Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוך שפטרנו !

noamg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מכללת ספיר החליטה לפטר את המרצה שהתעמת עם חייל המילואים

שנכנס לכיתתו לבוש מדים.

אומנם זה לקח להם דיי הרבה זמן וגם נתנו לו את האופציה להתנצל, מה שלדעתי היה מיותר,

אבל העיקר שמפטרים אותו בסופו של דבר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505479,00.html

פורסם

נראה שלקחת על עצמך את תפקיד ה-Firestarter של הפורום.

העלאתם לדיון של נושאים שאין לנו שום השפעה עליהם, תו"כ טחינת מים אינטנסיבית

ויצירת שטף הודעות בעלות אופי גזעני ומתלהם, המספקות תעסוקה למנהלי הפורום.

כל הכבוד... :?

פורסם

א. אני לא מבין למה העלת קישור לנושא שאנו נמצאים בו.

ב. היו רק 2 הודעות מעליך בנושא הזה ודיברת ברבים אז אני מניח שהכללת גם אותי בנושא. אני לא רואה איך ההודעות שלי יוצרות שטף הודעות בעלות אופי גזעני, אני מבקש שתחזור בך.

ג. אם התכוונת גם לנושא של הריגת המחבל בפיגוע בדימונה, קרא שוב את ההודעה שלי שם, אני לא רואה איפה הבדלתי בין גזעים בהודעתי.

אתה דובר דברי הבל. ניסית לצאת חכם על חשבון אחרים, הביקורת שנתת כאן לפותח השרשור (וכנראה גם לי) ממש לא במקום ואתה לא זה שאמור לתת אותה ובמיוחד לא כאן. אם זה באמת היה חשוב לך היית שולח הודעות פרטיות לכל נוגעים בדבר לרבות פותחי השרשורים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

1. העליתי קישור לנושא דומה שנפתח לפני כמה ימים. אצלי זה עובד.

2. לא כללתי אותך בנושא, ואני מתנצל אם הובן אחרת. דבריי כוונו אך ורק לפותח השרשור.

3. לא "ניסיתי לצאת חכם" ואני לא "דובר דברי הבל". אתה, לעומת זאת, מנסה ליצור פרובוקציה.

4. אם לפותח השרשור מותר לעשות את מה שפירטתי בתגובתי הקודמת, אני שומר לעצמי את הזכות

להעביר ביקורת על התנהלותו. אין בדבריי פגיעה, הסתה או נסיון להשפיל מישהו, ובעיניי, יש חשיבות לכך

שאנשים נוספים יראו זאת.

פורסם

סליחה על הביטוי... [לא סלחנו]

לפי דבריך אני מבין שבכל נושא שהועלה כאן בפורום אוף-טופיק היתה למגיבים איזו שהיא השפעה ?

אתה מכנה טחינת מים דעות שאנשים מביעים על גבי הפורום ?

אם המגיבים היו מוצאים את הנושא ללא ראוי, הם לא היו מגיבים מלכתחילה, לא אתה תחליט על מה אנשים יגיבו.

על איזה הודעות בעלות אופי גזעני ומתלהם אתה מדבר ? תמצא לי ביטוי אחד גזעני שאני הבעתי.

דבר אחרון שרק יבהיר איזה דביל יצאת פה- התר'ד שהבאת כדוגמה בכלל מדבר על דעה של אדם מסויים

בקשר למוסר בעת אירוע חבלני והתר'ד הנוכחי בכלל מדבר על אפליה של חייל מילואים מכיוון שלבש מדים בשיעור,

תסביר לי אתה מה הקשר בין השניים.

פורסם

אתם באמת FIRSESTARTERS. עם כל הכבוד, זה בדיוק מה שאתם עושים כאן. מה גם לא היה צריך לפטר אותו. להיכנס לכתה עם מדים זה לא בסדר. בתיכון אפילו מבינים את זה, אסור להכניס ביטויים פוליטיים על בגדים בתיכון.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני לא יודע איזה תפקיד פותח השרשור לקח על עצמו, אבל אין צורך שתיקח ממני את התפקיד שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה בסדר, אין לי שאיפות לתפקידים ניהוליים בפורום.

לעניין התגובה שלי, כנראה שלא הייתי ברור מספיק.

התכוונתי לומר שבד"כ השרשורים האלה מתנהלים בערך ככה:

- איזה מניאק המרצה הזה, טוב שפיטרו אותו!

- כן, טוב שפיטרו אותו!

- נכון, וחבל שלא עשו זאת קודם!

- לא נכון, זה יום עצוב לדמוקרטיה!

- כן נכון, ואתה סתם שמאלני יפה נפש שגר בצפון ת"א!

