Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

יש לי רנו קליאו 95 הלכה לי הצרייה ואני צריך להחליף אותה

לא ביררתי עדיין מחירים ועדיין לא לקחתי את הרכב למוסך

אם תוכלו בבקשה לתת לי הערכת מחיר של צרייה לרנו אני אשמח

וגם אולי מוסך טוב באיזור המרכז.

תודה לעונים

פורסם

2 מוסכים פרטיים (לא מורשי יבואן) וטובים המתמחים במכוניות רנו ופז'ו וסיטרואן:

1. "מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 לניצן או דודי.

2. "מוסך אמיר & חזי" שברח' יצחק שדה 5 ת"א, טל' 03-5611987 או לחזי 052-8209029 או לאמיר 050-5761340.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בזמנו כשהחלפתי ציריה ימנית בקליאו שלי (לפני 4~ שנים) אני זוכר שהציריה בלבד (משופצת) עלתה לי 165 ש"ח.

העבודה היתה עלי כמובן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא ממליץ בכלל על משופץ כי אי אפשר לדעת מה תקבל. במשופץ סיכוי מאוד גבוההה שמקבלים צירייה שבמקור כבר סינית ומשופצת בחלקים סיניים ברמת עבודה שאי אפשר לדעת מראש.

הכי טוב מקורי, אך עם יקר לך יש חברה סינית שנקראת GSP שמייצרת ציריות.

לא יודע כמה זמן תחזיק אבל החלפתי את 2 הציריות ברכבי (205) ל 2 ציריות חדשות מאותה חברה אחת לפני כ 4 וחצי חודש ואחת לפני חודש וקצת ובנתיים אין שום בעיות לפחות מבחינת התאמה זה מתאים מעולה לרכב ללא שום תופעות לוואי כגון רעשים רעידות או חריקות.

בדוק ב "דסקל" בתל אביב יש להם מחירים זולים לציריות חדשות אני את הציריה הראשונה קניתי מהם כל החנויות רצו בין 350 -400 ש"ח הם כיבואן ממכרו לי אותה (לאחר קצת מיכוח) ב 250 ש"ח כולל מע"מ לצירייה חדשה.

• תוכן חדש...