Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הרגע מאוטו דיפו,

היו שם 2 סוגי ווקס שנראו לי מקצועיים, שניהם של טורטל, האחד מקופסת פח בצבע כחול והכותרת metallic מתנוססת עליה,

והשני קופסת פלסטיק ירוקה עם ספוג, מקריאה זריזה במדבקה שיש מאחור אדם נורמלי מסיק שאין שום הבדל בין השניים,

אבל הכותרת הזו של המטליק וההפרשים של ה10 שקלים ביניהם בכל זאת גורמים לי לתהות מהו ההבדל,

בכל אופן כיוון שיש לי רכב עם צבע מטאלי לקחתי את קופסת הפח,

בנוסף, אני אשמח אם תתנו לי קצת טיפים איך להשתמש בווקס הזה, קניתי גם ספוג מיוחד. ויש לי ג'ילדה בבית שאיתה אני מייבש את הרכב.

פורסם

תודה, כבר ראיתי את זה, בוא נתחיל מזה שאין שם פירוט לגבי השימוש בווקס עצמו אלא הסבר לגבי כל תהליך הנקיון ושטיפת הרכב,

ודבר שני שיותר עקרוני הוא שלא ענו לי על עניין ההבדלים בין 2 סוגי הווקס.

פורסם

אם אני לא טועה, צבע מטלי זה כל צבע שהוא לא לבן, ואז אם עושם פוליש ווקס אז החומרים האלו יכולים לגרום לכתמים ולהרוס את הצבע .

אז אם כתוב מטאלי סימן שזה מתאים גם לשאר הצבעים.

אבל שוב אני לא כל כך בטוח בזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...