Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש מעמיק לא מצאתי תשובה, ולכן השאלה.

אני מבקש המלצה לחשמלאי לתיקון הסאנרוף שברנו מאגן שלי

באיזור הצפון, אני מכרמיאל אז מהסביבה.

תודה אור.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

הנושא נטחן בעבר הלא רחוק. אתה יכול לנסות להשתמש במנוע החיפוש של הפורום.

למיטב ידיעתי, ישנה בעיה בתיקון גגות אלה, במיוחד אם מדובר במסילות ו/או במכניקה של המנגנון, התיקון יצריך השקעה נכבדה של אלפים רבים.

אנא ברר היטב להיכן כדאי לגשת, חבל סתם להתעסק עם הנושא למי שאין נסיון ברור בגגות אלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבר שלום!!!

בנצרת עילית איזור תעשייה הר יונה ישנו בית עסק שמתעסק אך ורק במנגנוני נעילה חלונות חשמל וגגות שמש אני מציע לך שתיגש לשם...

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
חבר שלום!!!

בנצרת עילית איזור תעשייה הר יונה ישנו בית עסק שמתעסק אך ורק במנגנוני נעילה חלונות חשמל וגגות שמש אני מציע לך שתיגש לשם...

אתה יכול לכוון אותי לעסק?

מה השם שלו?

או מספר טלפון זה יהיה יותר טוב.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם תסביר מה הבעייה בגג, ניתן יהיה להגיד אם שווה לתיקון.

סתם לידיעה, אם המסילות שבורות אז אני בספק רב אם מישהו בארץ יכין לך כאלו חדשות. בעבר ניסו ללא הצלחה.

בקרסו יוכלו למכור לך רק גג חדש שעלותו מעל 8000 ש"ח.

אם הבעייה במנוע החשמלי, אז מצבך טוב וניתן לתקן במחיר סביר או אפילו לקנות מנוע כזה ב-ebay.

כאן דיברו

וכאן דיברו

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

כרגע אני לא יודע מה בדיוק הבעיה

כי הצמת חטים של הסאן רוף חתוכה משום מה

אז אני צריך ללכת לחשמלאי שיחבר לי אותה ואז אני אדע יותר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
חבר שלום!!!

מה השם של בית העסק או השם של בעל העסק, או טלפון אולי ? ואם הוא מטפל בכל סוגי הרכב (ליתר דיוק סיאט לאון 2002). או מישהו אחר שמומחה בתיקון סאנרוף באיזור צפון.

תודה מראש

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אם אני לא טועה הוא מתכוון לבית המנגנון באיזור התעשיה של נצרת עלית. עולים לכיוון הר יונה (נצרת עילית צפון) ובתחנת דלק רוזנפלד החדשה פונים שמאלה, 200 מטר אחרי הכיכר בצד שמאל (אם אני לא טועה זה במקביל לרחוב הצורף)

אני ממש בספק מה הידע שלהם בנושאי חלונות גג, אני יודע שהם מתעסקים בחלונות חשמל וכו' ונותנים שנה אחריות על תיקונים

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אוקיי, אם זה בספק שהוא מומחה בחלונות גג ואין לפחות מס' טלפון או את השם של העסק, אז זה לא שווה את הנסיעה פשוט, תודה בכל זאת.

ואולי מקום אחר בצפון שמתמחים בסאנרוף.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

נתתי לך את השם של העסק = ניתן להשיג את הטלפון בקלות :)

בית המנגנון | חשמל רכב

היצירה 6 א. תעשיה ג' נצרת עילית

טלפון:046568772

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אא נכון, סליחה לא שמתי לב:loco:.

תודה רבה

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• תוכן חדש...