Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יצאתי טמבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במהלך הקידוש, סיפרתי לאח שלי על הכלבים של שרדינגר. כשהתחלתי לספר את מהלך הניסוי, אמא שלי תיקנה אותי שזה הכלבים של פבלוב. לבסוף נזכרתי שמדובר בחתול של שרדינגר. מה זה אומר עליי בעצם?

זה אומר לתת טיפה כבוד לקידוש ולא לדבר באמצע. ;-) (אני מניח שגם ככה אתם עושים את הגרסא הסופר מקוצרת :-P

פורסם

תודה ספידסיקר

עוד הוכחה לכך שויקיפדיה חפיפיניקים ואי אפשר לסמוך עליהם, אפילו פעם אחת לא מוזכר ענין החתולים של שרדינגר והכלבים של פבלוב, ממש חוצפה שככה לא מדייקים.

סערת אש, יש אפשרות לעדכן את הערך אני מציעה שתעשה זאת ותתקן את העוולה ואת האיוולת ויפה שעה אחת קודם.

אירית

פורסם
וואוו, איזה ת'רד כבד... כבר מתחיל לצאת לי עשן מהתחת :?

חשבתי נגמלת מדחיפת נפצים לאחוריים

צריך לדבר עם ההורים שלך דחוף ביותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכנסתי לשרשור על הפרדוקס, אז יש לי שאלה- מה קורה כשיורים את הגלי אור דרך שני החורים ושמים תצפית על אחד החורים ומזיזים את התצפית ומחזירים אותה? האם ההתאבכות משתנה?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אפרופו השרשור על הפרדוקס, נמרוד רחמימוב ציין בו שבתקופה בה הניסוי נהגה, היה מקובל לעשות דברים כאלו לחתולים ויהודים. שרדינגר עצמו עזב את גרמניה לאחר עליית הנאצים לשלטון, שכן לא היה מסוגל לחיות במקום בו רודפים יהודים, על אף היותו לא יהודי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חושב שזה ניסוי אוניברסלי, כי כולם שונאים חתולים, כל הזמן.

פורסם

אכלתי על יד התחנה המרכזית. ממש לא נראה לי שזה היה חתול. יותר בכיוון של חולדה.

• תוכן חדש...