Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לציריות בטנדר סובארו 4x4 נכון שזה לא הפורום הנכון אבל לפי מה שקראתי יש כאן הרבה מומחים. הטנדר שלי מודל 94 ואני צריך להחליף לו פעם בחודש ציריה ימינית זה התחיל פתאום ככה בערך לפני חודשיים. אתמול החלפתי שוב ציריה ולאחר 20 דקות שוב דופקת הציריות שאני מחליף הם חדשות בלבד לא משופצות [ציריה מחוזקת].

אני לא יודע מה לעשות [יותר נכון משתגע] יש למישהו פתרון? תודה רבה לכולם.

פורסם

אממ אולי קיימת אצלך בעיה בנאבה עצמה?

תבדוק אם היא מסתובבת בחופשיות ושהכל תקין שם.

פשוט מוזר...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הפעמונים בסובארו ידועים כעושים בעיות, האם אתה מחליף גם פעמונים בכל החלפת ציריה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לחבר

בעייתך נובעת בעיקר עקב אי סימטריה במערכת המתלה הקדמי שיכול לנבוע מ:

תאונה קודמת עיוות קורות השילדה

תושבות המנוע אינן מקוריות או אינן תקינות כולל תושבות הגיר

הגבהת הרכב דרך קפיצי הרכב הגורמת לכדורי פעמון הציריה להיות בתנועה מתמדת עד להתפרקות ,עקב זוית מוט הציריה והפעמון (הפעמון מתנהג במצב פנייה תמידי)

שבר של אחד מחלקי המתלה

שימוש במשולשים או חלקי מתלה אשר לא מתאימים לדגם

עליך להעלות את הרכב על ליפט מסלולים ולמדוד מרחקים בין הגיר ליד האופן (הנאבה) עליהם להיות שוים

במידה ולא התעסקת עם הגבהת הרכב ,גש למכון פרונטים לבדיקת זויות הגלגלים

כנל בדיקות דיאגונלים (הצטלבות או קרוס X ) בנקודות דומות של קורות האורך (השאסי)

יגאל

פורסם
לחבר

בעייתך נובעת בעיקר עקב אי סימטריה במערכת המתלה הקדמי שיכול לנבוע מ:

תאונה קודמת עיוות קורות השילדה

תושבות המנוע אינן מקוריות או אינן תקינות כולל תושבות הגיר

הגבהת הרכב דרך קפיצי הרכב הגורמת לכדורי פעמון הציריה להיות בתנועה מתמדת עד להתפרקות ,עקב זוית מוט הציריה והפעמון (הפעמון מתנהג במצב פנייה תמידי)

שבר של אחד מחלקי המתלה

שימוש במשולשים או חלקי מתלה אשר לא מתאימים לדגם

עליך להעלות את הרכב על ליפט מסלולים ולמדוד מרחקים בין הגיר ליד האופן (הנאבה) עליהם להיות שוים

במידה ולא התעסקת עם הגבהת הרכב ,גש למכון פרונטים לבדיקת זויות הגלגלים

כנל בדיקות דיאגונלים (הצטלבות או קרוס X ) בנקודות דומות של קורות האורך (השאסי)

יגאל

יגאל שלום הרכב לא עבר שום הגבהה זה התחיל פתאום ככה לפני חודשיים בערך אז הוא עבר איזון דינאמי לגלגלים יתר מזה כלום.

• תוכן חדש...