Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו חושבים שמי שמטומטם זו לא ההצעה.

אני מנסה להבין מה הביא אותך למסקנה שזו הצעה גרועה.

אפוד עולה גרושים ומציל חיים. אין חוסר נוחות בלבישתו.

מה הבעיה פה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נו, זה נורא פשוט.

אחרי שלכל רכב במדינה נקנה לפחות אפוד זוהר אחד, השוק נהיה רווי ויצרני האפודים חיפשו דרכים חדשות להעלות שוב את הביקושים. ע"י הפעלת לובי חזק בכנסת הם הצליחו לשכנע את הח"כים הנזכרים בכתבה להגיש את הצעת החוק הזאת, ובסוף את המחיר, כצפוי, אנחנו נשלם.

אלמנטרי, ווטסון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא מובן מה הקטע שלהם, אני רוצה למות מה הבעיה פה?

ניכנסים לחיים יותר מידי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין לי בעיה שתמות אבל האוטו שלי יקר לי מידי ולא בא לי למרוח עליו בנאדם בגלל שחשוך ולא ראיתי אותו.

ראית פעם אתיופי הולך בלילה עם בגדים כהים בכביש חשוך? כמעט הורדתי אותו, חבל על האוטו שלי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז למעשה החוק הזה הוא פוגע בפרנסתם של הפחחים

אי אפשר למת בשקט במדינה הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חושב שזאת הצעה טובה יש הרבה מקומות שאנשים הולכים על הכביש בלילות ולא רואים אותם ואפשר בקלות לפגוע במישהו ולהרוג אותו

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בשביל זה ידידנו הגרמנים המציאו את הפיצ'ר הבא:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בלאט, לרוץ עם אפוד זוהר?? :shock::screwy:

אני מקווה שעד שהחוק יכנס לתוקפו (אם בכלל), יצאו כבר לשוק אפודים מנדפי זיעה המתאימים לפעילות ספורטיבית :-P

פורסם

בישביל גם הגרמנים המציאו את הקסנון ! לראייה טובה יותר.

ואם המדינה רוצה, אז שהיא תקנה לנו אפוד זוהר! לא בגלל הכסף - בגלל הפרנציפ!

פורסם
בלאט, לרוץ עם אפוד זוהר?? :shock::screwy:

אני מקווה שעד שהחוק יכנס לתוקפו (אם בכלל), יצאו כבר לשוק אפודים מנדפי זיעה המתאימים לפעילות ספורטיבית :-P

בשביל זה יש חולצות אימון יעודיות עם מחזירי אור משולבים בתוכן. יקר יותר, אבל עושה את העבודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בישביל גם הגרמנים המציאו את הקסנון ! לראייה טובה יותר.

ואם המדינה רוצה, אז שהיא תקנה לנו אפוד זוהר! לא בגלל הכסף - בגלל הפרנציפ!

אז בגלל פרנציפ אני צריך להרוס את הפגוש+מכסה מנוע+שמשה על דביל שהלך במקום חשוך?

אנשים באמת לא אוהבים את החיים שלהם פה...

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...