Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לאיציק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שנה שובר את הראש ולא גיליתי עד עכשיו את התשובה, איזה גודל רמקולים ניתן לשים בדלתות הקידמיות של הליאונה? 6.5 אינץ' או 5.25 אינץ'? האם הרמקול אמור "לשבת" בתוך הכיסוי מבד שמתלבש על הפח של הדלת או שהוא אמור "לשבת" ממש על הפח של הדלת?

דבר נוסף, ראיתי בתמונות של ההתקנה של נעילה מרכזית בליאונה, אז ראיתי שיש בדלתות מאחורה מקום לרמקולים, האם ידוע לך איזה גודל נכנס שם?

ודבר אחרון, את הנעילה המרכזית, איפה אתה מחבר לחשמל? ואיפה אתה שם את "הראש" שאחראי על הנעילה?

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
אני כבר שנה שובר את הראש ולא גיליתי עד עכשיו את התשובה, איזה גודל רמקולים ניתן לשים בדלתות הקידמיות של הליאונה? 6.5 אינץ' או 5.25 אינץ'? האם הרמקול אמור "לשבת" בתוך הכיסוי מבד שמתלבש על הפח של הדלת או שהוא אמור "לשבת" ממש על הפח של הדלת?

6.5", על הפח של הדלת.

דבר נוסף, ראיתי בתמונות של ההתקנה של נעילה מרכזית בליאונה, אז ראיתי שיש בדלתות מאחורה מקום לרמקולים, האם ידוע לך איזה גודל נכנס שם?

6.5"

ודבר אחרון, את הנעילה המרכזית, איפה אתה מחבר לחשמל? ואיפה אתה שם את "הראש" שאחראי על הנעילה?

מחביא אותה באיזור הדשבורד.

חשמל זה לא בעיה, סללתי מהמצבר כבל 6 ממ עם פיוז נפרד עבור ה HU, דיבורית וה"מוח" של הנעילה המרכזית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ניסית להכניס 6.5 מקדימה והחלון ירד עד הסוף?

כי כשאני הלכתי למקום שיתקינו לי מערכת אז ניסו לשים מקדימה 6.5 של פיוניר של 300 וואט והמגנט הפריע לחלון לרדת עד הסוף ולכן לא נכנס 6.5 אלא 5.25.

איך בליאונה של חברה שלך נכנס 6.5 או בכל ליאונה אחר שאתה מכיר?

פורסם

ב 300W המגנט גדול מידי.

רמקול סטנדרטי קידמי (עד 150W) יכנס בלי בעיה.

מעבר לכך - אינני יודע אם הדלתות שלך מקוריות או לא, אבל בדלתות מקוריות או "תיקניות" צריך להיות מתאם (מקורי) מפלסטיק שמגביה את הרמקול ומונע את התופעה שהרקמול נוגע בחלון כשהוא יורד. החור בדלת מיועד בוודאות ל 6.5".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם אתה מדבר על המתאם שהוא מפלסטיק או עץ או מה שזה שתפוס עם ברגים או מה שזה יהיה על הכיסוי מבפנים של הדלת, כלומר זה שמורידים בשביל להתקין את הרמקול?

בקשר ל-150 וואט, אז כשניסו להתקין לי רמקול של 120 או 150 וואט (לא זוכר כבר) בגודל 6.5 אז גם אז המגנט הפריע לחלון להיפתח עד הסוף ונאלצתי בלית ברירה לשים 5.25אינץ' 100 וואט שהם חלשים לפי דעתי אבל בינתיים עושים את העבודה.

דבר נוסף, איך בדלתות מאחורה מתקינים את הרמקול? כלומר, צריך לעשות חור בפלסטיק שיורד מהדלת כדי להתקין את הרמקול?

פורסם
האם אתה מדבר על המתאם שהוא מפלסטיק או עץ או מה שזה שתפוס עם ברגים או מה שזה יהיה על הכיסוי מבפנים של הדלת, כלומר זה שמורידים בשביל להתקין את הרמקול?

