Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הזמנה למשפט לאחר שנתפסתי במהירות 114 קמ"ש בדרך עירונית (כנראה), אשר מוגבלת ל-60 קמ"ש. הדרך היתה בכניסה לעיר נהריה, מכיוון עכו.

הדרך הינה בעלת שני מסלולים לכל כיוון, עם שטח הפרדה, ואינה נמצאת באיזור מגורים. מכאן נובע חוסר ההבנה לגבי הגבלת המהירות.

ברשותי רישיון נהיגה משנת 2001, וקיימת נגדי עברה נוספת אחת בלבד (115 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש) משנת 2004.

מה לדעתכם האפשרויות שלי במשפט (שיתקיים בעוד כ-10 חודשים), והסיכוי לצאת עם קנס בלבד?

תודה.

פורסם

אני מניח שהרשיון נלקח ממך בו במקום..

מעבר לזאת, לאור המהירות בה נסעת, וההחמרה שהתובע המשטרתי יציג את המקרה, אתה צפוי לשלילה , אורכה תלוי מאוד בשופט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחר יש לי שימוע לגבי שלילה מנהלתית, אני מקווה שיהיה קצין רחמן..

הבנתי מהשוטר (כמה אמין..) שיש אפשרות לסגור את זה עם התובע על קנס בלבד, עוד לפני שנכנסים בכלל לשופט. עד כמה זה מעשי מניסיונכם?

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, הנושא הזה עלה לא מעט פעמים.

מדובר בעבירת מהירות המוגדרת "חמורה", כלומר מעל 40 קמ"ש מעל המותר בדרך בינעירונית.

על עבירה כזאת קצין משטרה יכול ללת שלילה במקום ל 30 יום, אם לא נתנו לך - מזל שלך.

המשפט שהדגשת (כביש דו מסלולי רחב ובטוח) לא מעניין אף אחד, קבעו שם הגבלת מהירות, אתה חייב לציית לה.

זה שההגבלה נראית לך לא הגיונית, לא מצדיק אותך ולא מהווה "נסיבות מקלות".

אם תלך לבד למשפט, קלושים הסיכויים, שתצא עם קנס בלבד.

העונש הסביר הוא 2-3 חודשי שלילה בפועל, קנס 500-1000 ש"ח, 8 נקודות חובה, ואולי בנוסף שלילה על תנאי לתקופה כלשהיא.

ההמלצה הכללית של הפורום היא לפנות לע"ד מתמחה בעינייני תחבורה, הוא יכול לעזור, ולהפחית את העונש.

האפשרות השניה היא לגשת למשפט ראשון לבד, לנסות לדבר עם התובע המשטרתי לפני המשפט, ולהגיע איתו לעסקת טיעון.

אם העונש שהוא יבקש, יראה לך כבד מידי, אתה יכול לא להודות, ואז יקבוע משפט נוסף, לבדיקת הוכחות.

למשפט השני אתה כבר חייב להגיע עם עורך דין.

פורסם

אז זה אתה זה שעשה להם ת'בוקר? סחתיין...

תפס אותך אדלר? עם הממל"ז?

לא נורא, אתה לא הראשון ולא האחרון.

צ'מע, נכון שמדובר בכביש שהוא לכאורה פתוח ורחב, עם שוליים ושדה ראייה טוב, אבל ישנן המון השתלבויות של רחובות שמגיעים מהשכונות בצדדים ולא תמיד אלו שמגיעים מהצד, מרגישים שבא להם לעצור או לבדוק אם מישהו מגיע משמאלם (מדרום). זאת הסיבה שהמהירות מוגבלת ל-60 קמ"ש והאכיפה היא תמיד לתנועה מדרום לצפון. מיד בכניסה לנהריה (אחרי הרמזורים של עין-שרה) יש שלטים שמורים שהמהירות המותרת היא 60 קמ"ש, ואחרי כל צומת יש שלטים נוספים. משמע - אתה לא יכול לטעון שלא ראית שום תמרור שמראה שיש הגבלת מהירות.

מה שכן - מחר, בשימוע, השלילה שתחטוף היא "שלילת חובה", משמע הקצין יהיה חייב לשלול לך ת'רשיון מכיוון שאין לך נסיבות כלשהן שיכולות להקל (ע"ע לא אתה ביצעת את העבירה וכו'). נסה לטעון בפני הקצין שיחסית אין לך הרבה הרשעות קודמות (זכור שהוא יושב עם גליון ההרשעות שלך מולו) ונסה לדבר על ליבו...

מה שכן, כשתגיע לביהמ"ש, אם תהיה אחרי ריצוי שלילה, זה יהיה לטובתך - סביר להניח שלא תקבל שלילה נוספת והעניין יסתכם בקנס של 800~1000 ש"ח, בעיסקת טיעון מול התובע.

אם אתה לא מעוניין לרצות את השלילה כבר עכשיו - אחרי שתפקיד את רשיון הנהיגה אצל הקצין, מצא לך עו"ד טוב ובקש ממנו שינסה להחזיר לך את הרשיון. סביר להניח שזה לא יהיה קשה מדי (הוא יבקש הליך שיפוט מהיר) אבל קח בחשבון הוצאה של ~2500 ש"ח.

שיהיה רק טוב,

אני.

פורסם
מחר יש לי שימוע לגבי שלילה מנהלתית, אני מקווה שיהיה קצין רחמן..

הבנתי מהשוטר (כמה אמין..) שיש אפשרות לסגור את זה עם התובע על קנס בלבד, עוד לפני שנכנסים בכלל לשופט. עד כמה זה מעשי מניסיונכם?

נסיוני מדבר על 39 מעל המותר , לא יודע אם בין 39 מעל ל-50 מעל יש הבדל.

אני העגפתי לסגור עיסקה עם התובע וקיבלתי קנס בלבד.

אצלי היו נסיבות מקלות , כיוון שהדו"ח לא נשלח אלי תוך 4 חודשים (דו"ח מצלמה) , המשטרה טענה שכן אך לא היו לה הוכחות , ואני העדפתי לא לקחת סיכונים.

פורסם

למגיב מעלי- במקרה שלך, מדובר על פחות מ 40 קמ"ש מעל המותר, אם השוטר היה עוצר אותך במקום, בכלל לא היית מקבל זימון למשפט, היית מקבל דו"ח על 750 ש"ח + 8 נקודות וזהו. (בהנחה ומדובר בכביש בינעירוני).

---------------

לפותח השירשור- הנה לך מקרה טרי מאתמול :

אחי נשפט אתמול על מהירות 141 קמ"ש במקום 90. (51 מעל המותר, בערך כמו אצלך).

הלך למשפט ללא עורך דין.

העונש שהוא קיבל - 1200 ש"ח קנס, 3 חודשי שלילה על תנאי לשנתיים, ו8 נקודות, זאת בנוסף לשלילה מנהלתית במקום ל 30 יום, שניתנה לו ביום ביצוע העבירה.

יש לו וותק נהיגה מעל 11 שנים ללא עבירות.

פורסם

מדובר בכביש בגין בירושלים , צולמתי שם ב-119 במקום ב-80 , וקיבלתי משפט ללא ברירת קנס , הגעתי לעסקת טיעון עם המשטרה לאחר מכן.

• תוכן חדש...