Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהכי מדליק לי נורה אדומה זה שהבקלית אמורה להיות על כל רוחב הבגאז' והמספר בטמבון (בגרסה ששווקה כאן המספר על הבגאז'), נתקלתי פעם בתמונה של הלבנה שיש בארץ אבל לא שמרתי אותה.

בכל מקרה סימני ההיכר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: טמבון קידמי עם 2 פנסי ערפל, ג'אנטים כמו בתמונות, אגזוז כפול (עד כאן אני חושב שגם ל 2.2 הרגילות יש את התוספות האלו), כונס וכל מה שכתבתי בקשר לבגז', יש עוד דברים קטנים שמבדילים בין הדגמים גם בפנים, פעם הייתי יכול לדקלם אותם היום אני כבר לא בטוח.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והנה עוד כמה רכבים נחמדים שראיתי

איפה נמצאת הסובארו סטיישן הלבנה כמו כן האם ידוע מודל ונפח מנוע?

פורסם
ה 4WD באמת לא קשור לרכב.

עד שלא תצלם ממש מקרוב אני מהמר על זה שהרכב הזה הוא לא טורבו והכונס רק ליופי או שמישהו הסב אותו מתי שהוא לטורבו.

יש לי תמונה של לגאסי טורבו סטיישן מהארץ, גם יצא לי קצת לדבר עם זה שהביא אותה למצב שרואים בתמונה, אבל היא שנת 92 מהצורה הטיפה שונה.

הרכב המדובר מפורסם למכירה בלוח פוקוס בימים אלו,אבל לפי מספר הרישוי זה ייבוא אישי. (המחיר שהוא מבקש לא הגיוני)

khk.JPG

kk.jpg

פורסם

הרכב הגיע לארץ ביבוא אישי ע"י איזה דיפלומט אם אני זוכר נכון.

מידי פעם אפשר לראות אותו למכירה.

הוא נמכר לאדם דתי לפני בערך 3 שנים ע"י אותו אחד שהשקיע בו את התוספות שרואים בתמונה וגם ההספק שלה עלה לאיזור ה 230 כ"ס (אני חושב שזה בגלל שהוא שם אינטרקולר, מה שלא היה במקור).

עושה רושם שהאוטו נשמר יופי גם עכשיו, המחיר אמנם גבוה אבל על האוטו הזה אפשר להגיד שמבחינת ביצועים הוא בערך כמו אימפרזה טורבו סטיישן משנות ה 90 המוקדמות.

סחטיין על השליטה

תודה, רכב כזה (1800) מלווה את המשפחה שלי כבר הרבה שנים והתעניינתי בו המון.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
הרכב המדובר מפורסם למכירה בלוח פוקוס בימים אלו,אבל לפי מספר הרישוי זה ייבוא אישי. (המחיר שהוא מבקש לא הגיוני)

תלוי למי.

אם היה לי את התקציב והנכונות לאחזקה (בכל זאת טורבו עם כל מה שמשתמע),והיא שמורה כמו שהיא נראית , הייתי הולך על זה.

בברכה

מוטי.

פורסם
איפה נמצאת הסובארו סטיישן הלבנה כמו כן האם ידוע מודל ונפח מנוע?

הרכב בגבעת שמואל, נראה לי 1600 שנת 83

פורסם

היום במסוף מטענים אוברסיז קומרס באשדוד, על מדף ההחרמות, נראה הטרקטורון הונדה 3 גלגלים הזה.

האיכות תמונה לא מדהימה, אבל זה הכי טוב שניתן. לא בדיוק מרשים לצלם שם...

תמונה003.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בראש העין BMW חמודה למכירה,

בת"א ליד המסגר אלפא גוניור פחות שמורה כניראה שייכת לבחור מהבני דודים שלנו לפי קסטה בערבית שמונחת באוטו.

DSC00083.JPG

DSC00084.JPG

DSC00086.JPG

DSC00087.JPG

DSC00088.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הטרקטורון הונדה 3 גלגלים ...

טרקטורון 3 גלגלים זה בהחלט פריט אספנות. כבר שנים רבות שלא מייצרים כאילו.הם פשוט מתהפכים.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
הג'וניור הזאו מפורסמת למכירה בקלאסיקאר

זו לא אותה אחת, לזו יש 4 פנסים מקדימה ולהיא מקלאסיקר יש 2.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מספר דברים שראיתי בעזוז (כעשיתי אבט"שים, אין לי באמת מה לחפש שם).

טנדר של לנד-רובר (מניע ונוסע), יש לו לוחית רישוי עם 4 ספרות.

dsc03318qn6.th.jpg

פולקסווגן היפים.

dsc03327ee3.th.jpg

מרצדס אספנות.

dsc03328on0.th.jpg

אוטובוס מצופה :shock:

dsc03331kj9.th.jpg

סובארו מפורקת...

dsc03332vv7.th.jpg

טנדר של פיג'ו אם אני לא טועה.

dsc03335yd1.th.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...