- אני זוכר שכשהייתי בשטחים במשימה עם הפלוגה, היה שם ערבי שעשה XYZ...

- כן, הערבים האלה כולם עושים XYZ, גם המרצים האינטליגנטים לכאורה.

- לדעתי צריכים לפטר את כל המרצים ממוצא ערבי! שונאי ישראל כולם!

- אני לא הייתי בשטחים, אבל נראה לי שהגזמתם...

- לא היית בשטחים? משתמט!! איך העזת, חדל אישים שכמותך?

- לא משתמט, שוחררתי מסיבות רפואיות...

- זה הבעיה עם הנוער בימינו, שום משמעת, והצבא מקל עליהם!

- זה לא הצבא, זה הממשלה! להעיף את כולם מהכנסת!

.

.

.

.

- (כאן בד"כ נכנסים המנהלים) השרשור מיצה את עצמו. תודה לכולם.

מקווה שעכשיו ברור למה התכוונתי.

פורסם
אתם באמת FIRSESTARTERS. עם כל הכבוד, זה בדיוק מה שאתם עושים כאן. מה גם לא היה צריך לפטר אותו. להיכנס לכתה עם מדים זה לא בסדר. בתיכון אפילו מבינים את זה, אסור להכניס ביטויים פוליטיים על בגדים בתיכון.

הטימטום של אנשים לפעמים יכול לשגע אותי !

מה הקשר בין לבישת מדיי צבא לבין ביטויי פוליטי זה או אחר ?!?!

זה שבן אדם משרת במילואים לא מבטא שום ביטויי פוליטי זה או אחר, אנשים מכל גווני הקשת הפוליטית משרתים במילואים.

אם הבחור בדיוק חזר מתעסוקה מבצאית בעזה נגיד והוא לא הספיק להחליף את המדים ולא רצה להפסיד שיעור

והמטרה שהוא תורם את עצמו למילואים היא שתושבי המדינה והמרצה "הנכבד" שהוא חלק מהם יוכלו לישון בשקט בלילה,

אז לא מובן מהיכן העזות מצח של המרצה להתנכל לו מכיון שלבש מדים שבסך הכל הבחור משרת גם אותו.

פורסם
הטימטום של אנשים לפעמים יכול לשגע אותי !

מה הקשר בין לבישת מדיי צבא לבין ביטויי פוליטי זה או אחר ?!?!

זה שבן אדם משרת במילואים לא מבטא שום ביטויי פוליטי זה או אחר, אנשים מכל גווני הקשת הפוליטית משרתים במילואים.

אם הבחור בדיוק חזר מתעסוקה מבצאית בעזה נגיד והוא לא הספיק להחליף את המדים ולא רצה להפסיד שיעור

והמטרה שהוא תורם את עצמו למילואים היא שתושבי המדינה והמרצה "הנכבד" שהוא חלק מהם יוכלו לישון בשקט בלילה,

אז לא מובן מהיכן העזות מצח של המרצה להתנכל לו מכיון שלבש מדים שבסך הכל הבחור משרת גם אותו.

אני מניח שאם המרצה היה יהודי דתי ואיש המילואים היה מצילה בים והייתה נכנסת לשעור עם בגד ים, מגבת וגלגל הצלה על מותניה גם אז היה המרצה מבקש ממנה לצאת מהשיעור.

ארז רונן

פורסם
אני מניח שאם המרצה היה יהודי דתי ואיש המילואים היה מצילה בים והייתה נכנסת לשעור עם בגד ים, מגבת וגלגל הצלה על מותניה גם אז היה המרצה מבקש ממנה לצאת מהשיעור.

אחת הדוגמאות היותר מטומטמות שנכתבו על גבי דפי הפורום.

כל מרצה נורמלי בין אם הוא יהודי דתי או חילוני ואפילו נוצרי או מוסלמי היה מסרב להכניס בחורה לבושה בבגד ים לכיתה שהוא מלמד בה וזאת מכיון שהיא היתה גורמת להסחת דעתם של הסטודנטים מהשיעור.

פורסם
אחת הדוגמאות היותר מטומטמות שנכתבו על גבי דפי הפורום.

כל מרצה נורמלי בין אם הוא יהודי דתי או חילוני ואפילו נוצרי או מוסלמי היה מסרב להכניס בחורה לבושה בבגד ים לכיתה שהוא מלמד בה וזאת מכיון שהיא היתה גורמת להסחת דעתם של הסטודנטים מהשיעור.

לא אם היא דומה לבחורה בדירה הסמוכה לדירה שאתה גר בה או אולי אני מתבלבל וזו לא הדירה הסמוכה. נו טוב, לא משנה, אני מניח שאפילו אתה הבנת למה אני מתכוון, או אולי לא.

ארז רונן

• תוכן חדש...