Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

עליך לבדוק את בית הנתיכים שעל המצבר (יש מקרים שכבר הוסיפו נתיך חיצוני והוא נוטה להשרף)

ממסר המאווררים תחת המצבר

מנוע המאווררים הכולל את מעגל הנגד למהירות הנמוכה

יגאל

ברכב הזה אין בית נתיכים על המצבר ואין את ממסר המאווררים שאתם מדברים עליו ,

המערכת הזאת לא דומה גם לגולף 94 שם פועלת מערכת של גורר ונגרר ,באיביזה

ישנו מאוורר בודד והמערכת דומה למערכת הקירור של הגולף 2 .

בכל מקרה ישנה מחלה של זיוף שעון החום באיביזות האלה,כיצד תבדוק את זה ,תניע את המנוע עם מכסה

מיכל העיבוי פתוח ותן לרכב להתחמם (כמובן מיכל העיבוי מלא)כעת אם המאוורר יתחיל לעבוד

(אם הכל תקין אין לו בעיה לעבוד כאשר המכסה פתוח)באותו הרגע תראה את הקריאה על המחוג

הקריאה צריכה להיות קצת מתחת לחצי ,אם זה מעל לחצי אז השעון מזייף וזה כל הבעיה שלך .

אם המאוורר לא מתחיל לעבוד והמים מתחילים לעוף ולרתוח אז אכן יש לך בעיה עם הפעלה מאוחרת

של המאוורר תחליף את היונית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ברכב הזה אין בית נתיכים על המצבר ואין את ממסר המאווררים שאתם מדברים עליו ,

המערכת הזאת לא דומה גם לגולף 94 שם פועלת מערכת של גורר ונגרר (מה זה ?) ,באיביזה

ישנו מאוורר בודד והמערכת דומה למערכת הקירור של הגולף 2 . (האם למאורר יש 2 מהירויות) אני דיברתי על מאוורר בעל שתי מהירויות ולא על 2 מאווררים.

בכל מקרה ישנה מחלה של זיוף שעון החום באיביזות האלה,כיצד תבדוק את זה ,תניע את המנוע עם מכסה

מיכל העיבוי פתוח ותן לרכב להתחמם (כמובן מיכל העיבוי מלא)כעת אם המאוורר יתחיל לעבוד

(אם הכל תקין אין לו בעיה לעבוד כאשר המכסה פתוח)באותו הרגע תראה את הקריאה על המחוג

הקריאה צריכה להיות קצת מתחת לחצי ,אם זה מעל לחצי אז השעון מזייף וזה כל הבעיה שלך .

אם המאוורר לא מתחיל לעבוד והמים מתחילים לעוף ולרתוח אז אכן יש לך בעיה עם הפעלה מאוחרת

של המאוורר תחליף את היונית (אתה מתכוון לתרמוסווי'ץ ?) .

שבת שלום

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

בגולף דור 3 שאתה דיברת עליה המערכת שונה לגמרי ,בגולף הזאת 94

ישנו מאוורר חשמלי אחד שבקצהו מותקנת גלגלת קטנה אליה מחוברת

רצועה והיא מניע מאוורר נוסף שמותקן על הכונס ואין לו מנוע משלו ,אלה רק

ציר קטן עם מיסב .

זוהי נקראת מערכת מסוג גורר ונגרר והיא היתה מאד מקובלת אצל היצרן הרבה

שנים .

כמו כן הרכב הזה ,גולף 3מצוייד במזגן מקורי שמחייב יחידת פיקוד מאווררים כפי שאתה

מדבר עליה וקיימת גם בגולף 4 .

הרכב הזה איביזה 94 בו מותקן מזגן אלכס מצוייד ביחידת פיקוד מצוקמקת על הכנף

ליד המצבר אבל היא לא ממתגת את המאוורר של הראדיאטור אלה את המדחס

ואת מאוורר ה "ספל"שמותקן בחזית על המעבה .

למאוורר של האיביזה שתי מהירויות (כמו גולף 2)והיוניט שדיברתי עליו זה אכן הטרמוסויטש.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון.

אם כניסת מהירות 1 היא בטמפ' 95 (בטרמוסוויץ'), אזי סביר להניח שהטמפ' קצת יותר גבוהה בראש (היכן שחיישן הטמפ' לשעון).

אם הבחור יחכה לכניסת מהירות 1 של המאוורר עם מיכל פתוח, בלחץ אטמוספרי ובטמפ' כזו בכל מצב המים ירתחו ויגלשו החוצה.

הלא כך?

המערכת אמורה לפעול בצורה תקינה תחת לחץ (לא אטמוספרי = מיכל עיבוי סגור).

מה שאני מתכוון לציין/לברר: בכל רכב, בעמידה בסרק עם מיכל עיבוי פתוח, בהגעה לטמפ' ~95+ (בטרמוסויץ', בראש זה יותר) , המים ירתחו ויגלשו החוצה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למה הם אמורים לרתוח בדיוק ? נקודת הרתיחה שלהם גבוה יותר הריי מדובר בנוזל קירור יעודי ולא מים רגילים

בכל מקרה ברכב תקין (לפחות בVAGיות) במידה ואתה פותח את מיכל העיבוי בעודו קר, אתה יכול לעבוד כמה שאתה רוצה עם פקק פתוח כלום לא יגלוש

פורסם
למרק

התרמוסוויץ' ,ממתג את קופסת ממסרי המאווררים בשתי המהירויות,ולכן יש בו שלוש טרמינלים

האחד הארקה השני מהירות 1 השלישי מהירות 2

לא נכון, אין ארקה, יש פלוס קבוע שהתרמו סוויץ ממתג אותו לפין 2 (מהירות ראשונה) ופין 3 (מהירות שנייה) בהתאם לטמפרטורה.

יגאל ידידי,

מהירות מספר 2 מתקבלת מיחידת הבקרה ולא ישירות מהתרמוסווי'ץ.

או שאני מפספס משהו.

לא נכון.

כמו שרון אמר אין יחידת בקרה, אין בית נתיכים ואין ממסרים, ועוד אני משתגע ומנסה לחשוב איפה הם נמצאים.

מה שמפעיל את מהירות 2 זה התרמו סוויץ .

של המאוורר תחליף את היונית .

לרון, קודם כל רואים שאתה ממש מכיר את הרכיבים של הרכב ומיקומם, דייקת בהכל

1. היוניט חום (של השעון) חדש ומקורי, עכשיו החלפתי אותו, למה אתה חושב שהשעון מזייף?

2. המאוורר לא עבד עם מכסה סגור, למה שהוא יעבוד עם מכסה פתוח?

לא ניראה לי שהשעון מזייף, אני בטוח שזה התרמו סוויץ

מזל שזה קרה לי עכשיו בחורף בימים קרים ולא בקיץ

מה אתה אומר?

פורסם

אכן התבלבלתי בשנת הייצור הרכב (מכיון שלא קראתי את הקישור שצרפת בהודעתך הראשונה) ,בכל מקרה הבדיקה שבצעת בעזרת האטב עדיין תקפה והתרמוסוויץ על המצנן תקול ,

או הדבר שרון ניסה לומר לך הוא שיתכן ויש אויר במערכת שאותו יש לנקז כדי שנוזל הקירור יגיע אל הטרמוסוויץ',ולכן המכסה הפתוח

יגאל

• תוכן חדש...