ההוא שנמצא מבפנים ,מפלסטיק (אין קשר לכיסוי של הדלת).

בקשר ל-150 וואט, אז כשניסו להתקין לי רמקול של 120 או 150 וואט (לא זוכר כבר) בגודל 6.5 אז גם אז המגנט הפריע לחלון להיפתח עד הסוף ונאלצתי בלית ברירה לשים 5.25אינץ' 100 וואט שהם חלשים לפי דעתי אבל בינתיים עושים את העבודה.

זכור לי שפיוניר 1610 בוודאות נכנס ללא בעיית חלון (120W אם אינני טועה).

בכל מקרה, תוודא שיש לך את המגביה או שתקנה/תעשה אחד.

דבר נוסף, איך בדלתות מאחורה מתקינים את הרמקול? כלומר, צריך לעשות חור בפלסטיק שיורד מהדלת כדי להתקין את הרמקול?

כן, צריך לעשות חור בדיפון של הדלת.

אני לא התקנתי שם רמקולים מאחר וזה זניח עבורי (כרגע). התקנתי רמקולים במקום הסטנדרטי (במדף מתחת לשמשה האחורית).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחרי שכבר התחלתי להבין במערכות לרכב, וחשבתי על זה הבנתי שההתקנה של הרמקולים הייתה חאפרית בצורה מזוויעה ומגעילה.

לפי הניסיון והידע שלך, איזה רמקולים של פיוניר נכנסים שם? (כלומר עד איזה וואט-משמע גודל מגנט-נכנסים בדלתות מקדימה?)

בכל מקרה, תודה על ההברה בנידון.

נ.ב. אתה יודע גם במקרה להתקין מערכת לאוטו?

פורסם

בנוגע לעוצמת הרמקול - לפי מה שזכור לי מהפיוניר שהתקנתי אצל חבר בלאונה, היו אלו 120W.

אל תבנה על זה כי מאז כבר השתנו הסדרות של הרמקולים ובהחלט ייתכנו שינויים במגנט או בגובה הכונוס.

בנוגע להתקנה - אם אתייחס לעובדה שהמערכת הנוכחית שלי כבר עברה איתי 4 רכבים ומעבר לכך ביצעתי עוד אי אילו התקנות במכוניות פג'ו וסובארו של חברים (שבמהלך הדרך גם לומדים עוד אי אילו דברים חדשים) - אני בהחלט יכול לומר: כן.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שחכתי לשאול, אם הרמקול אמור לשבת בתוך הפלסטיק הזה מבפנים של הדלת הקידמית אז איך אני אמור לתפוס אותו עם הברגים? כלומר, את הברגים אני תופס בפלסטיק הזה או שהוא נתפס בפלסטיק ובמתכת של הדלת עצמה?

האם הפלסטיק הזה מבפנים ניתן לפירוק מהכיסוי של הדלת? (בשביל שניתן יהיה לתפוס את הרמקול בעזרת הברגים?)

פורסם
שחכתי לשאול, אם הרמקול אמור לשבת בתוך הפלסטיק הזה מבפנים של הדלת הקידמית אז איך אני אמור לתפוס אותו עם הברגים? כלומר, את הברגים אני תופס בפלסטיק הזה או שהוא נתפס בפלסטיק ובמתכת של הדלת עצמה?

האם הפלסטיק הזה מבפנים ניתן לפירוק מהכיסוי של הדלת? (בשביל שניתן יהיה לתפוס את הרמקול בעזרת הברגים?)

שוב:

על הפח של הדלת בא מתאם פלסטיק עגול, מוברג לפח של הדלת.

הרמקול יושב על המתאם הזה, הברגים נתפסים בפלסטיק המתאם.

הדיפון של הדלת (הפלסטיק הכחול) לא קשור לכל העניין.

שים לב: בתמונה הזו חסר מתאם !!! יש רק פח בחור שיושב הרמקול !

12.jpg

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...