Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה בקשר ל MGB


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכניקה פשוטה ואמינה - מנוע ברזל עם גל-זיזים תחתון ושסתומים עיליים, גיר עמיד בפני פיצוץ אטומי (במיוחד אם זה מודל 68 ומעלה - יש להם גיר יותר חזק עם סינכרו גם בהילוך ראשון).אין שום דבר שמכונאי סביר לא יוכל להתמודד איתו.

חלקים בארץ כמעט ואין, אבל זה לא ממש משנה - אפשר להשיג הכל בחו"ל, ובמחירים סבירים ביותר (כולל משלוח).

הנקודה החשובה ב-MGB (כמו בכל רכב קלאסי) היא מצב הבודי - אלו מכוניות עם "שילדה אחודה" (מונוקוק), ללא שסי נפרד. לכן, יש חשיבות רבה לנקיון מחלודה, במיוחד ב"מפתנים" של הדלתות (SEALS או ROCKERS באנגלית). אם הם רקובים, זה סיפור גדול ומסובך.

כדאי ללמוד קצת את האבולוציה של הדגמים - המכונית יוצרה רצוף משנת 1962 עד 1980, והיו הרבה שינויים לאורך השנים.

לפרטים ושאלות נוספות, אתה מוזמן לפנות בה"פ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רם, הרכב פשוט נפלא , לצערי נאלצתי למכור לאחרונה את ה- MGB שלי

ואני די בטוח שיבוא יום ואחזור לרכב כזה .

 

כפי שקובי ציין קל לתחזק , תמורה מצויינת הנאה מנהיגה , צליל , ותחושות. כל מה שאתה צריך ברכב ספורט

המלצתי לך על זה.

 

נ.ב. ישנה אחת למכירה בירושלים אצל יעקוב טורטן 0505378883

 

גלעד

×
×
  • תוכן חדש...