Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבקש את עצתכם בקניית רכב משומש. התקציב הינו 70000 ש"ח. אנו מעוניינים ברכב הצ'בק 5 דלתות , אוטומטי, שיהיה בטיחותי, אמין ונוח. פחות חשוב לנו ביצועים. אני מתלבט בין פורד פוקוס (כרגע בעדיפות ראשונה), רנו מגאן ופיג'ו 307. מה שמאפשר שנת מודל 2004. מה דעתכם? האם ישנה אופציה יפנית שכדאי לקחת בחשבון? האם צריכת הדלק של הפורד פוקוס הינה גבוהה או סבירה? כל רעיון ומידע אחר יתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

יפני יש טויוטה קורולה ראן X, אם אתה יכול לשים ידך על אחת כזו אז לך על זה, נחשב לרכב מצויין. בעיה היא שאין הרבה כאלה. כמו הפוקוס - רוב הרכבים הם בתצורת ליסינג (4 דל'). יש גם מאזדה 3 5 דל' אבל גם היא לא מאוד שכיחה.

לי אישית יש 307 שנת 2002 וזה רכב נהדר. אני מאוד מרוצה ממנו. בדגם המפואר XS או XT אתה מקבל 6 כריות אויר ABS מגנזיום רדיו מובנה נשלט מההגה ובקרת אקלים. איבזור נדיב ביחס למתחרות.

המגאן מאובזרת פחות אך לדעתי נוחה יותר ובטוחה יותר.

פורסם

מה לגבי האמינות של המגאן? הבנתי שהגירסת 5 הדלתות יש פחות בעיות. האמנם? וגם האם הגיר האוטומטי כל כך איום, או שאילו הגזמות?

פורסם

כבעל RUNX, ממליץ בחום על הרכב.

הוא יקר יותר משאר ההאצ'בקיות המשפחתיות, אך אם תמצא אחת ראויה התמורה תיהיה מעולה.

הרכב זריז ביחס לסגמנט, בזכות שילוב של מנוע-גיר מעולה.

אמינות- עד היום (טאץ'- ווד), נכנס למוסך פעם בשנה לטיפול שוטף.

צריכת דלק ממוצעת, 1/11 בנהיגה משולבת, כשמרבית הנסיעה בעיר (נהיגה רגועה).

מאד מומלץ, אם כי קשה למצוא אחת.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
כבעל פוקוס האצב'ק ממליץ בחום על הרכב.

הוא זול יותר משאר ההאצ'בקיות המשפחתיות, אך אם תמצא אחת ראויה התמורה תיהיה מעולה.

הרכב זריז ביחס לסגמנט, בזכות שילוב של מנוע-גיר מעולה.

אמינות- עד היום (טאץ'- ווד), נכנס למוסך פעם בשנה לטיפול שוטף.

צריכת דלק ממוצעת, 1/11 בנהיגה משולבת, כשמרבית הנסיעה בעיר (נהיגה רגועה).

מאד מומלץ, לא קשה מדי למצוא אחת.

בהצלחה

ההמלצה שלי באדום.

פורסם

יודע מנסיון שהפוקוס שתיינית.בסך הכל רכב טוב. לדעתי כרכב משפחתי ה307 תיתן לכם את המרחב הגדול ביותר וללא ספק בנוחות ובאמינות[יש לי אחת מודל02] אני מאד הופתעתי לטובה מהרכב למרות שהוא לא חדש.מה שכן מומלץ מאד ללכת על מנוע 2000 ופה כבר תשתדרגו לרכב מנהלים קומפקטי.בהצלחה

פורסם

מה עם מגאן האצ'בק 2004? (אולי אפילו 2005, אם מדובר ברמת האבזור הנמוכה)

מנסיון עם מגאן כזו, שנת 2005 שנקנתה לפני כמעט שנה, אני יכול לומר שמדובר במכונית מצוינת. היא עונה על הדרישה לבטיחות ולנוחות מצוין (וגם מאובזרת מאוד, לפחות בגרסת EX) - יותר מכל מכונית בשנתון הזה.

לגבי האמינות - טפו טפו טפו לא נתקלנו בשום בעיה, אם כי עדיין קשה לומר מה יהיה. בכל מקרה, ידוע לי שגם אצל הבעלים הקודמים הרכב שלנו לא עשה בעיות (מצד שני, אנחנו פרנקופילים - שתי רנו וסיטרואן, כרגע - ומוכנים לסבול קצת שטויות...).

לא מדובר במטוס, אבל אני לא חושב שהיא נופלת מהמתחרות שלה בתחום הזה, בטח שלא מה-307.

צריכת הדלק מאוד תלויה בסגנון הנסיעה. אצלנו בנסיעות עירוניות היא עושה בסביבות 1/14 (אבל לאמא שלי יש מיומנות נהיגה מיוחדת - להיתקע בדיוק על הנק' לפני שהוטו מחליף הילוך ולהשתמש הרבה בבלמים...). שיוט מחוץ לעיר עושה 1:14 בלי בעיה.

פורסם

ה307 סובלת מתדמית שלדעתי לא ממש נכונה.

5 שנים נסענו כ28K ק"מ על שתים שונות ותקלות מיחדות לא היו.

הרכב מרווח ונוח, יש כח, רק חבל שתיבת ההילוכים קצת מפגרת.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת משנתון 2005 וזה יתרון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...