Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכניס לך כבר לראש: המכונית של ה-70K עליה מדובר היא לא מכונית ה-2,500 דולר (שספק רב אם בכלל תיובא). יש לטאטא עוד דגמים, וסביר להניח שמדובר על האינדיקה (סופרמיני 5 דלתות) או האינדיגו (כנ"ל, עם בגז').

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הייתי קונה רכב שבחו"ל עולה 2500 דולר ובארץ 70 אלף שקל. אם הרכב היה עולה נגיד, 20 אלף וגם זאת הגזמה אז הוא באמת היה מהווה אחלה אופציה לנהגים חדשים, לרכב שני במשפחה ולכל אלה שרוצים רכב חדש אבל לא יכולים להרשות לעצמם.

בד"כ מחירי הרכבים בארץ הם נגיד, פי 2 מהמחירים בחו"ל, אבל כמעט פי 7? זאת כבר הגזמה.

נראה לי כבר יותר זול לעשות יבוא אישי איזו טאטא אחת :wink:

פורסם
לא בטיחות, לא איבזור, לא ביצועים, ומי יודע גם בקשר לאמינות.

ב70 אלף ש"ח אני מעדיף לקנות מאזדה 3 או אפילו יונדאי משנים 2005-2006 מאשר לעלות על הדבר הזה.

כל רכב יד שניה מהשנים האחרונות (שנתיים שלוש) יהיה עדיף על פני הדבר הזה.

מי שרוצה רכב חדש וזול מהחברה שיקנה פנדה או גטס.

ניב

מסכים איתך

למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה??? ועוד ב 70K:shock::shock:

כל מיני משומשת עדיפה על הטאטא.

גם אם היא היתה נמכרת ב 20K ש"ח היתי מעדיף איזה סוויפט,שרייד וחברותיהם.

• תוכן חדש...