Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להכתים ??

מי שנהג ברכב זה המפכ"ל הנוכחי, אין פה שום הכתמה, זאת עובדה.

יופי.

אם אני אקח מצלמה ואעקוב אחרייך במשך שבוע ואז אשלח את הקלטות למשטרה (כדי שיתנו לך דו"ח על זה שחנית 2 דקות בחנייה כפולה כשיצאת לקנות סיגריות ועל זה שפעם אחת הגעת בנתיבי איילון ל-120 קמ"ש),וקלטת נוספת אשלח לאישתך (כי בדיוק צולמת עם המאהבת) וכו' וכו'......

לא נראה לך כנסיון להכתים את השם שלך ?

אבל פה "מי שנהג ברכב זה המפכ"ל הנוכחי".

WOW.

עד עכשיו הייתי בטוח שהמפכ"ל לא עושה אף עבירה.

ואפשר לטעון מכאן ועד הודעה חדשה שאם זה היה אזרח מהשורה אז הוא היה מקבל שלילה ונכנס למאסר עולם.

אז בוא נכנס ליוטיוב, נכתוב "פתיחות", וניתן דו"ח לכל מטומטם שמצולם שם עושה פתיחות,או לכל אדיוט שמצלם את הסקאלה של הרכב שלו בהתלהבות כשהוא עובר את קו ה-200 קמ"ש (בדיוק כמו השוטרים המטומטמים שעקבו אחרי המפכ"ל וצילמו את הסקאלה של עצמם).

דיי כבר........

אנשים צריכים להפסיק להתעסק ב"קקי" ורק לחפש שטויות כמו זו שפורסמה על המפכ"ל רק כדי לקום ולצעוק "אם לו מותר אז גם לי מותר !!!" או "הוא המפכ"ל,הוא צריך להענש יותר חזק !!".

***הערה למען הסר כל ספק***

אינני מכיר את הבחור המצוטט בהודעה שלי,מה שכתבתי על ה"עבירות" שכביכול ביצע אך ורק לצורך הדוגמא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרו פה.

המשטרה הכריזה מלחמת חורמה על עברייני מהירות. מן הראוי שהם יישמו זאת גם על עצמם ומבחינתי זה לגיטימי שינסו להכתים כל שוטר במדינה הזו.

אם המשטרה היתה עושה עבודתה כמו שצריך (יותר נכון, היו נותנים לה תקציב מתאים לעשות זאת) ולהגן על אזרחי המדינה אז אנשים היו מכבדים יותר את השוטרים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצטער, אני לא השתכנעתי בכלל מהסרט.

בדיוק בגלל זה שוטר לא יכול ליסוע אחריכם או לידכם ב-180 ולהאשים אתכם בנסיעה במהירות מופרזת.

כפי שכבר נאמר, ב-180 הם השיגו אותו, אז הוא נסע פחות.

כמה פחות? 170? 150? 120? 80? מי יודע...

אם השוטרים היו משתמשים באמצעי לגילוי מהירות, אז הדבר היה נכון, עד אז זה סתם חרטה.

אני מוכן שכל אחד ממכם יביא את סבתא שלו ופיאט 127, ואני יראה לכם איך אני נוסע על 180 ואני מאחוריה ורק "מתחיל להדביק אותה".

בנוסף, לחובבי הקונספירציה:

א. לא היה שום קטע שבו הראו במקביל את מד המהירות ואת רכבו של הניצב, ייתכן והייתה כאן עריכת וידאו פשוטה ביותר.

ב. בהתחלה שהמפכ"ל נכנס לרכב הראו מס' חלקי בלבד, כידוע במשטרה המספרים הם סדרות רצות, ייתכן ואח"כ לקחו רכב זהה, שהספרות הראשונות שלו (אחת מהן או שתיהן) שונות וצילמו קטע מפוברק ע"מ להכפיש את שמו.

ג. בנוסף לאמור לעיל, מספר הרכב לא ברור במהלך "המעקב" הזה.

כמו כן כמה דברים:

1. לא זכור לי שדווקא המפכ"ל הוא זה שהטיל מלחמת חורמה על המהירות, אלא ר' אגף התנועה החדש ומשרד התחבורה.

