Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף בשבילך- אודי 100 עומדת בבני ברק ברחוב שמקביל לבן גוריון (זה שעובר מאחורי אוטו דיפו ומגדלי ויטה)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכירים את הבחור שלקח סיטרואן ויזה והפך אותה לאדנית פרחים ניידת?

אז גם כאן מישהו ניסה לעשות את אותו הדבר עם ויזה אחרת, אבל קצת פחות הצליח לו :roll:

המסכנה נמצאת במושב פורת בשרון

ב.jpg

פורסם

במושב גאליה יש אספן שיש לו סיטרואן וויזה יפיפיה שמורה בתוך האנגר נעול ומסוגר.

כמו כן ידוע לי לפחות על סיטרואן וויזה קבריולט אחת שקיימת כאן בארץ הקודש

מכירים את הבחור שלקח סיטרואן ויזה והפך אותה לאדנית פרחים ניידת?

אז גם כאן מישהו ניסה לעשות את אותו הדבר עם ויזה אחרת, אבל קצת פחות הצליח לו :roll:

המסכנה נמצאת במושב פורת בשרון

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אז אתה צודק. אני יודע ברמת הידע הכללי שהיתה 133 עם מנוע 903 סמ"ק, אך אין לי שמץ של מושג אם יובאה לארץ, כיוון שתוצרת סיאט מעולם לא היתה My cup of tea.

אם כן, נסכם. סיאט 133, מנוע 843 סמ"ק. יש מנוע, יש גיר. יש בעיה לא קטנה לחלץ אותם. מי שמתכוון לקחת על עצמו את הפרויקט מוזמן ליצור קשר בה"פ לקבלת סיוע לוגיסטי ומוראלי. 8)

אם צריך עזרה לחלץ אותה , אוכל אולי לדבר עם השכן, הוא בעל טרקטור.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

היום ברמת-גן ברחוב אלוף הניצחון פינת שד, ירושלים

BMW סידרה 5 נראת בשנות ה76-79 לא במצב משהו אבל בנסיעה יומיומית

bmw.jpg

bmw1.jpg

פורסם
יש שברולט סברבן בהרצליה פיתוח מיתחת לגשר אכדיה לפני מחלף הסירה מכון צפון .

הרכב ניראה טוב היה לו שלט למכירה זמן מסוים והורידו אותו

אגב הרכב לא זז משם לפחות 3 חודשים.

הרכב מוכר ולמען האמת הוא מת, בפעם האחרונה שהלכתי לראות אותו המנוע עבד על 7 בוכנות, הגיר החליק והבקאקס דפק בכל שילוב של הילוך. אהההההההה ובין המחיר שהוא ביקש לריאליות לא היה דבר וחצי דבר.

ובנימה יותר אישית, הסברבן נחמד אך אינו רכב שטח מעשי הוא ארוך מידי. ולא כמו אחיו הקצר, הבלייזר הוא אינו הצלחה גדולה בשטח.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
המיקום הוא בחלק הצפוני של רח' רזיאל בנתניה, על שפת המדרכה המערבית של הכביש. אבל התמונות ישנות ולדעתי הרכב פעיל, ככה שלא בטוח אם תמצא אותו שם.

לגבי הבלבול שלי בדגם האאודי - האם קצת אחרי 82' שינו את החלק האחורי (מבחינת בקליטים וכו')? כי עדיין לא נדיר למצוא אאודי 80 מהדור הזה, אבל נדמה שלי שהישבן שלהם קצת אחר.

כבר שנה שלא הייתי בנתניה אבל אני די בטוח שזה רחוב

ויצמן ולא רזיאל, והרמזור ברקע הוא עם רחוב ברנר.

פורסם

לחובבי סובארו.

לא אספנות אך נראה די נדיר. לגאסי 2.2 ליטר , נראה לי טורבו בגלל הכונס אוויר מקדימה יכול להיות גם הנעה כפולה.

יש דבר כזה?

ארן

פורסם
אסף בשבילך- אודי 100 עומדת בבני ברק ברחוב שמקביל לבן גוריון (זה שעובר מאחורי אוטו דיפו ומגדלי ויטה)

פרטים דימה פרטים...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לחובבי סובארו.

לא אספנות אך נראה די נדיר. לגאסי 2.2 ליטר , נראה לי טורבו בגלל הכונס אוויר מקדימה יכול להיות גם הנעה כפולה.

יש דבר כזה?

ארן

אכן יש דבר כזה.

אני יודע על 2 שיש בארץ, אחת סטיישן והשניה סדאן לבנה (אותה ראית?).

במקור הרכב עם 160 כ"ס אם אני זוכר נכון.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אכן יש דבר כזה.

אני יודע על 2 שיש בארץ, אחת סטיישן והשניה סדאן לבנה (אותה ראית?).

במקור הרכב עם 160 כ"ס אם אני זוכר נכון.

אז כנראה שיש יותר. מה שראיתי היה לגאסי מתחילת שנות התשעים ( 91-93) בצבע החום הסטנדרטי המאפיין לגאסי. הרכב עומד כבר כמה חודשים באותו מקום בפתח תקווה. על מכסה המנוע יש כונס אוייר ומאחורה אגזוז רציני.

האם הרכב עם הנעה כפולה?

תודה

ארן

פורסם

בגרסאות הטורבו הן 4X4, אני כמעט בטוח שאין להן גרסאות הנעה קדמית (ל 2.2 ליטר בלי טורבו יש)

עכשיו שבדקתי, יכול להיות שיש שוני בין הגרסאות ששווקו לשוק האירופי ולשוק האמריקאי וגם בין השנים 90-91 לבין 92-94.

צירפתי קצת מידע.

slss_1.jpg

slss_2.jpg

forgotten_2.jpg

forgotten_3.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
פרטים דימה פרטים...

כל מה שאני יודע זה מה שכתבתי. מה שכן, יש סיכויי שהיא תיעלם בקרוב.

לכן בוא למפגש בשישי וניסע לראות אותה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...