Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמה שיותר מעניין ביבוא רכבים מבית היוצר של TATA

הוא פיתוח שלהם של רכב העובד על אוויר דחוס.

http://www.tatamotors.com/our_world/press_releases.php?ID=281&action=Pull

לפני כחצי שנה הם פירסמו נתונים מעורפלים על הרכב, והבולט שבהם הציג נסיעה של כ 500 ק"מ במחיר של

2$[מחיר החשמל הנחוץ לדחוס את האוויר].

אומנם אני לא מצפה שהשוק יכבש ע"י הרכב הנ"ל. אבל אכן מצפה לראותו בעתיד על כבישי מדינת ישראל.

נ.ב: כל הרעיון היה יכול להיות הגיוני בכל מדינה אחרת, בישראל כנראה שהעניין ישאר בגדר חלום...

### הפונט הרגיל של הפורום יספיק. בלי הדגשות. תודה. ###

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בושה וחרפה שבחול רכב עולה 10000 ש"ח לצרכן ובארץ 40000 ש"ח פי 4

רכב שעולה בהודו 5000 דולר בארץ 70000

פי 4 במחיר

ולמה זאת אם המיסוי הוא 120 אחוז איפה השאר ?

עלות הובלה ליבואן בכמויות זה 100 דולר לרכב

אז איפה השאר נעלם?

היבואן רוצה להרוויח מאות אחוזים על רכב ???

צריך לחוקק חוק נגד יבואני הרכב זה קרטל סגור שעושק את הציבור הרחב

פורסם

טוב ששמת לב, אני גם לא מבין א יך זה יכול להיות.

אהה איזה דגם מביאים לארץ? את הדלוקס ב-3000 או הרגיל ב-2500 דולר (שזה פחות מ-5000)

איך מחשבים הכל בארץ? מהת**?

פורסם

לא הייתי קונה רכב שבחו"ל עולה 2500 דולר ובארץ 70 אלף שקל. אם הרכב היה עולה נגיד, 20 אלף וגם זאת הגזמה אז הוא באמת היה מהווה אחלה אופציה לנהגים חדשים, לרכב שני במשפחה ולכל אלה שרוצים רכב חדש אבל לא יכולים להרשות לעצמם.

בד"כ מחירי הרכבים בארץ הם נגיד, פי 2 מהמחירים בחו"ל, אבל כמעט פי 7? זאת כבר הגזמה.

פורסם
לא כדי לגעת בכלל בטאטא ,

אולי כדי לייבא אותם בשביל רווח !

אבל בכללי אוטו מגעיל ..

ואתה מבסס את דבריך החד משמעים יש לומר על?

אתה מכיר את טאטא? או סתם משתתף ברוח הכללית של הדיון?

הייתי נותן להם צ'אנס- הרכבים שלהם בהודו עומדים בתנאים קשים ביותר ודי עמידים.

אם היבואן ייתן אחריות נורמאלית ותמיכה של מוסכים טובה, יכולה להיות לכולנו הפתעה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מזכיר מאוד את יוסאנג הקוראנית כאשר התחילה להפיץ את האופנועים שלה בישראל, הרבה מאוד אנשים נרתעו, אך המורים לנהיגה היו החלוצים שרכשו אופנועים ללימוד נהיגה בשל מחים הזול והנוחות , כיום יוסאנג נמצאת בעליה מתמדת של מכירות בישראל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואללה, הרגתם אותי. אתם עוד לא יודעים על איזו מכונית מדובר או מה רמת האבזור שלה, אין לכם מושג כמה היא עולה בחו"ל וכל מה שאתם יודעים עלן מחירה בארץ הוא שמדובר על פחות מ-70,000 ש"ח. למרות זאת אתם כבר שופכים אש וגופרית על ראש היבואן. הגדיל לעשות זה שהתייחס ל"מכונית העם" החדשה (ההיא שתעלה 2,500 דולר בחו"ל) כאילו היא זו שהולכים למכור כאן ב-70,000 שקל...

ואגב, בפעם האחרונה שבדקתי, אנחנו כאן בשוק חופשי. כל יבואן יכול לבקש איזה מחיר שבא לו, ולכם כצרכנים יש את האופציה לקנות - או ללכת למקום אחר. המחירים של מכוניות מיני אצלנו הם דוגמה מצויינת להפרזה, שבעקבותיה גם המכירות אפסיות. אז מה, מישהו בא בטענות לקמור שהם עושקים את הציבור? זה לא לחם אחיד או גבינה 9%, ואף אחד לא מכריח אותכם לקנות.

לנהגת שודים: בלי קשר לנושא הדיון, זה שמכירות יוסאנג בעליה מתמדת לא אומר כלום. קודם כל, השוק כולו נכנס לעליה פסיכית ב-2007 בגלל שינוי תקנות הרישוי. שנית, כמה זמן הם כבר מוכרים כאן? כלום. לא בעיה לעלות כשאתה מתחיל מאפס. גם זונגשיין וליפאן הסיניים מראים עליה במכירות. זה אומר שהם איכותיים?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לנהגת שודים: בלי קשר לנושא הדיון, זה שמכירות יוסאנג בעליה מתמדת לא אומר כלום. קודם כל, השוק כולו נכנס לעליה פסיכית ב-2007 בגלל שינוי תקנות הרישוי. שנית, כמה זמן הם כבר מוכרים כאן? כלום. לא בעיה לעלות כשאתה מתחיל מאפס. גם זונגשיין וליפאן הסיניים מראים עליה במכירות. זה אומר שהם איכותיים?

