Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ או פתוח, זה משנה במשפט?

Vovka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חבר שלי התקין ברכב שלו אגזוז פתוח ופילטר אויר פתוח, כאשר היה בטיפול במוסך ראו שיש לו אגזוז ורשמו במחשב שברכב מותקן אגזוז לחץ!! ( הרכב באחריות )

במקרה תקלה יגידו לו שזה בגלל האגזוז, נגיד ויגיע למשפט, אפשר לבטל את הרישום הזה ולהמשיך את האחריות? ( לחץ לאופנועים )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוגיה כאן היא לא האם זה אגזוז "לחץ" או "פתוח", אלא האם זה אגזוז מקורי או לא מקורי, אז מספיק עם ההתחכמויות, כי ברור גם לי גם לך וגם לחבר שלך שאין לו אגזוז מקורי על האוטו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגע ששונה חלק ברכב חדש (עם אחריות) לחלק לא מקורי, ללא אישור היבואן האחריות מבוטלת על כל תקלה/בעיה שיכולה להיגרם באופן ישיר או עקיף כתוצאה מהחלפה זו (נאמר לי ע"י יבואן רנו - "קרסו").

Finger's gonna kill me.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיצור בגדול לחבר שלך דיי התחרבשה האחריות מפני שכל פאק קטן הרשת יכולה להשליך את הכגורם לשינוי הלא מאושר שביצע ברכב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיצור בגדול לחבר שלך דיי התחרבשה האחריות מפני שכל פאק קטן הרשת יכולה להשליך את הכגורם לשינוי הלא מאושר שביצע ברכב.

ואיך בדיוק ישפיע אגזוז ה"לחץ" (כל עוד מדובר בדוד אחורי בלבד) על רכיבים שעלולים להתקלקל באוטו?!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא על המילה "לחץ" ומשפט. כי כאשר שוטר רושם לך שעברת ברמזור כתום, בבית המשפט זורקים את הדו"ח לפח! כי אין כתום, יש צהוב. ( או להפך, אני עיוור צבעים )

אז השאלה כאן האם אפשר גם במקרה הזה להפוך הכל? נגיד הם יגידו שיש לו אגזוז לחץ, והוא יענה שאין לו, כי אין אגזוז "לחץ" ברכבים. יש סיכוי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד הם יגידו שיש לו אגזוז לחץ, והוא יענה שאין לו, כי אין אגזוז "לחץ" ברכבים. יש סיכוי?

יש סיכוי (אפילו גדול) שהם יצחקו לו בפנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהלחץ שמייצר האגזוז החדש, גורם לתזוזות שמפריעות לתקינות מנגנון החלון ומתג המזגן מצד ימין , ואף גורם לגומי בשטיחים להתפרק.

:twisted::oops::wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...