Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ללכת עם משהו ב18K למועדון שעלות כל רכב מתחילה בכ200K זה כמו ללכת לחוג טיפוח כלבים עם אוגר.

צריך לדעת מה מקומך

זה לא השרשור הראשון שאתה כותב שטויות,פשוט שטויות,אין כל דרך אחרת לתאר את זה.

אני יכול להביא לך פה אנשים שיעשו עם טויוטה קורולה מה שאנשים אחרים לא יעשו עם 911 טורבו,ואני יכול להביא לך אנשים שעם 205 ג'וניור יעשו מה שאתה לא תעשה עם איבו 9.

לראייה אירוע PSI שהיה לפני איזה שנתיים,אנשים הוציאו בג'ימקנה זמנים הרבה יותר טובים עם רכבים כמו 106\ZX וולקן\306 מאשר אנשים עם רכבים כמו אימפרזה טורבו ואיבו,והיה אפילו מישהו שעלה למסלול עם טויוטה קורולה והפגין שם נהיגה ברמה ואם אני לא טועה אפילו על לגמר.

לא חוכמה להגיב על כל דבר,לפעמים צריך לדעת לשתוק ולא לדבר שטויות,אדם ששותק אולי לא יוצא "גדול",אבל אדם שמדבר שטויות יוצא "קטן".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התמונות פשוט מצויינות! עם מזג האויר האפרורי אפשר היה לחשוב שאתם מצלמים פרסומת לפורשה (התמונות שלה עד כדי כך טובות לדעתי).

כל הכבוד לחבר'ה מ-STI. באמת - זה רעיון גיבוש מצויין ואני מקווה שעם הנשים יהיה קל יותר מאשר עם האבות (ואני יודעת שעם נשים ומכוניות לא נוחות במיוחד זה לעתים גורם למעט חיכוכים).

אז שיהיה לכם בהצלחה באירועים הבאים!

נ.ב

אם אתם מחפשים להוסיף נהגות ליום הזה אני בטוח לא אתנגד :hihi:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ללכת עם משהו ב18K למועדון שעלות כל רכב מתחילה בכ200K זה כמו ללכת לחוג טיפוח כלבים עם אוגר.

צריך לדעת מה מקומך

טוב, זו ההודעה האחרונה שאני כותב.

"איזהוא עשיר? השמח בחלקו". מכיר? אני כן, ומקרוב. לי באמת יש סיבה להיות שמח. אין לך מושג איזה כיף הוולקן יודעת לספק! המחיר שלה זה רק בונוס. הוולקן שלי הסתובבה ועצרה מצויין, ואפשר לשפר את זה עוד יותר עם בולמי קוני מתכווננים. החיסרון הכמעט יחיד - ואני מדגיש, יחיד - הוא העדר כח מנוע. ויש דרך יחסית פשוטה לפתור את זה (לחבר יש 306XSI עם סביבות 180 כ"ס אטמוספריים - ואפשר להכניס את אותה הקונפיגורציה בדיוק לוולקן, בעלות סבירה+!).

ולהדגיש: אם הייתי מתכנן להישאר עם הרכב כן הייתי נרשם. עכשיו אני כסטודנט בתקופה מאוד לחוצה ואין לי זמן גם בסופי-שבוע (כי אני שומר שבת בנוסף). כאחד שחולה רכבים מגיל 3, אין שום סיכוי שאני אקנה משהו לא מהנה לנהיגה בעתיד.

בידידות, אביעד. מאחל לך שגם אתה תשכיל להוציא את המרב מהמעט.

פורסם
מלהתסכל על התמונות בלבד אני יכול לכתוב את תנאי הקבלה למועדון:

1. רכב ספורט

2. אבא עשיר.

שטויות!.

בתור חבר מועדון שיש לי רכב בפחות מ 100K ש"ח ופחות מ 200 כ"ס (בצבע שחור :) ).

אני יכול לומר שהמועדון הוא כיף ותורם רבות גם לי בשיפור הנהיגה וחוויות מוטוריות רבות.

