Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה לך עדות מצולמת.

אגב, הצבע אכן נראה די רע, כאילו הרכב נצבע במברשת

באותו רחוב, דרך אגב, ראיתי אאודי 100 דור III משנתון מאוד מוקדם (82').

האאודי לא נראית ממש במיטבה, עם כל מיני כיפופי פח ופלסטרים מנייר-דבק.

a.jpg

aa.jpg

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגבעת עדה מתחת לערימת עצים ראיתי, אם זכורני נכון פיאט 850??!,המנוע מאחור.. (אני מניח שזקני השבט ידעו לתקן אותי)

האוטו במצב סופני , אבל נראה במבט חטוף שהמנוע נמצא ושלם...

אשתדל לצלמו בימים הקרובים.

באיחור, אך מוטב מאוחר מאשר לעולם לא, ביקרתיה.

זוהי סיאט 133, החולקת את מרבית יחידת ההנעה שלה עם פיאט 850. המנוע עדיין שם, נראה שלם. לא התעמקתי אם מדובר ב- 843 סמ"ק או ב 903 סמ"ק.

הוא לא רלוונטי לספיידר שלי כיוון שמדובר בגרסה חלשה יותר (וגם עם פילטר שמן סטנדרטי, ולא צנטרפוגלי כמו במנועי הפיאט 850).

רן, יש סטרטר!

המכונית תקועה במצב בלתי אפשרי בתוך סבך צמחיה, ויהיה די קשה לפרק ממנה את המנוע ואת הגיר.

השלדה מרוסקת לחלוטין, כך שאין אפשרות לגלגל אותה החוצה משם.

אם מישהו זקוק למנוע כזה, הוא מוזמן. לא נראה שבעליה יחזור לחפשה אי-פעם.

פורסם
לא התעמקתי אם מדובר ב- 843 סמ"ק או ב 903 סמ"ק.

הוא לא רלוונטי לספיידר שלי כיוון שמדובר בגרסה חלשה יותר (וגם עם פילטר שמן סטנדרטי, ולא צנטרפוגלי כמו במנועי הפיאט 850).

מדובר ב- 843 סמ"ק.

פילטר השמן הסנטנדרטי הוא יתרון.

:turn-l:
פורסם
אתה מתכוון לסרט שבו שיחק אריה אליאס כבעל הרכב,

ברח לי השם של הסרט.:roll:

הסרט נקרא "צעדים נואשים"

מה שמצחיק שבסרט הוא קרא לרכב "פיירוז" והוא סיפר שהוא הביא אותו מעיראק

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
באותו רחוב, דרך אגב, ראיתי אאודי 100 דור III משנתון מאוד מוקדם (82').

האאודי לא נראית ממש במיטבה, עם כל מיני כיפופי פח ופלסטרים מנייר-דבק.

קצת פרטים בבקשה...

מיקום?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

המיקום הוא בחלק הצפוני של רח' רזיאל בנתניה, על שפת המדרכה המערבית של הכביש. אבל התמונות ישנות ולדעתי הרכב פעיל, ככה שלא בטוח אם תמצא אותו שם.

לגבי הבלבול שלי בדגם האאודי - האם קצת אחרי 82' שינו את החלק האחורי (מבחינת בקליטים וכו')? כי עדיין לא נדיר למצוא אאודי 80 מהדור הזה, אבל נדמה שלי שהישבן שלהם קצת אחר.

פורסם
המיקום הוא בחלק הצפוני של רח' רזיאל בנתניה, על שפת המדרכה המערבית של הכביש. אבל התמונות ישנות ולדעתי הרכב פעיל, ככה שלא בטוח אם תמצא אותו שם.

לגבי הבלבול שלי בדגם האאודי - האם קצת אחרי 82' שינו את החלק האחורי (מבחינת בקליטים וכו')? כי עדיין לא נדיר למצוא אאודי 80 מהדור הזה, אבל נדמה שלי שהישבן שלהם קצת אחר.

לי יש אחת כזאת ודפקו לי אותה ואני מחפש אחת כזאת לחלקים

DSC00064.jpg

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
מדובר ב- 843 סמ"ק.
אתה מכיר את המכונית הספציפית הזו ? כיוון שהיתה גם גרסה של סיאט 133 עם מנוע 903 סמ"ק.

פילטר השמן הסנטנדרטי הוא יתרון.
אולי, אבל לא לחובבי מקוריות כמוני... :wink:

חוץ מזה שהמנוע הזה חלש הרבה יותר מהמנוע של הספיידר, גם בגרסת 903 סמ"ק. מפיק שלושים ומשהו כ"ס, לעומת 52 כ"ס מטלטלי עולמות במנוע הספיידר. :-D

פורסם

יש שברולט סברבן בהרצליה פיתוח מיתחת לגשר אכדיה לפני מחלף הסירה מכון צפון .

הרכב ניראה טוב היה לו שלט למכירה זמן מסוים והורידו אותו

אגב הרכב לא זז משם לפחות 3 חודשים.

DSC00110.jpg

DSC00111.jpg

DSC00112.jpg

פורסם

מה ראיתי חונה ברח' רזיאל בנתניה:

יש אחת כזו במוסך בבני ברק ליד רחוב כהנמן. במצב לא רע

פורסם
אתה מכיר את המכונית הספציפית הזו ? כיוון שהיתה גם גרסה של סיאט 133 עם מנוע 903 סמ"ק.

לא אישית...

אתה יודע על 133 בנפח 903 בארץ? עד כמה שאני יודע כל ה-133 בארץ הן 843 וספרדיות, וגרסת ה-903 היא ארגנטינאית

ולא הגיעה לארץ.

:turn-l:
פורסם

שני אמבולנסים נ.נ דודג נצפו ליד סדנת רסטה בגדרה.

אחד בצבע צה"לי והשני בצבע של הצבא האמריקני.

התמונות צולמו מרחוק וצריך להגדיל אותם.

DSC00208.jpg

DSC00209.jpg

DSC00210.jpg

פורסם
לא אישית...

אתה יודע על 133 בנפח 903 בארץ? עד כמה שאני יודע כל ה-133 בארץ הן 843 וספרדיות, וגרסת ה-903 היא ארגנטינאית

ולא הגיעה לארץ.

אז אתה צודק. אני יודע ברמת הידע הכללי שהיתה 133 עם מנוע 903 סמ"ק, אך אין לי שמץ של מושג אם יובאה לארץ, כיוון שתוצרת סיאט מעולם לא היתה My cup of tea.

אם כן, נסכם. סיאט 133, מנוע 843 סמ"ק. יש מנוע, יש גיר. יש בעיה לא קטנה לחלץ אותם. מי שמתכוון לקחת על עצמו את הפרויקט מוזמן ליצור קשר בה"פ לקבלת סיוע לוגיסטי ומוראלי. 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...