Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 205 שנת 93 3 דלתות

הרכב עשה תאונה קטנה בכנף הימינית, המכסה מנוע והטמבון הקידמי, לאחר התאונה החלטתי לצבוע את הרכב כולו.

הרכב היה צבוע באפור עם כמה מכות קטנות בדלתות ועם פגש שרוף לגמרי.

החלטתי לצבוע אותו בצבע שחור מטאלי ומצאתי מוסך שיתקן את כל הנזק כולל צביעת הרכב במחיר סביר.

עכשיו השאלה שלי היא האם יש למישהו איזה שהם המלצות ודגשים כולל הערות מיוחדות לפני הכנסת הרכב לצביעה?

(שבוע הבא אני יעלה תמונות של הרכב לפני ואחרי).

פורסם

רצוי צבע שלא ימשוך שמש ו ישמר וגם שיהיה לך קל למכור אותו..

כי יש לו ירידת ערך (בדרך כלל)

הכי רצוי זה כסוף מטאלי או כסוף דהוי כזה..

.. או לפי טעמי זה כחול .. אבל איך שבא לך

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

אני כבר החלטתי לצבוע אותו לשחור מטאלי, לא אכפת כל כך מירידת ערך כי אני לא חושב למכור את הרכב בכלל אחרי שאני משקיע עליו כל כך הרבה.

העלות של צבע ופחחות כללי כולל תיקון התאונה, וכמה תוספות קטנות כמו "בד-בוי" על המכסה מנוע, חצאית פשוטה בצידי הרכב, וספוילר קטן מאחורה בסביבות 3500-4000 ש"ח.

יש למישהו איזשהם הערות או המלצות לפני הצביעה,?

פורסם

תחפש חלודה כי בשנים שלך ידוע שיש קצת בעיות חלודה ובמקרה שמצאת תסדר לפני הצביעה

תתחדש

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...