והייתי חבר בו גם בלי רכב ספורט.

פורסם

על הכבוד למועדון STI על היוזמה!

תמונות יפות מאוד וזו בטח היתה חוויה מעניינת לאבות. כבר כמה פעמים שקלתי לקנות לאבא שלי קורס נהיגה מתקדמת ולתת לו את הרכב שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז שיהיה לכם בהצלחה באירועים הבאים!

נ.ב

אם אתם מחפשים להוסיף נהגות ליום הזה אני בטוח לא אתנגד :hihi:

ומה מונע ממך להצטרף למועדון ?

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
אולי כדאי שאתה תדע את מקומך!!

מאיפה הבאת את השטות של עלויות הרכבים?!

יש קשר בין עלות הרכב ובין שיפור הנהיגה והנאה מנהיגה? נראה לי שכמה חברי מועדון לא כ"כ יסכימו...

מנהלים, אין כאן איזו צנזורה? :?

חופש הביטוי...

חברים, תודה רבה על הפרגון!

אני שמח לראות שאיש לא נגרר אחרי הסוס הטרויאני...

נכון אין קשר בין עלות הרכב להנה ממנו. עדיין לא זכור לי שראיתי בתמונות רכב עממי.

המועדון הזה מזכיר לי את העונות הקודמות של טופ גיר. שקלרקסון נכנס ללמבורגיני נוסע ומדבר. כאילו מה איכפת לי, אם היא מאיצה 0-100 ב3.5 או 3.8 ?

בעונה האחרונה (לפחות את הפרקים שראיתי) הם נהיו יותר עממים, יותר אתגרים, ופחות למבורגיני ומזארטי.

אם אני לא טועה זוהי העונה הכי מוצלחת שלהם מבחינת רייטינג.

אני מעדיף לראות תמונות של מרוצי ראלי ישראליים (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193950 ) פה יש מכוניות עממיות פחחות או יותר משופרות נטו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
מנהלים, אין כאן איזו צנזורה? :?

אין שום דבר בתקנון נגד צרות עין.

שים שלט "ימותו הקנאים" על החלון האחורי וסע בגדישה.

חבל להתעצבן בגלל קטנוניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מעדיף לראות תמונות של מרוצי ראלי ישראליים (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193950 ) פה יש מכוניות עממיות פחחות או יותר משופרות נטו.

אתה צודק, לראות תמונות של מרוצי הראלי זה גם כן כייף.

רק תבדוק טוב לפני שאתה מחליט להשקיע את כספך שם, כי אז תגלה שהשתתפות במירוץ והכנת רכב אמיתי לראלי צפוי להגיע למחירים הזויים לא פחות מאותם מכוניות שלטענתך נמצאות במועדון STI.

אל נא תטעה ותחשוב ש - 106 שמוכנה למירוצים עולה כמחיר המחירון שלה.

ובזאת אני מסיים את הדיון איתך, שכל אחד יחליט בעצמו את החלטותיו,

בינתיים אנחנו במועדון STI עושים בדיוק את מה שחרוט על דגלנו והוא - לימוד ושיפור רמת הנהיגה של חברי המועדון !

פורסם
אין שום דבר בתקנון נגד צרות עין.

:-)

שים שלט "ימותו הקנאים" על החלון האחורי וסע בגדישה.

חבל להתעצבן בגלל קטנוניות.

למרות שאולי נראה כך, ממש לא התעצבנתי ואם כבר אז די מצחיק אותי שאנשים כותבים שטויות בלי שיש להם מושג לגבי העובדות.

לגבי חופש הביטוי אני מסכים, אבל יש הבדל גדול בין הבעת דעות או העלאת השערות, גם אם אינן מוצאות חן בעיני אדם זה או אחר, לבין ציון עובדות ומה שהסוס כתב היה ציון עובדה שכל רכב במועדון STI עולה לפחות 200K וזה פשוט לא נכון.

