Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

היום, יום שישי חביב לחלוטין,

ירדתי לדואר,סיימתי, חזרתי לאוטו... התחלתי לצאת מהחניה...

אוטו עצר, כדי להכנס אחרי לחניה, סיימתי לצאת שילבתי לראשון ופתאום!

בום! טראח !... הזקן החביב באוטו מאחורי כנראה התבלבל ... לחץ על הגז במקום הברקס...

כיסח לי קצת את המאחורה, לא הכי הכי נורא... הוא בכלל המשיך ללחוץ הגז כנראה, ונכנס באוטו (נוסף) שחנה והרים אותו על המדרכה,

במזל אף אחד לא נפגע, כולם בסדר!

לקחתי מהקשיש החביב את כל הפרטים, בדקתי קצת את האוטו וגיליתי שהפגוש נדבק לצמיג האחורי... ולא יכלתי באותו הרגע להזיז את האוטו... טיפה כוח, משכתי את הפגוש קצת אחורה וכרגע הוא חונה מתחת לבית עד ליום ראשון!

בכל מקרה, מה שרציתי לשאול,

האם יש לי מה לבדוק בשאר האוטו ?

יש משהו בתא המנוע המנוע שיכול להפגע מהפגיעה מאחור ?

בנסיעה חזרה הביתה ( 5 דקות ), היתה לי הרגשה שהמנוע עושה רעש מעט חזק מתמיד!

תודה רבה!,

ניר.

פורסם

כן יש לבדוק הרבה דברים ....

פגיעה קשה במדרכה יכולה להביא לתוצאות חמורות במיוחד .... רדיאטור וכל מה שמתחת למכסה וקרוב לכביש יכול להיפגע ...

אבי פעם איבד שליטה על מים ופעם במדרכה ... בסאאב הנזק יצא 20 אלף שקל הרבה דברים נדפקו וכריות האוויר נפתחו - ברכב עצמו חיצונית אין כלום !! אבל הנזק נמצא... בסוף תיקנו את הכל חוץ מהכריות וכל מה שקשור להם ...

אני בטוח שהפגיעה שלך לא כמו שהיתה לאבי אבל כדאי לבדוק את האוטו בדייקנות רבה.. ולקווה לכלום ....

מצטער לשמוע ... אבל תקווה לטוב :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

פגיעה קשה במדרכה יכולה להביא לתוצאות חמורות במיוחד .... רדיאטור וכל מה שמתחת למכסה וקרוב לכביש יכול להיפגע ...

אבי פעם איבד שליטה על מים ופעם במדרכה ... בסאאב הנזק יצא 20 אלף שקל הרבה דברים נדפקו וכריות האוויר נפתחו - ברכב עצמו חיצונית אין כלום !! אבל הנזק נמצא... בסוף תיקנו את הכל חוץ מהכריות וכל מה שקשור להם ...

אני בטוח שהפגיעה שלך לא כמו שהיתה לאבי אבל כדאי לבדוק את האוטו בדייקנות רבה.. ולקווה לכלום ....

פאדי פאדי, שים לב טוב להודעה שכתבתי...

אמרתי שבי הוא נכנס מאחורה,

ואז הוא כנראה המשיך ללחוץ על הגז, ופגע ברכב אחר שחנה, ואותו הוא הרים על המדרכה!

אבל תודה על התגובה! :lol:

ניר.

( בכל מקרה ערכתי את ההודעה, שיהיה ברור יותר! )

פורסם

פאדי פאדי, שים לב טוב להודעה שכתבתי...

אמרתי שבי הוא נכנס מאחורה,

ואז הוא כנראה המשיך ללחוץ על הגז, ופגע ברכב אחר שחנה, ואותו הוא הרים על המדרכה!

אבל תודה על התגובה! :lol:

ניר.

חחחחח.....

