Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עלה במוחי הרעיון לשטוף את תא המנוע ברכב. ערכתי חיפוש בנושא והבנתי שיש בכך סיכון משום שהמים יכולים לחדור למצבר ולמחשב הרכב.

אז חשבתי, למה לא לנקות עם מים מזוקקים (כאלה שנמכרים בכל חנות רכב) ? הרי מן הידוע הוא שמים מזוקקים לא מוליכים חשמל !

מה אתם אומרים על הרעיון ?

פורסם

גם מיים מזוקקים מוליכים חשמל והם גורמים לקורוזיה ונזקים לחלקי חשמל ואלקטרוניקה הנמצאים בתא המנוע.

עם יש לכלוך רב המחייב ניקוי תא המנוע והמנוע אז מבצעים קודם כסוי בניילון של חלקי חשמל ואלקטרוניקה המועדים לפורענות ומשתמשים בחומרים מיוחדים להסרת לכלוך ואז רק בשימוש מבוקר במיים.

ניקוי מנוע חובבני עלול לגרום לנזקים יקרים, הזהר והשמר ואם אין לכלוך רב אז אין צורך כלל בנקיון כזה ואתה יכול עם סמרטוט לבצע ניקוי נקודתי היכן שיש קצת לכלוך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
גם מיים מזוקקים מוליכים חשמל והם גורמים לקורוזיה ונזקים לחלקי חשמל ואלקטרוניקה הנמצאים בתא המנוע.

עם יש לכלוך רב המחייב ניקוי תא המנוע והמנוע אז מבצעים קודם כסוי בניילון של חלקי חשמל ואלקטרוניקה המועדים לפורענות ומשתמשים בחומרים מיוחדים להסרת לכלוך ואז רק בשימוש מבוקר במיים.

ניקוי מנוע חובבני עלול לגרום לנזקים יקרים, הזהר והשמר ואם אין לכלוך רב אז אין צורך כלל בנקיון כזה ואתה יכול עם סמרטוט לבצע ניקוי נקודתי היכן שיש קצת לכלוך.

חבל, חשבתי שכבר עליתי על רעיון מהפכני :\

אין לכלוך וג'יפה רצינית, אבק לרוב. את מה שאפשר ניקיתי עם מטליות, אבל עדיין הרוב מלוכלך. רק רציתי שיהיה קצת יותר יפה.

פורסם

מים , דטרגנטים וממיסים פוגעים בגומי, פלסטיק,צמות ומחברי חיווט וברזלים חשופים (נראה לך שאין ?-כשיחלידו תראה כמה יש - כמו מנעול וצירי מכסה המנוע ,כבל גז, קיקדאון,כל ברגי הסופורטים , חיבורי (-) לגוף ...). מנוע זה לא אוזן.רוחצים אותו רק כשיש חשש לנזילה וצריך לאתר אותה.(ואם תרחץ תכופות -יהיו ).

פורסם

שלום,

אם מדובר בחלקי ברזל מלוכלכים בגריז או שמן -לך תקנה את הספריי של STP "מנקה מנוע" ,אתה מרסס לאחר שהמנוע חם, ועובר עם מטלית .

אם מדובר בחלקי פלסטיק אני מאמין שמטלית לחה עם סבון תוריד את הליכלוך.

אם אתה מעוניין לנקות את האזור התחתון של המנוע והגיר ,יש מוסכים שעושים זאת עם נפט או משהו ,וזה מוריד מצויין את כל הג'יפה!

בהצלחה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ניקיון מנוע מלמטה עולה 40 ש"ח בדיוק,ואצלי בעבודה לפחות אנחנו קודם כל מכסים את כל חלקי החשמל שיכולים להיהרס עקב השטיפה...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
גם מיים מזוקקים מוליכים חשמל

H2O-כלומר מיים מזוקקים אינם מעבירים חשמל.

אך מכיוון שישנו ליכלוך בתוך המנוע, אז המים יתערבבו עם הליכלולך וייצרו תערובת שבתוכה ישנם יונים שיכולים להוליך חשמל.

על כן זה שהמים מזוקקים לא יעזור לך במקרה זה, מכיוון שהתערובת שתיווצר עם המים תוליך חשמל בסופו של דבר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
מים , דטרגנטים וממיסים פוגעים בגומי, פלסטיק,צמות ומחברי חיווט וברזלים חשופים (נראה לך שאין ?-כשיחלידו תראה כמה יש - כמו מנעול וצירי מכסה המנוע ,כבל גז, קיקדאון,כל ברגי הסופורטים , חיבורי (-) לגוף ...). מנוע זה לא אוזן.רוחצים אותו רק כשיש חשש לנזילה וצריך לאתר אותה.(ואם תרחץ תכופות -יהיו ).

אגב גם אוזניים לא מומלץ לרחוץ בתדירות גבוהה

הווקס הצהוב נועד למנוע ממים להשאר בתעלת האוזן ולגרום לדלקת

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני פנאט של שטיפת מנוע, אני גם עושה לו פוליש, והמנוע וכל המכלולים נראים בהתאם.

אני משתמש בספריי ניקוי מנוע של פרסטון יחד עם התרסיס של טרטל ווקס לניקוי מנוע.

אני משתמש גם במגבונים לחים של התינוקות, עושים עבודה מצויינת.

לפוליש אני משתמש בGS27 והכל פשוט נוצץ.

קח בחשבון שניקוי טוב, צריך לקחת לך בסיביבות ה 6 שעות אם אתה רוצה להגיע לכמעט כל חלק.

אם תעשה בחפיף אז זה לא זה.

פורסם

השתמש במנוע החיפוש של הפורום וחפש שרשורים על נזקי שטיפת מנוע במיים ובתכשירים נוספים.

אם עדיין יש לך שאלות הקפץ אחד מהשרשורים הלא נעולים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...