חברים, שוב תודה על הפרגון ולמרות שאירועי המועדון שלנו סגורים לחברי העמותה, אם מישהו מבקש להגיע כצופה ע"מ להתרשם מהפעילות שלנו שיפנה אלי או אל ערן בפרטי ובמידת האפשר נשמח לארח ואולי אף לאפשר "טעימה" מהאירוע.

הסיבה שאנו לא מפרסמים את האירועים בפומבי היא שהאירועים שלנו הם "ללא קהל" ומיועדים רק לחברי העמותה.

יוליה, אביעד וכל האחרים - נשמח לראותכם באחד האירועים שלנו.

שי

פורסם
אתה צודק, לראות תמונות של מרוצי הראלי זה גם כן כייף.

רק תבדוק טוב לפני שאתה מחליט להשקיע את כספך שם, כי אז תגלה שהשתתפות במירוץ והכנת רכב אמיתי לראלי צפוי להגיע למחירים הזויים לא פחות מאותם מכוניות שלטענתך נמצאות במועדון STI.

אל נא תטעה ותחשוב ש - 106 שמוכנה למירוצים עולה כמחיר המחירון שלה.

ובזאת אני מסיים את הדיון איתך, שכל אחד יחליט בעצמו את החלטותיו,

בינתיים אנחנו במועדון STI עושים בדיוק את מה שחרוט על דגלנו והוא - לימוד ושיפור רמת הנהיגה של חברי המועדון !

בדיוק!!

העיקרון שבראלי אתה משפר לבד. ולא קונה מוצר מוגמר. אם כבר אמרתי דאז את תנאי הקבל לSTI. תנאי הקבלה לראלי.

1. רכב ספורט/משופר

2. אבא עשיר

3. ידע במכוניות

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
בדיוק!!

העיקרון שבראלי אתה משפר לבד. ולא קונה מוצר מוגמר.

אם קודם לא היה ברור שאין לסוס מושג על מה הוא מדבר, עכשיו זה ברור לגמרי!

כנראה מדובר באדם משועמם או צר עין שמחפש פרובוקציות, אז בואו לא ניתן לו את מבוקשו ונסיים את הדיון העקר איתו כאן.

שי

פורסם
בדיוק!!

העיקרון שבראלי אתה משפר לבד. ולא קונה מוצר מוגמר. אם כבר אמרתי דאז את תנאי הקבל לSTI. תנאי הקבלה לראלי.

1. רכב ספורט/משופר

2. אבא עשיר

3. ידע במכוניות

תשמע סוסיתא

לא יודע מהיכן הבאת את גיבוב השטויות הללו שאתה מעלה כאן וזאת מבלי להכיר את המועדון, מי מחבריו ומבלי להיות נוכח בפעילויותיו השונות...

אני רק אומר לך שהאהבה לספורט מוטורי אינה פונקציה של עומק הכיס (של מי מבני המשפחה), ידע במכוניות או כל קשקוש אחר שהעלת כאן.

מי שנדבק בחיידק הספורט המוטורי וחדוות הנהיגה, מוצא במועדון שותפים לאותה "מחלה" (זו דרישת הקבלה הראשונה למועדון), במידה ואותו פלוני הוא גם איש טוב ונחמד אז הוא עמד בדרישת הקבלה היחידה שעוד נותרה (אגב, כאן בדיוק אתה נפלת...).

גילוי נאות- לח"מ אין אבא עשיר / טחון /מיליונר / אלפיון עליון וכן הוא אינו נמנה על חסידות: "אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבפנסיה.." :lol:

רק בריאות חביבי.

פורסם

יאללה, אני בפנים - איפו נרשמים? מה התנאים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
יאללה, אני בפנים - איפו נרשמים? מה התנאים?

את רוב המידע אתה יכול לקבל כאן,

http://www.sti.org.il/

ואם ייחסר לך משהו, צור קשר עם לירון גולן (אחראי קשרי חברים) - 054-2275712.

• תוכן חדש...