אוקי טעות שלי .... כנראה לא כדאי לי להמשיך לכתוב בפורום בעודי לומד במקבל סטטיסטיקה כי ההסתברות שאני אקרא הפוך שווה ל 99 % :lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא יודע איך הנזק נראה אצלך, אבל יכול להיות שהדוד האחורי חטף מכה, יכול להיות שהוו גרירה (זה שבעזרתו מרימים את הרכב, לא זה שבעזרתו גוררים עם הרכב דברים) קיבל מכה וזה יכול לגרום די בקלות לקצה שלדה, לדעתי תבדוק ואם יש דברים שאכן נפגעו מהתאונה (כגון פגוש) תתבע את הביטוח שלו. אם אין נזק, תודה שלום.

פורסם
טוב,

היום, יום שישי חביב לחלוטין,

ירדתי לדואר,סיימתי, חזרתי לאוטו... התחלתי לצאת מהחניה...

אוטו עצר, כדי להכנס אחרי לחניה, סיימתי לצאת שילבתי לראשון ופתאום!

בום! טראח !... הזקן החביב באוטו מאחורי כנראה התבלבל ... לחץ על הגז במקום הברקס...

כיסח לי קצת את המאחורה, לא הכי הכי נורא... הוא בכלל המשיך ללחוץ הגז כנראה, ונכנס באוטו (נוסף) שחנה והרים אותו על המדרכה,

במזל אף אחד לא נפגע, כולם בסדר!

לקחתי מהקשיש החביב את כל הפרטים, בדקתי קצת את האוטו וגיליתי שהפגוש נדבק לצמיג האחורי... ולא יכלתי באותו הרגע להזיז את האוטו... טיפה כוח, משכתי את הפגוש קצת אחורה וכרגע הוא חונה מתחת לבית עד ליום ראשון!

בכל מקרה, מה שרציתי לשאול,

האם יש לי מה לבדוק בשאר האוטו ?

יש משהו בתא המנוע המנוע שיכול להפגע מהפגיעה מאחור ?

בנסיעה חזרה הביתה ( 5 דקות ), היתה לי הרגשה שהמנוע עושה רעש מעט חזק מתמיד!

תודה רבה!,

ניר.

לגשת מייד לבדיקה אצל פחח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עיקום וו גרירה = לכיפוף בתוך תא במטען = קצה שלדה.

דוד אחורי נפגע די בקלות גם כן.

תבדוק שהדלת האחורית נפתחת והאם המרווח בינה לבין הכנף שווה בכל המקומות.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יכול ליהיות שזה רציני.. ויכול להיות שזה גם רק פסיכולוגי... :shock:

תתפלא, אבל זה קורה הרבה... במיוחד למי שאוהב את האוטו שלו... 8)

פורסם
אפשר בדרך לשבור פנס אחורי ישן ולקבל חדש :wink:

נקודה למחשבה

אפשר גם להתחיל ללכת עם צווארון ולטעון לפציעה מהתאונה.

אפשר גם לתת עיצות לגבי הונאת ביטוח. אתה יודע - מגוון רחב של עבירות פליליות.

חכמולוג אתה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אוקי, תודה על כל התגובות!

אז ככה:

בריאות, ברוך השם הכל בסדר, בשעה הראשונה אחרי התאונה קצת כאב, אבא בדק אותי ואת אחי, אמר אין מה לדאוג, לחץ קצת, מעך קצת... ועכשיו ברוך השם הכל בסדר!

חוץ מזה, פחח ברור!...

יום ראשון על הבוקר, אצל חבר טוב של המשפחה במוסך!...

ואכן יש דברים שנפגעו מהתאונה, פגוש, דלת באגז, אני מצליח לפתוח אותה אבל היא עקומה!

אבל מה שאני מתלבט, זה הצמיג אחורי שמאלי,

התאונה גרמה לפגוש האחורי לפגוע בצמיג, ושהזזתי את האוטו בהתחלה היה רעש חזק מהצמיג!, יצאתי החוצה, משכתי קצת והפגוש כבר לא נוגע,

השאלה אם יש לי למה לדרוש צמיג חדש ?

הצמיגים באוטו בני חצי שנה !

ניר.

• תוכן חדש...