Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת התבלבלתי פה...

אז לפי התגובות שלכם הI30 היא מכונית עם ביצועים וכח יחסית למתחרות שלה (פוקוס\מאזדה\טויוטה)

מישהו יודע משהו על הגיר של הI30???

אני קצת יוסיף על הנתונים של מה שאני מחפש אולי זה יעזור

אני מחפש מכונית במחיר של 120-130K מקסימום

שתהיה בעלת 5 דלתות ומנוע 1600 והרכב שיהיה בעל ביצועים טובים (צריכת דלק, כח, גיר)

מבחינת הנוחות של הרכב את זה כבר אפשר לבדוק

תודה רבה על עזרתכם

פורסם

ה I30 מכונית מוצלחת מאוד. הנסיעה בה נעימה ולא חסר לה כוח (בניגוד לפקוס). היא עדיפה כמעט בכל פרמטר על המתחרות, וצריכת הדלק שלה לא גבוהה. תא הנוסעים משובח ומרווח והחיסרון היחיד הוא ההגה הקל, שצריך קצת להתרגל אליו (נוח בעיר, פחות בנסיעה בינעירונית). בתקציב שלך אתה יכול לקנות את דגם הפרימיום המאובזר.

אפשרות נוספת היא הסיביק, למרות שהיא 1800, היא חסכונית, אולי תכנס בגבולות התקציב, והיא ודאי עדיפה על כל האפשרויות שנמנו לעיל.

פורסם

כן חשבתי על ההונדה סיוויק אבל היא יקרה מדי 169K זה יותר מדי בשבילי

אז הבנתי שהI30 עדיפה בקטגורית המשפחתית קומפקטית

הI30 גם עדיפה על מזאדה 3 או הטויוטה אוריס מבחינת ביצועים וכח?

סליחה שאני משגע אותכם פשוט אין לי עם מה להשוות את הרכב הזה

פורסם

מבחינת ביצועים היא די דומה למזדה (ללא רעשי הכביש והרוח הבלתי-נסבלים) - חלשה יותר בהאצה מהמקום, חזקה יותר בעליות ובעקיפות, אך קצת נחותה בעיקולים (למי שאוהב להתפרע). הטיפול שלה בשיבושי כביש מעולה, הודות למתלים אחוריים משובחים. יש לה קצת יותר כוח בטורים גבוהים, והגיר שלה, למרות שהוא לא טיפטרוניק, בנוי במסילה שמאפשרת הורדת הילוך בנגיעה קלה הצידה, מה שנותן תחושה דומה לטיפ. (בלי ההשהייה המעצבנת).

פורסם

אגב, מה עם הסיביק 4 דלתות? הדגם "הפשוט" נכנס לך בתקציב, וזו מכונית לא רעה בכלל - עדיפה בביצועים על המזדה, בעלת צורה יפה (לטעמי), ותא נוסעים נעים ומרווח.

• תוכן חדש...