Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מד זוית חדש לאחר שהקודם שלי נשבר.

האם הסוג שבתמונה מקצועי ?.

דוד.

מד זוית.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שתף דוד, אל תחסוך בפרטים.

מאיפה? כמה עלה? מי היצרן?

(אל תפרסם נתון שיש לך מניעה כלשהי לפרסמו).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני ממליץ לך להחזיר את מד הזווית הזה לחנות. יש לי גם אחד כזה והוא לא שווה כלום. אי אפשר לקבע אותו כמו שצריך ויותר גרוע, הוא נוטה להתקע ולהטעות את המשתמש בקריאת הזווית.

יש לי בעבודה כלי כזה "אמיתי" עשוי מאלומיניום עם זרוע בעלת בסיס מגנטי. עולם אחר. חיפשתי כזה בחנויות הכלים המוכרות באזור ת"א אבל הם מחזיקים רק את הדרעק הסיני הזה.

פורסם

המד זווית עלה לי 69 ש"ח כולל מע"מ, בחנות לכלים ברחובות.לא כתוב את שם היצרן מלבד סמל משולש בתוכו המס' 1, ובחוץ שלוש אותיות באנגלית (PET).

ALX, כיצד אמצא אם אתה לא מצאת ? במילא בסגירה לא אסתמך רק עליו. כל השנים סגרתי מנועים לפי הרגש, ואף פעם לא היה לי תקלות. לא נעים לי להחזירו לחנות, לאחר שהזמנתי אותו וחיכיתי יומיים.

בכול אופן אם תקנה משהו טוב, תן לי קריאת כיוון, לא איכפת לי לקנות שוב.

דוד.

פורסם

הכלי שיש לי בעבוד ניתן לרכישה דרך Cartool, ספק הכלים של BMW. הבעיה היא המחיר - די הרבה Euro. אני אנסה לברר מי היצרן המקורי של הכלי (אני בספק ש Cartool מייצרים אותו בעצמם) ואולי המחיר סביר יותר בקניה מהמקור.

פורסם

דוד, תנסה אצל השודד 'שוורץ כלי עבודה' ביצחק שדה לא רחוק ממוסך רון.

הבחור מחזיק כלים יחסית איכותיים אבל יקרים מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

תפנה לחברות שמתעסקות בכלי מדידה לתעשיה, הציוד הזה הוא סטנדרטי למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• ספונסר פורום
פורסם

זבל,נתקע,לא נוח,האבטחה קופצת החוצה וכל המכשיר מתפרק,אבל אין מה לעשות,לא מצאתי טוב יותר בשוק.

אורן

פורסם

לדוד ואורן

ישנו אחד איכותי יותר של חברת BETA מסופק על ידי טכנו צינור ,עלות 450 ,אך קשה לקריאה ,גדול ומסורבל

אני עובד עם משהו דומה למה שקנית התפרק פעם אחת ,קפץ שם איזשהוא קפיץ אך עדיין בפעולה נרכש ב150 שח בחנות הקטנה ביצחק שדה.

לדעתי תעבוד עם זה נראה לי שיפתיע אותך לטובה

יגאל

פורסם

גם אצלי שוכב אחד מהזבאלות כמו בתמונה. אחרי פעם אחת הבנתי שבעין אני מצליח לקבוע את הזווית טוב יותר.

משהו רציני ניתן למצוא אצל חברות הכלים המובילות.

פורסם
דוד, תנסה אצל השודד 'שוורץ כלי עבודה' ביצחק שדה לא רחוק ממוסך רון.

הבחור מחזיק כלים יחסית איכותיים אבל יקרים מאוד.

מרק, לא ברור לי מדוע אתה כותב "שודד". את מכשיר בדיקת הCO קניתי אצלו וגם בוקסות שונות במשך הזמן.

הוא היה הזול בסביבתו.

לדוד ואורן

ישנו אחד איכותי יותר של חברת BETA מסופק על ידי טכנו צינור ,עלות 450 ,אך קשה לקריאה ,גדול ומסורבל

אני עובד עם משהו דומה למה שקנית התפרק פעם אחת ,קפץ שם איזשהוא קפיץ אך עדיין בפעולה נרכש ב150 שח בחנות הקטנה ביצחק שדה.

לדעתי תעבוד עם זה נראה לי שיפתיע אותך לטובה

יגאל

אם אתה מתכוון לאספקה לתעשיה חגי, אז יש לי מה לספר לך, את המכשיר לניקוי חול קניתי אצלו בשנת 1972 ומאז כל פעם

קניתי אצלו כלים שונים. שילמתי כל מחיר שביקש בלי להתמקח. חגי אדם מבוגר מנומס ונחמד, רכש את אמוני.

לפני כחודשיים באתי אליו עם רשימת כלים לקניה. ברשימה היה גם המכשיר לבדיקת CO, ביקש לי על המכשיר 350 ש"ח.

סה"כ הקניה אמורה היתה להיות אצלו 950 ש"ח. כאשר רציתי לשלם, נוכחתי ששכחתי את הארנק ברכב. ניגשתי לרכב ואמרתי לבחור שהסיע אותי שמצאתי את המכשיר במחיר סביר 350 ש"ח. אמר לי ששאל בחנות מול היכן שחנה וחיכה לי, וביקשו 250 ש"ח. נכנסתי לשם וקניתי את המכשיר שהיה מאותו הסוג ואת שאר הכלים. כעסתי מאוד, חזרתי לחגי הראתי לו את המכשיר, והזכרתי לו שאני לקוח שלו משנת 72, שאלתי אותו מדוע רצה שאפרד מ-950 ש"ח, הראתי לו את הקבלה על ס"כ של 720 ש"ח.

מאוד כואב שמאמינים לאדם במשך שנים רבות, ופתאום מגלים שהוא חייך "והכניס".

דוד.

• תוכן חדש...