Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיג'ו 206 לאחר התקנת דיבורית.

isr12
שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום.

בשבוע שעבר הרכב שלי(2002,אוטומט)התחיל "להשתגע".הטורים עולים ויורדים,נכבה כשעוצרים ובכלל משתעל.

לאחר שעתיים בדיקה במוסך(לא מורשה),הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב ניהול מנוע וצריך להחליף אותו בחדש או משופץ.

ביקשתי כמה ימים לחשוב על זה ובחיפוש באינטרנט ובפורום הבנתי שמערכת החשמל בפיג'ו רגישה מאוד להתקנת דיבורית

או מערכת סטריאו,ואכן יום לפני שהתחילו הבעיות התקינו לי דיבורית של סלקום(במרכז התקנות).הבנתי שכנאה התקנת

הדיבורית שיבשה לי את המחשב של הרכב ומיד ניתקתי אותה מהמערכת חשמל של הרכב.שיפור בנסיעה הורגש מייד אבל

האוטו עדיין "משתגע" לפעמים.השאלה שלי האם יכול ליהיות שהדיבורית עשתה לי נזק קבוע למחשב(סה"כ הייתה מחוברת משהו כמו שבוע)?והאם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?

תודה רבה וערב טוב לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לבדוק לאן החוטים שלה היו מחוברים, לפי זה להתקדם.

לא מן הנמנע שמדובר בצירוף מקרים , מאידך יתכן ויש קשר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שבמוסך הלא מורשה שהיית, אין מחשב לאיתור תקלות?

אם אני צודק\המחשב שיש שם הוא לא המחשב המקורי של החברה, הייתי מציע לך ללכת למורשה פיג'ו, להתחבר למחשב לאיתור תקלות.

יכול להיות סתם איזה חיישן שבסוף חייו\קצר.

שווה בדיקה!

בהצלחה ותעדכן!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...