Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך יעוץ ברכישת רכב חדש

מה שאני מחפש זה אוטו 5 דלתות (האטצ'בק)

מנוע 1600 עם ביצועים וכח טובים

חוץ ממאזדה 3...

חשבתי על פורד פוקוס את האמת אבל אני לא בטוח

מה דעתכם?

תודה על עזרתכם

פורסם

פוקוס 1.6 היא מכונית טובה אבל איטית למדי. אם מעניין אותך כוח, אולי יונדאי I30 תהיה מספקת עבורך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה יכול בבקשה להסביר לי על מה אתה מסתמך שאתה אומר שהפוקוס איטית למדי ולI30 יש כח?

על הדרך אולי תוכל להסביר לי על הביצועים שלהם (יציבות, אחיזה)

חשוב לי לדעת עם האוטו יוכל לעמוד בעקיפה לא פחות מהביצועים

פורסם

אני מסתמך על כך שלפוקוס 100 כ"ס ויותר מ-1300 קילו, ול-I30 כ-122 כ"ס ונתון משקל נמוך יותר לפי מה שאני זוכר.

בקשר להתנהגות הכביש - הפוקוס טובה יותר, אבל גם היונדאי בסדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היייתי אומר שלהגיד כוח וI30 באותו המשפט זה בעייתי.

טויוטה היא לדעתי הפיתרון המוצלח במקרה זה, במידה ולניסו יש איזו אלטרנטיבה נאה זה גם יכול להיות פתרון, אלמרה 1.8 נניח שמבחינת תחזוקה היא שוות ערך ל1.6.

הI30 היא פשוט (לדעתי) גטס מגודלת וכן יצא לי לנסוע ברכב מספר פעמים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למה זה כ"כ בעייתי? לפחות לפי הספר ליונדאי נתונים מרשימים למדי וכל המבחנים שנערכו לה גמרו עליה את ההלל. אין בכלל ספק שמדובר באלטרנטיבה ראויה. נסיעת מבחן של המתלבט היא שצריכה להכריע. דווקא הטויוטה בעיתית בגלל תיבת ההילוכים המוזרה שלה.

פורסם

מכיוון שאתה לא מפרסם מחיר בנוסף.

הצעתי אליך זה להשתדרג ל- 1800 ולרכוש אופל אסטרה,.. ביצועים טובים, התנהגות טובה. צריכת דלק טובה, אחלה מכונית לטעמי.

המחיר שלה אני חושב 133 הדגם הפחות מאובזר

פורסם
היייתי אומר שלהגיד כוח וI30 באותו המשפט זה בעייתי.

טויוטה היא לדעתי הפיתרון המוצלח במקרה זה, במידה ולניסו יש איזו אלטרנטיבה נאה זה גם יכול להיות פתרון, אלמרה 1.8 נניח שמבחינת תחזוקה היא שוות ערך ל1.6.

הI30 היא פשוט (לדעתי) גטס מגודלת וכן יצא לי לנסוע ברכב מספר פעמים.

להגיד משפחתית 1600 וכוח במשפט אחד זה בעייתי, אבל דווקא ה-I30 נמרצת יחסית לשאר המתחרות, בטח שביחס לפוקוס. גטס מגודלת? ממש לא. מדובר במכונית טובה משמעותית. עדיין הייתי מעדיף את הפוקוס אילו היה לה את מנוע ה-115 כ"ס (שיש רק בחו"ל).

קורולה סובלת מהגיר הרובוטי המעצבן ולניסאן אין יותר אלמרה חדשה אלא רק נוט או טידה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
למה זה כ"כ בעייתי? לפחות לפי הספר ליונדאי נתונים מרשימים למדי וכל המבחנים שנערכו לה גמרו עליה את ההלל. אין בכלל ספק שמדובר באלטרנטיבה ראויה. נסיעת מבחן של המתלבט היא שצריכה להכריע. דווקא הטויוטה בעיתית בגלל תיבת ההילוכים המוזרה שלה.

נכון, ככה כתוב. וגם מי שעשה נסיעת מבחן לא יכול בידיוק לדעת את כל הפרטים כמו צריכת דלק וכו..לא משנה מה עוד מוקדם להגיד עם הרכב טוב או לא. מי שקונה עכשיו את הרכב לוקח צאנ'ס, מה שלא תגידו.

שאלה לרוני

עשית נסיעת מבחן על היונדאי I30? אם כן תוכל לכתוב חוות דעת פרטנית בבקשה? תודה!

פורסם
. גטס מגודלת? ממש לא. מדובר במכונית טובה משמעותית.

רוני

ויחד עם השיפור הזה היית הולך וקונה I30 חדשה או שהיית הולך ומשאיר את הכסף אצל מישהו אחר?

היונדאי היא אלטרנטיבה מעניינת הרבה יותר מאשר בעבר אך לא הייתי קונה כזו במיוחד לאור ההבדל הזעום יחסית במחיר בינה לבין המתחרות הותיקות יותר.

אטרקציות לאירועים

פורסם
נכון, ככה כתוב. וגם מי שעשה נסיעת מבחן לא יכול בידיוק לדעת את כל הפרטים כמו צריכת דלק וכו..לא משנה מה עוד מוקדם להגיד עם הרכב טוב או לא. מי שקונה עכשיו את הרכב לוקח צאנ'ס, מה שלא תגידו.

שאלה לרוני

עשית נסיעת מבחן על היונדאי I30? אם כן תוכל לכתוב חוות דעת פרטנית בבקשה? תודה!

מוקדם להגיד אם הרכב אמין או לא, אבל לא מוקדם להגיד אם הוא טוב ממתחריו או לא.

נסעתי על ה-I30 אבל לא במסגרת מבחן "רשמי" אם לזה אתה מתכוון, כך אם תרצה רשמים השוואתיים הכי טוב תעשה אם תקנה מגזין או תחפש באינטרנט.

ויחד עם השיפור הזה היית הולך וקונה I30 חדשה או שהיית הולך ומשאיר את הכסף אצל מישהו אחר?

היונדאי היא אלטרנטיבה מעניינת הרבה יותר מאשר בעבר אך לא הייתי קונה כזו במיוחד לאור ההבדל הזעום יחסית במחיר בינה לבין המתחרות הותיקות יותר.

כמו שאין הבדל משמעותי במחיר, אין כעת הבדל משמעותי באיכות. המתחרות הותיקות לא בהכרח טובות יותר, ולכן הצרכן הנבון צריך לשכוח מהתדמית הנחותה של יונדאי ולהתחיל להבין שהיא בהחלט מתכוונת לעמוד כשווה בין שווים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לכן הצרכן הנבון צריך לשכוח מהתדמית הנחותה של יונדאי ולהתחיל להבין שהיא בהחלט מתכוונת לעמוד כשווה בין שווים.

רוני

יונדאי אכן מתכוונת לעשות זאת, אני גם די בטוח שבעוד מספר שנים היא תשיג את מאזדה/ טויוטה/מלוכסנים אחרים, זה פשוט עדיין לא קרה, במידה והייתי מחפש במחיר זה קצת ערך מוסף אולי הייתי מוסיף עוד כמה שקלים לגרסת ה2.0 שמגיע מאובזרת יותר במחיר של קצת יותר ממאזדה/פורד עירומים.

ושוב אני חוזר לשאלה שלי, רוני האם היית קונה את היונדאי המדוברת ?

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...