Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוך שפטרנו !

noamg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז ההשוואה שלך ממש לא נכונה ולא מתאימה.

לשבת בכיתה בבגד ים חושפני זה כבר מעשה לא ראוי (ואני ממש לא אדם דתי, בתור מרצה הייתי נהנה ללמד נשים חצי ערומות) שאדם יישב בכיתה בלבוש לא הולם. זה לא מכובד. מנגד לזה יש איש בטחון שלא הספיק להחליף בגדים והגיע לשיעור עם מדי צה"ל. המילואימניק לא התכוון להביע דעות פוליטיות בלבוש שלו ולא התכוון לעורר מהומה.

המרצה עם כל הנסיון להראות הכי לא פוליטי - יצא הכי פוליטי שאפשר.

הוא לא רצה ללמד תלמיד שלו שלבש מדי צה"ל, כי הוא לא מסכים עם דעותיה של המדינה. בכיתה ישב לו חייל של צבא הגנה לישראל. אז הוא נתן לו אולטימטום - לצאת מהשיעור או להחליף בגדים ללבוש אזרחי (וכך המרצה משפיל לדעתי את לובש המדים כשהוא מבקש ממנו את זה). אני בטוח שאם אלו היו מדי מד"א מכבי האש או המשטרה, המרצה היה נוהג אחרת.

המרצה ניסה להשתמש בכוח שלו לרעה וניסה להשפיל את לובש מדי הצבא כשדרש ממנו את זה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ארז ההשוואה שלך ממש לא נכונה ולא מתאימה.

או.קיי. יכול להיות שאם המרצה היה ברוך מרזל או איתמר בן גביר וסטודנט היה מגיע ורעול פנים ועל ראשו כפייה וכן הלאה וכן הלאה, האם זו דוגמה יותר טובה? כי אם לא יש לי עוד מלא דוגמאות בקנה...

ארז רונן

פורסם

אתה לוקח את הדברים למקומות לא קשורים.

מדים בסיטואציה הקיימת במדינתינו אינם קביעה או הפגנה של דעה פוליטית. לבישת מדים היא חובה שמוטלת עלינו מתוך החוק.

זכותו של כל אזרח בשולי המילואים (תחילה וסיום) להסתובב על מדים ואין למרצה שום זכות להתעמת איתו על כך.

זה שהמרצה מציג את לבישת המדים לטריגר לעימות לא עושה את זה צודק.

אני אישית עושה כל חודשיים מילואים ולצערי נאלץ להגיע ולחזור ממילואים בהתראות שונות ובשעות שונות. חלק מהמקרים אני מגיע ללימודים/עבודה במדים וזה לא מתיר לאף אחד להעיר לי על כך.

לטעמי מדובר בביזיון שבכלל לקח זמן עד שפיטרו את האדם השפל הזה , כמו גם בביזיון ששאר יושבי הכיתה לא הגיבו וגיבו את הקצין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בניגוד למה שאולי השתמע מדבריי בתחילת הדיון, אני דווקא מסכים עם עמדתם של עופר ונועם.

אינני מבין למה זה היה כ"כ עקרוני למרצה, ומדוע לא ניתן היה להניח למילואימניק לנפשו.

מעל הכל, לא ברור לי העדר תגובתם של ה"חברים" לספסל הלימודים. אני במקרה כזה

הייתי קם ויוצא ביחד עם איש המילואים, היישר למשרד המנהל.

בלי קשר, ישנם מקרים בהם הופעה על מדים אסורה לפי חוק. כך לדוגמה המצב בבית משפט

אזרחי, כאשר חייל/נגד/קצין מופיע שם שלא לצורך עדות, כלומר בתור תובע/נתבע.

שיעור במכללה הוא לא אחד המקרים הנ"ל. (ואנחנו עדיין טוחנים מים, אבל זה כיף, אז למה לא... :rolleyes:)

פורסם

הבעיה פה שנותנים לערבים במה, אין מה לעשות חבר'ה זו לא אמירה גזענית אבל אנחנו מדינה של יהודים, ועם כל הכבוד לערבים

הם לא מזדהים עם שום סמל של המדינה שלנו ובעצם הם סתם משת"פים, ששתלו אותם במדינה שלנו , ובמקום לעקור אותם אנחנו עוד מגינים עליהם עם חוקים מטומטמים ונותנים במה לשטויות שלהם ולאמירות האנטי יהודיות וציוניות, (דוגמה : הח"כים הערביים)

למקרה הזה ספציפי, אין מה להאשים את המרצה, הוא לא הזדהה עם החייל ,זה הפריע לו אז הוא פעל כמו שפעל, אני חושב שאם היה המצב הפוך ואני הייתי מרצה והיה לנכנס לי איזה ערבי עם בגדים או עם איזשהו חפץ שבאופן מובהק מראים שהוא תומך בטרור, הייתי נוהג כמו המרצה,

ני לא אומר שכל פעם שמישהו יראה דבר שלא מוצא חן בעינייו אז הוא יגיב בצורה דומה , אבל יש גבול.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...