טל

לא אמרתי שהם איכותיים, נתונים אני יכולה להביא מחר בבוקר ממנכל יוסאנג, ובקשר לזונגשיין וליפאן, אין לי הרבה מה לומר לאחר שקראתי את מבחני הדרכים שעשו להם, והם איכזבו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כך, פספסתי את מהות הודעתך הקודמת... לי היה נדמה שאת מציגה את יוסאנג כדוגמה לכך שאסור לשפוט מוקדם מדי, וכי נתוני המכירות הם התימוכין שלך.

אגב, אם מה שקראת על ליפאן וזונגשיין היה מאכזב, כנראה היו לך ציפיות גבוהות מדי...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא בטיחות, לא איבזור, לא ביצועים, ומי יודע גם בקשר לאמינות.

ב70 אלף ש"ח אני מעדיף לקנות מאזדה 3 או אפילו יונדאי משנים 2005-2006 מאשר לעלות על הדבר הזה.

כל רכב יד שניה מהשנים האחרונות (שנתיים שלוש) יהיה עדיף על פני הדבר הזה.

מי שרוצה רכב חדש וזול מהחברה שיקנה פנדה או גטס.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אם כך, פספסתי את מהות הודעתך הקודמת... לי היה נדמה שאת מציגה את יוסאנג כדוגמה לכך שאסור לשפוט מוקדם מדי, וכי נתוני המכירות הם התימוכין שלך.

טל

כל רכב או אופנוע לא שופטים על פי המכר, ועל מנת לבדוק אם יוסאנג באמת איכותיים כמו כל חברה חדשה שמשווקת כלי רכב צריך להמתין תקופה (ק"מ) שאותם יעברו כלי הרכב, טיפולים, ואז יהיה ניתן להסיק מסקנות.

כרגע עד כמה שאני יודעת האופנועים לא עברו מספיק טיפולים ומספר ק"מ על מנת לשפוט האם הם איכותיים, ביחס לכסף שמשלמים עבורם.

ל'

פורסם

מצטער, הצלחת לבלבל אותי. זה קצת נראה כמו דו-שיח של חרשים. מה שאמרת עכשיו הוא טריביאלי לחלוטין, ובמידה מסויימת מהווה חזרה על דברים שלי. אני חוזר ושואל - מה היתה מטרת ההודעה המקורית שלך בה דיברת על מכירות יוסאנג? את עונה לי כאילו אני זה שטען שמכירות מעידות על משהו...

טל

פורסם

אנשים תירגעו!

טרם יוצרה המכונית הראשונה שתועמס על המכולה הראשונה שתגיע על גבי האוניה הראשונה לארץ הקודש וכבר מתנהלים פה דיונים של מינימום אחרי מבחן דרכים ותחזיות כלכליות עם ציון מנועי צמיחה וואלה יופי.

עזבו את תג המחיר לרגע, מדובר במכונית שכבר עם הצגתה נמצאת בבעיה אל מול בעיות תקינה ישראליות עכשוויות (מחסור ב- ABS ומיזוג אוויר) ועתידיות (אין ESP).

מעבר לכך אולי אם גם ברמה הכללית ביותר יש כאן בשורה שנחבאת בשולי הכותרת, כניסה של יבואן חדש לקליקה אלטיסטית ומצומצמת של משפחת היבואנים הסגורה. חבל רק שבתור חברה מוכוונת ציי רכב רוב הסיכויים שהיא לא תביא רוח חדשה של שינוי במדיניות המחירים המופקעים של המכוניות החדשות.

הסיבה בגדול היא שאת ערך הרי-סייל, תישא אלדן על גבה ולא תגלגל על היבואן. אבל אני לא פוסל חמדנות גרידא.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לא בטיחות, לא איבזור, לא ביצועים, ומי יודע גם בקשר לאמינות.

ב70 אלף ש"ח אני מעדיף לקנות מאזדה 3 או אפילו יונדאי משנים 2005-2006 מאשר לעלות על הדבר הזה.

כל רכב יד שניה מהשנים האחרונות (שנתיים שלוש) יהיה עדיף על פני הדבר הזה.

מי שרוצה רכב חדש וזול מהחברה שיקנה פנדה או גטס.

ניב

מסכים איתך, הסיבה היא כי המחיר מטורף בארץ,

2500$ = 10,000 ש"ח (עם עיגול למעלה)

X2.5 כמו שאר המכוניות בארץ לאומת חו"ל (שערוריה) = 25,000 ש"ח + 5000 (עוד הגזמה) = 30,000 ש"ח.

איך הגיעו ליותר מ פי 2 מההגזמה שלי?

במחיר הזה אין לרכב שום סיכוי בארץ!

אני חושב שמה שיותר מעניין ביבוא רכבים מבית היוצר של TATA

הוא פיתוח שלהם של רכב העובד על אוויר דחוס.

http://www.tatamotors.com/our_world/press_releases.php?ID=281&action=Pull

לפני כחצי שנה הם פירסמו נתונים מעורפלים על הרכב, והבולט שבהם הציג נסיעה של כ 500 ק"מ במחיר של

2$[מחיר החשמל הנחוץ לדחוס את האוויר].

אומנם אני לא מצפה שהשוק יכבש ע"י הרכב הנ"ל. אבל אכן מצפה לראותו בעתיד על כבישי מדינת ישראל.

נ.ב: כל הרעיון היה יכול להיות הגיוני בכל מדינה אחרת, בישראל כנראה שהעניין ישאר בגדר חלום...

### הפונט הרגיל של הפורום יספיק. בלי הדגשות. תודה. ###

עוד קישור עדכני מהיום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492829,00.html

• תוכן חדש...