Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חשבתי על הרעיון של לקנות אוטו זול בסיגנון רנו אקספרס ודומיו שיהיה בשביל להגיע למקומות עם האופניים. בגלל שאת רוב הרכיבות שלי אני עושה בצוק מנרה ואני גר באיזור המרכז אני צריך אוטו אמין שיוכל לסוע הרבה קילומטרים בלי בעיות.

אני מחפש אוטו שיוכל להכניס לפחות 1-2 זוגות אופניים בתוך האוטו + שיהיה לו מושב אחורי.

הדבר הכי חשוב לי באוטו הוא אמינות ומחיר זול, אחרי זה צריכת דלק ורק אחרי זה כל הנוחיות למינהן.

לא חובה מזגן ולא שום דבר.

רוצה לדעת גם אם עדיף ללכת על דגם בנזין עם מנוע קטן או דגם דיזל?

בתקציב שלא עולה על ה10K ועדיף בפחות.. אפשר לקנות משהו שלא יתפרק אחרי 400 קילומטר?

פורסם

אני מכיר היכרות אישית רנו אקספרס שנסעה אשקלון-ים המלח-ירושלים-גוש דן-חיפה-אשקלון ביום אחד! (אח"כ הנהג היה יומיים בחופשת מחלה מהכאב ראש והריח של הדלק, אבל האוטו נסע :))

קיצור - אקספרס אמורה להיות בסדר. מה עם סובארו סטיישן? אולי מתקן לגג של הרכב?

פורסם

כרגע להורים שלי יש רק מכוניות קטנות (A3 ואפלא 147)

ויש לי ביטוח ושתיהם דיי זמינות לי במהלך היום, אבל אני רוצה אוטו משלי בשביל לא להיות תלוי באף אחד ובעיקר לצאת לרכב יותר.

בקשר לרנו אקספרס, דיזל או בנזין ואיזה מנוע עדיף לנסיעות ארוכות? (כח לא מעניין אותי, רק שיעמוד בקצב של כביש 6)

פורסם

מתקן בחוץ הוא פחות עדיף מכל הבחינות, אי אפשר להשאיר את האוטו בלי השגחה אם רוצים ללכת לאכול או כל דבר אחר, וגם

יש מצבים שצריך לקחת הרבה זוגות אז שמים אופניים גם באוטו ומוסיפים מתקן חיצוני בנוסף.

אתם אומרים שמכל המסחריות הכי טוב זה האקספרס או משהו אחר?

והאם בנזין או דיזל

פורסם

נראה שהסובארו סטיישן יושבת בול.

נכנסת לתקציב הקניה, אמינה מאוד, וגם אם מתקלקלת אז זולה לתיקון.

המון מקום.

נראה לי מאוד עדיף ידני, בגלל כביש 6 והעליות בצפון.

לאוטומט רק 3 הילוכים.

פורסם

איזה רכב יש לך היום?

אם יש לך כל דבר שהוא קצת יותר גדול מסופר-מיני, בתקציב הזה אתה קונה אחלה גגון לאופניים ובעודף מתדלק במשך שנה שלמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כרגע להורים שלי יש רק מכוניות קטנות (A3 ואפלא 147)

ויש לי ביטוח ושתיהם דיי זמינות לי במהלך היום, אבל אני רוצה אוטו משלי בשביל לא להיות תלוי באף אחד ובעיקר לצאת לרכב יותר.

בקשר לרנו אקספרס, דיזל או בנזין ואיזה מנוע עדיף לנסיעות ארוכות? (כח לא מעניין אותי, רק שיעמוד בקצב של כביש 6)

אנרג'י 1.4 סוגרת במישור 140.

שמע, למעט האמינות - יופי של אוטו.

אני הבאתי מקרה של רכב חברה שהיה שחוט - אני מציע שתתייעץ עם עוד בעלים של אקספרס - יכול להיות שהשמורות אמינות.

נ.ב עוד זכרון מהאקספרס - ידית ההילוכים התפרקה כשחבר בא לשלב הילוך לפני אחד הרמזורים.

• תוכן חדש...