אגף התנועה הוא בהחלט לא האגף הכי חשוב במשטרה והוא מתנהל יפה מאוד גם בלי עזרה מבחוץ, אין שמה יותר מדיי בעיות, מי מנוחות מה שנקרא, ואני מאמין שרוב יומו של דודי כהן מוקדש יותר לאגפי הליבה האחרים (שיטור, חקירות, מודיעין, משאבי אנוש וכו').

2. ע"פ הכתבה דודי כהן העביר את הקלטת לאגף התנועה וביקש שתבדק ואם יימצא שהדבר מעיד על עבירה, ביקש לשפוט אותו כאחד האדם - אחריות אישית - יפה מאוד.

3. נאמרה פה המילה הפללה, אני לא רואה זאת כהפללה, אם גורמים לך לעשות פשע, או משקרים על פשע שלא ביצעת זו הפללה. אם ביצעת עבירה ונתפסת זה כבר צדק ולא הפללה.

4. האמת? לא מעניין אותי אם המפכ"ל ייסע 180 או לא, באמת. רצוי שלא, ע"מ לתת דוגמא אישית, אבל זה לא כ"כ חשוב. שיירות הבטחון של שאר הנכבדים (שרים, רוה"מ, רמטכ"ל, נשיא) לא הרבה יותר טובות (לא נכנס לזה אם יש לכך סיבה או לא).

מה כן מעניין אותי? שיהיה כאן סדר ובטחון פנים. שתהיה משטרה הגונה, ישרה ותקינה שתלחם בפשע (פשיעה קטנה כגדולה).

אותי מעניין שאני יוכל ללכת לקנות מערכת לאוטו בלי לחשוב כמה זמן אוכל להנות ממנה לפני שייגנבו לי אותה.

אותי מעניין שאני יוכל להחנות את הרכב בלילה בלי לדאוג איזה נזק ייגרם או לו או איזה חלק ייעלם לו עד הבוקר.

אותי מעניין שחברה שלי תוכל ללכת הביתה אחרי העבודה שהיא מסיימת מאוחר, בלי לדאוג שמה מישהו יתקוף אותה.

אותי מעניין שכאשר יש לאזרח כלשהו בעיה, קטנה ככל שתהיה, בין אם זה שכן שעושה רעש או חוסם חנייה, והוא מחייג למשטרה שהיא תגיע ותפתור אותה ולא תמרח אותו בתירוצים והעברות אחריות. וששוטר ייתייחס בכבוד לאזרח.

זה מה שמעניין אותי, לא עם קרמשינט יהיה ניצב משנה, או ניצב, זה לא מזיז לי.

ולא אם דודי כהן נוסע 180,240 או 20 קמ"ש על איילון.

הורג אותי שאם אנשים מחפשים להכפיש את המפכ"ל הם צריכים לערוב לו ולתפוס אותו לוחץ על הגז, במקום לפתוח את העיינים ולראות שממש כאן, מתחת לאף שלנו ומול הפרצוף שלנו הכל לא בסדר, וזה הרבה יותר גרוע מנסיעה ב-180 קמ"ש.

משום מה כבר אף אחד לא מצפה מהמשטרה לתפקד, זה בסדר שהם חסרי יכולת ממשית (לא פעם לא באשמתם, לפעמים כן), כאילו ויתרנו מראש על מפכ"ל שישכין חוק וסדר במדינה, כל עוד הוא לא עושה יותר מדיי פאשלות וכותרות, זה מספיק טוב.

בינוניות RULZ!!!!!!!!

פורסם

אם המשטרה היתה עושה עבודתה כמו שצריך (יותר נכון, היו נותנים לה תקציב מתאים לעשות זאת) ולהגן על אזרחי המדינה אז אנשים היו מכבדים יותר את השוטרים.

זה מעבר לעניין תקציבי.

יש עניין מאוד פשוט והוא שלמשטרה בארץ אין שום הרתעה,אנשים לא מפחדים מהמשטרה.

אני יכול לתת את הונג קונג בתור נקודת השוואה,גם בהונג קונג יש כ-7 מליון איש,בערך כמו בישראל,אבל ההבדל הגדול הוא שיש פה משטרה חזקה.

