Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק לפני שבוע פירקתי את דלת ימין של האיביזה שלי( כמו בגולף) , בהתחלה קצת מלחיץ אבל לא סיפור גדול מידי , ברגע שאתה מוריד את כיסוי הפלסטיק מהדלת , יש שני פקקים עגולים ושחורים בחלק העליון ( אחד מימין ואחד משמאל ) תפתח אותם ותוריד את החלון החשמלי עד שהמסילה והברגים שמחזקים את החלון יהיו מול החורים , עכשיו תפתח את הברגים , אחרי שהברגים נפתחו תחזיק את החלון ביד ותוריד את המסילה שמחזיקה אותה באמצעות המנגנון החשמלי , עכשיו החלון משוחרר ועם קצת משחק הוא יוצא ( כמובן רצוי בזהירות ) כשאני הוצאתי ופרקתי את הדלת הייתי בלחץ קצת שאולי לא אצליח לחבר בחזרה אבל בסוף זה לא כזה מסובך והחלון חוזר בלי שום בעיה מיוחדת .

בהצלחה

פורסם

או.קיי אני חושב שאני אנסה בסוף לבד באמת אם זה לא כזה מסובך כמו שחשבתי.

תודה על העצה עם להוריד את החלון עד למסילות.

מקווה שאוכל להתעסק עם זה ביום ראשון כי בסופ"ש הזה אני ממש לא יכול

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...