Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח סעיף 62, נהיגה בקלות ראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלתי היום דו"ח על נהיגה בקלות ראש, סעיף 62.

מקריאה הבנתי שמדובר בעבירה חמורה, שאפשר לקבל עליה 90 יום שלילה!!

הענין הוא כזה: עצר אותי שוטר "רגיל", לא שוטר תנועה. הוא טוען שראה אותי נוסע מהר וחותך מסלולים.

בפועל ממש לא נהגתי מהר, ואכן החלפתי מסלול מהשמאלי לימני בנתיבי איילון, אבל בטח שלא בצורה ברוטאלית כמו שנראה לו.

אני ממש לא יודע למה הוא כ"כ נבהל ומהר לעצור אותי, אולי סתם כי הוא רצה לעשות קצת רושם על החברים שלו ברכב (ניכר היה שהוא נהנה להשוויץ כמה הוא חזק ואיך הוא מתעלל בי. נתן לי להמתין 45 דק' ברכב עד שהגיעה ניידת של משטרת התנועה).

כמובן שלא קרתה שום תאונה או כל דבר אחר על הכביש.

הוא רשם לי דו"ח, בעזרתה של שוטרת התנועה שהגיעה למקום, "חתכת מכוניות על נתיבי איילון בניגוד לסעיף 62 (2)". קיבלתי זימון למשפט.

מישהו יודע לומר האם השלילה היא וודאית?

האם כדאי להתייעץ בעו"ד או לשכור את שירותיו?

האם אפשר ככה סתם להסתמך על עדות של שוטר שחושב שהוא ראה אותי נוסע מהר וחותך מסלולים??? זה ממש לא הגיוני בעיני!

אשמח לכל תשובה שתעזור בנושא,

תודה מראש!

פורסם

אם באמת לא ביצעת את העבירה, הצטייד/או לפחות תדון עם עו'ד ולך למשפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חבר שלי קיבל הזמנה לבית משפט על סעיך זה גם כן.

בסופו של דבר הוא השיג עסקת טיעון שלפיה 800 ש"ח קנס ו14 יום שלילה.

האשמה הייתה על הסעת אדם על מכסה המנוע של הרכב.

לכן יתכן ותקבל שלילה אבל לא חובה 90 יום, ומניסוני האישי עדיף לך להגיע לעסקת טיעון כי שופטים לא אוהבים את הסעיף הזה.

פורסם

נפלתה חזק,דבר ראישון קח עורך דין.

אני גם הוזמנתי לדין על סעיף זה ביגלל הרמת אמברקס,עד עכשיו אני מחכה לסגירת העניין(כבר 3 חודש),אם אתה נהג חדש,תחפש יותר מהר עורך דין וכמה שיותר טוב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שאלה, מה הרכב שלך והאם אתה נהג חדש? (מעניין אותי מה גרם לשוטר לעוט עליך ככה).

בקשר לנושא אני לא יכול לעזור כל כך... אין לי נסיון בזה

פורסם
חבר שלי קיבל הזמנה לבית משפט על סעיך זה גם כן.

בסופו של דבר הוא השיג עסקת טיעון שלפיה 800 ש"ח קנס ו14 יום שלילה.

האשמה הייתה על הסעת אדם על מכסה המנוע של הרכב.

לכן יתכן ותקבל שלילה אבל לא חובה 90 יום, ומניסוני האישי עדיף לך להגיע לעסקת טיעון כי שופטים לא אוהבים את הסעיף הזה.

שלילה קצרה וקנס וזהו?

מה עם אשפוז בכפייה באחד מבתי החולים הפסיכיאטריים המובילים בארץ?

פורסם

קח עורך דין.

מנסיוני, יאמינו לשוטר ולא לך.

מהצד, אני יכול לרשום לך, שאני נוטה להאמין ש"סתם" לא קיבלת דוח, גם אם מה שעשית לא חמור . כלומר אולי הדוח מוגזם, אבל משהו לא תקין בהתנהגות על הכביש היה.

אם אתה יכול להתקיל אותו באופן קיצוני, כלומר לשאול שאלות שהתשובות יבהירו לשופט שהשוטר "לא מחובר", אז יש לך סיכוי טוב.

נראה לי ששאלות כאלה ו/או תשובות של "לא מחובר" , אינם בגדר ההשגה, אלא אם יגיע עו"ד תותח, גם אז ההשיגים לדעתי יסתכמו במיזעור הנזק , גם זאת, במקרה הטוב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלילה קצרה וקנס וזהו?

אולי כיתת יורים וזהו ...:roll:

לא חסר שוטרים דפוקים ,במיוחד כשמנסים לעשות פוזות

על החברה (מנסיון אישי)

תתיעץ אם עורך דין לפני המשפט ,יעזור לך מאוד

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני ממש לא יודע למה הוא כ"כ נבהל ומהר לעצור אותי, אולי סתם כי הוא רצה לעשות קצת רושם על החברים שלו ברכב (ניכר היה שהוא נהנה להשוויץ כמה הוא חזק ואיך הוא מתעלל בי. נתן לי להמתין 45 דק' ברכב עד שהגיעה ניידת של משטרת התנועה).

יכול להיות שהעיכוב הוא לא חוקי?

זמן העיכוב הנהוג (כי אין זמן קבוע בחוק) הוא כ20-15 דקות.

מעבר לכך הוא צריך למלא דו"ח עיכוב.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נכון, חובה על שוטר למלא דוח עיכוב,אם וכאשר האדם עוכב מעל המותר.

עד כמה שאני זוכרת מותר לעכב אדם עד 30 דקות,כך שחריגה של 15 דקות מהמותר לא חושבת שיש טעם בלהגיש תלונה למח"ש, זו מילה של השוטר מול מילה של "עבריין תנועה", השופטים נוטים להאמין לשוטרים ברוב המקרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עוד לא הבנתי מה בפועל גרם לו להתחמם.

אמרת שלא נסעת מהר מדי (כלומר קצת מעל המותר?), ושהמעבר בין הנתיבים לא היה ברוטאלי בצורה מיוחדת. אז איפה הבעיה? לא אותתת?

ממתי לעבור מהנתיב השמאלי לימני נחשב לנהיגה בקלות ראש?

אני בעד להקים ארגון מחתרת לאנשים שנוסעים בימין.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שלילה קצרה וקנס וזהו?

בוא נרגע קצת עם הסקת המסקנות.

אני הבחור לו קרה המקרה עם הסעיף הזה ועניין הנסיעה על מכסה המנוע של הרכב.

לאחר שיחה עם התובע, והסבר מוכך שהרכב לא זז כישבו על מכסה המנוע שלו, הגעתי להסדר טיעון של 14 יום שלילה ו 800 שח קנס, זאת על מנת שלא להגיע לוויכוח עם השופט שסביר מן הסתם שלא יאמין לי ולעדים שאביא.

יש לציין, שבסופו של דבר קיבלתי את העונש על דבר שכלל לא עשיתי, אם כי עונש פחות יחסית לסעיף, לכן אני הייתי ממליץ במידה ובאמת לא הייתה עברה על החוק לחשוב איך להוכיח, למרות שזה מאוד קשה (אני הייתי בשיחה עם התובע בתחנת המשטרה יותר משעה).

• תוכן חדש...