כששוטר עוצר פה מישהו ברחוב,אותו אחד פשוט משקשק מפחד (בניגוד לארץ שהוא קודם כל מתחיל לחשוב על תירוצים וסיבות לעבירה ואיך לסבן את השוטר).

פה הוא קודם כל משקשק ומתחנן שהשוטר "רק" יעניש אותו על העבירה שביצע באותו רגע,ושלא ימצא עליו בטעות משהו עוד יותר חמור.

רוצים דוגמא ?

חבר שלי גר בג'והיי (עיר סינית לא רחוק מהונג קונג).

ביום ראשון הוא יצא מהעבודה וקנה משהו באיזו בסטה במדרחוב וכייסו אותו.

הוא קלט את העניין מיד וישר אמר לקבוצת גברים שהיתה סביבו "כדאי לכם להחזיר את הארנק מיד!"

הם לא החזירו ובו במקום הוא הזמין משטרה.

הגיע לאחר 2 דקות קצין משטרה,העמיד 7 גברים (אותם גברים שהתקהלו סביב חבר שלי) באמצע הרחוב והפשיט אותם עד התחתונים.

כשלא נמצא הארנק והם לא היו מוכנים לגלות איפה הוא,השוטר אמר להם "אין בעייה,לא הולך ככה,יילך בדרך אחרת" ומיד העמיס אותם על ניידת ולקח אותם למעצר.

יום למחרת ב-7 בבוקר חבר שלי מקבל טלפון לבוא ולקחת את הארנק מהתחנת משטרה.

הארנק הוחזר לו בשלמותו.

לזה אני קורא משטרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לקרוא ולא להאמין.

מה אנחנו עושים עניין בכלל שהשוטר מספר אחד מצפצף על החוק, נוהג בפראות , עוקף מימין, ומדהיר את רכבו המשטרתי במהירות של למעלה מ 180 ק"מש לפרקים..

זה באמת קטנוני מצידינו, ומה אנו מצפים , ששוטר ישמור על החוק אותו הוא אמור לאכוף ??

מה פתאום...

אני מניח שגם שופט אשר ימצא גונב, גם לו יסלח וימשיך לשבת על כס השיפוט..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מדוע לא כותבים דוח תנועה לאלו אשר צילמו את המפכל במהירות הזו, הם הרי מנציחים את עצמם נוהגים במהירות 180 קמ"ש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מדוע לא כותבים דוח תנועה לאלו אשר צילמו את המפכל במהירות הזו, הם הרי מנציחים את עצמם נוהגים במהירות 180 קמ"ש.

ל'

מציע לקרוא מדוע בוצע המעקב הנ"ל, זה יפתור את מרבית השאלות הללו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש עניין מאוד פשוט והוא שלמשטרה בארץ אין שום הרתעה,אנשים לא מפחדים מהמשטרה.

אני יכול לתת את הונג קונג בתור נקודת השוואה,גם בהונג קונג יש כ-7 מליון איש,בערך כמו בישראל,אבל ההבדל הגדול הוא שיש פה משטרה חזקה.

תאמין לי, מזמן שכנעת אותי לעבור להונג-קונג (אני לא צוחק), עכשיו נשאלת רק השאלה איך...

פורסם

בחדשות הלילה עם גיא זהר בערוץ 10, התמקדו הפעם ברכבי המכונית שעוקבת אחרי המפכל.

מסתבר שצופה התקשר על מנת ליידע אותם על נורה הדולקת ברכב שרודף אחרי המפכל, הנורה שדלקה הייתה של חגורות הבטיחות שאותם לא חגרו שני הטייסים שעקבו אחרי המפכל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגובה 25 שמעליך, נאמר כבר אתמול שהצמד לא היה חגור.

ל'

פורסם

שלום לכולם יש לי גסטי 89 ויש לי בעיה שכאשר אני בהילוך סרק NUTRAL לפעמים נכבה האוטו ללא גמגום שיעול או קרטוע מה יכולה להיות הסיבה נראה לי שזה קשור אך שהוא למפלג תודה מראש לכל מי שיעזור

• תוכן חדש...