Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחטיין על היוזמה; וגם התמונות מדהימות. אני כבר יודע לאיזה מועדון לשלוח את הילד שלי עוד 17 שנה :-)

רק לא הבנתי אם זה מועדון STI, או קליאו ספורט, או פורשה דאווין :-P (אבו דווקא נראית לי שייכת).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סחטיין על היוזמה; וגם התמונות מדהימות. אני כבר יודע לאיזה מועדון לשלוח את הילד שלי עוד 17 שנה :-)

רק לא הבנתי אם זה מועדון STI, או קליאו ספורט, או פורשה דאווין :-P (אבו דווקא נראית לי שייכת).

תודה :-)

זה מועדון STI שמקבל את כל סוגי הרכבים (אפילו קליאו ספורט... :wink:).

יותר מעניין אותנו מי האנשים שמצטרפים מאשר באילו מכוניות הם נוהגים.

ברצינות, למי שלא יודע, המועדון כבר מזמן לא מזוהה עם יצרן אחד (סובארו...) אולם השם "מועדון STI" נשאר מאחר וזה השם שכולם מכירים והוא הרבה יותר קצר וקליט, בעוד ששם העמותה הרשמי הוא "מועדון מכוניות וספורט מוטורי עממי".

שי

פורסם

מתי תערכו יום האם, והאמהות תנהגנה על הרכבים?

:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה איכות של תמונות!! כול הכבוד!

נראה ממש ממש מהנה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מצדיע למועדון STI על היוזמה,ויותר מכך על הרעיון המקורי,שאני חושב שהוא עוד סוג של אבן דרך בכך שאנחנו מראים צד נוסף בפן המוטורי\ספורטיבי,ועצם זה שהדור המבוגר יותר פתאום ניהיה שותף לתחביב שלנו זה כבר משפר את התדמית של כל הענף הזה.

יישר כוח,כל הכבוד !

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מלהתסכל על התמונות בלבד אני יכול לכתוב את תנאי הקבלה למועדון:

1. רכב ספורט

2. אבא עשיר.

אז זהו שיש לך טעות בהבחנה, אבל אין לי כוח ורצון להוכיח לך את טעותך.

מה שכן אהבתי אצלך זה את נושא הפרגון, ואתה בטח יודע שאפילו אם היית מוסיף סמיילי עם קריצה לתגובתך, היא הייתה נראית הרבה יותר נורמלי - אבל לצערי לא השכלת לעשות זאת :cry:

ומה שבטוח שאנשים כמוך כנראה לא יתקבלו אצלנו במועדון, כי בניגוד אולי למקומות אחרים אצלנו האדם שמאחורי ההגה חשוב הרבה יותר מחתיכת הפח שמקיפה את הרכב.

וכתשובה לשאלתך - "נהגת שודים",

אנו שוקלים ברצינות גם את הסוגייה הזאת והיא כבר רוקמת עור וגידים, אך לפני האימהות האירוע הבא יהיה כשהנשים שלנו נוהגות :twisted:

ותשובה ל - amit1489,

האירוע התקיים בנחשונים :wink:.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
מלהתסכל על התמונות בלבד אני יכול לכתוב את תנאי הקבלה למועדון:

1. רכב ספורט

2. אבא עשיר.

שטויות :arrow:

אני יכול להעיד שבאחד מהשרשורים באופ-טופיק שם שלושה או ארבעה חבר'ה (ביניהם ערן) שכנעו אותי להרשם - אפילו שהייתה לי בזמנו כולה סיטרואן ZX וולקן ששווה 18K שקל.

יבוא היום (אני מקווה שבקרוב:twisted:) ואני ארשם למועדון - לי זה נראה פטתי להיות שם בלי רכב ספורטיבי. (נכון לעכשיו הוולקן נמכרה- מחליפה תבוא תוך חצי שנה-שנה, מקווה)

ישר כח על כל היוזמות.

אביעד

פורסם

וכתשובה לשאלתך - "נהגת שודים",

אנו שוקלים ברצינות גם את הסוגייה הזאת והיא כבר רוקמת עור וגידים, אך לפני האימהות האירוע הבא יהיה כשהנשים שלנו נוהגות :twisted:

ותשובה ל - amit1489,

האירוע התקיים בנחשונים :wink:.

אם הארוע יהיה פתוח לקהל נשמח לקבל עידכון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שטויות :arrow:

אני יכול להעיד שבאחד מהשרשורים באופ-טופיק שם שלושה או ארבעה חבר'ה (ביניהם ערן) שכנעו אותי להרשם - אפילו שהייתה לי בזמנו כולה סיטרואן ZX וולקן ששווה 18K שקל.

יבוא היום (אני מקווה שבקרוב:twisted:) ואני ארשם למועדון - לי זה נראה פטתי להיות שם בלי רכב ספורטיבי. (נכון לעכשיו הוולקן נמכרה- מחליפה תבוא תוך חצי שנה-שנה, מקווה)

אביעד

ללכת עם משהו ב18K למועדון שעלות כל רכב מתחילה בכ200K זה כמו ללכת לחוג טיפוח כלבים עם אוגר.

צריך לדעת מה מקומך

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
ללכת עם משהו ב18K למועדון שעלות כל רכב מתחילה בכ200K זה כמו ללכת לחוג טיפוח כלבים עם אוגר.

צריך לדעת מה מקומך

אולי כדאי שאתה תדע את מקומך!!

מאיפה הבאת את השטות של עלויות הרכבים?!

יש לך בעיה בהבנת הנקרא או בהבנה באופן כללי? כנראה שבשני התחומים...

יש קשר בין עלות הרכב ובין שיפור הנהיגה והנאה מנהיגה? נראה לי שכמה חברי מועדון לא כ"כ יסכימו...

מנהלים, אין כאן איזו צנזורה? :?

חברים, תודה רבה על הפרגון!

אני שמח לראות שאיש לא נגרר אחרי הסוס הטרויאני...

שי

• תוכן חדש...