Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו M/// קניתי

toM\\\
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לעמוד בפיתוי :-D

המיאטה למכירה!

3.jpg

4.jpg

2.jpg

1.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת לא M3 אמיתית, נכון?

מושתלת?

תתחדש!! :)

ד"א, אני מנחש שאח שלך מת מקנאה? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן הרכב מנתניה

שנת 98

3.2 ליטר

320 כ"ס

ועוד הרבה....

חלום שהתגשם!

עדיין קשה לי להאמין

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ראיתי אותה היום.

מדהימה.

לא להאמין שמסתובבים דברים כאלו ביננו.

תתחדש ותהנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכל הדברים שקפצו לי לראש ברגע הראשון, אני יגיד רק "תתחדש"!

באמת תתחדש.8)

ותהנה

*איך פיספסתי אותה בנתניה?!

זה נכון

פורסם
זאת לא M3 אמיתית, נכון?

מושתלת?

תתחדש!! :)

ד"א, אני מנחש שאח שלך מת מקנאה? :)

דווקא M3 אמיתית לחלוטין.

ואח שלו ממש לא ירוק מקנאה, אח שלו מרוויח מכל העולמות, גם יש לי את המיאטה שטובה לגימקנות, קלה לתחזוקה יומית וחסכונית בדלק, וגם יש רכב ספורט סופר מקצועי נגיש שיכול להיות פנטסטי בדריפטים ולא יעלה לי שקל ;-)

הרכב בהחלט מדהים, לפי הפנים והחוץ שלו הייתי מאמין שזה רכב שנת 2005 ולא 98. הכוח משכר. בניסיון בדיקה ראשון 0 - 100 היה פירפור אין סופי של הגלגלים - אז יצא "רק" 7.2 שניות. הניסיון השני גם לא היה מצויין אך יותר מוצלח - והיה 6.2 שניות. בהחלט לא הטווח של המיאטה הממוצעת ;-). מקצת זריקות נראה כאילו לרכב יש פוטנציאל אדיר, מטורף. מקווה לנסות אותו בקרוב .

חוויות ותמונות יגיעו :-)

פורסם
דווקא M3 אמיתית לחלוטין.

ואח שלו ממש לא ירוק מקנאה, אח שלו מרוויח מכל העולמות, גם יש לי את המיאטה שטובה לגימקנות, קלה לתחזוקה יומית וחסכונית בדלק, וגם יש רכב ספורט סופר מקצועי נגיש שיכול להיות פנטסטי בדריפטים ולא יעלה לי שקל ;-)

הרכב בהחלט מדהים, לפי הפנים והחוץ שלו הייתי מאמין שזה רכב שנת 2005 ולא 98. הכוח משכר. בניסיון בדיקה ראשון 0 - 100 היה פירפור אין סופי של הגלגלים - אז יצא "רק" 7.2 שניות. הניסיון השני גם לא היה מצויין אך יותר מוצלח - והיה 6.2 שניות. בהחלט לא הטווח של המיאטה הממוצעת ;-). מקצת זריקות נראה כאילו לרכב יש פוטנציאל אדיר, מטורף. מקווה לנסות אותו בקרוב .

חוויות ותמונות יגיעו :-)

תתחדש נראת מדהים ,

רק לא הבנתי איך זה לא יעלה לך שקל??

אני בקושי פיאט אונו מחזיק :roll:.

שלא תבין אותי לא נכון , אם אתה עובד ומרוויח בכבוד את הכסף אז שיהיה לך לבריאות ומגיע לך להנות ולקנות דברים .

גם אל תשכח שכותב את זה נער בן 18 ללא עבודה, ככה ש.......... עזוב אל תקשיב לי.

• תוכן חדש...