Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחרד-בה (חדרה) בנווה חיים יגאל אלון אאודי 80 שנת 82 .

היא עומדת על בלוקים כבר כמה שנים.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגרסאות הטורבו הן 4X4, אני כמעט בטוח שאין להן גרסאות הנעה קדמית (ל 2.2 ליטר בלי טורבו יש)

עכשיו שבדקתי, יכול להיות שיש שוני בין הגרסאות ששווקו לשוק האירופי ולשוק האמריקאי וגם בין השנים 90-91 לבין 92-94.

צירפתי קצת מידע.

תודה

זה הרכב בדיוק כמו בתמונה הימנית. בהזדמנות אני אצלם אותו. האם לדעתך כדאי להשקיע ברכב כזה?

פורסם
^

Looks like 7-series

סידרה 5. 7 הופיעה רק בשנת 77:

250px-Bmw_e23_v_sst.jpg

לחובבי סובארו.

לא אספנות אך נראה די נדיר. לגאסי 2.2 ליטר , נראה לי טורבו בגלל הכונס אוויר מקדימה יכול להיות גם הנעה כפולה.

יש דבר כזה?

ארן

כן

האם הרכב עם הנעה כפולה?

כל לגאסי עם מנוע 2 ליטר ומעלה באה עם הנעה כפולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם לדעתך כדאי להשקיע ברכב כזה?

לדעתי כן (באמת מצאת את מי לשאול :-) ), אגב, אני חושב שיש כאלה גם אוטומטיות אז תשים לב בפעם הבאה שאתה רואה אותה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כל לגאסי עם מנוע 2 ליטר ומעלה באה עם הנעה כפולה.

לא מדוייק לגבי הלגאסי- יש לחבר שלי אחת, שנת 94, של מדינת ישראל לשעבר, דגם הכי-מפואר עם מנוע 2000, והיא לא 4X4! אגב, אחלה אוטו, לו רק לא היו מז&^ם אותו לפני זה- אם אבא שלו לא היה מוסכניק- לא חושב, שיכל להחזיק אותו כבר כמה שנים...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגאסי 4x4 החלו להגיע ארצה רק בשנת 1996 לפני כן כל הלגאסי כולל ה-2 וה-2.2 היו עם הנעה קדמית בלבד.

אני יכול לומר בודאות שמהדגם שלפני 1995 לא היו לגאסי 4x4 (אלא אם הגיעו ביבוא אישי, או לצרכי תקינה) שווק סדיר בטוח שלא היה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תוצאות של סיבוב רגלי ארוך בחיפה,בעקבות דיווחים מחברים...

אאודי 80,תחילת שנות השבעים,רישוי אספנות ,3 דלתות-ידנית, במצב יפה -לפי המדבקה -עם טסט

רנו 18 GTL שנת 85 ידנית,רחוק מאספנות -אבל כבר נדיר-עומדת

וספה אספנות -ע"פ המדבקות-עם טסט-נראית בשימוש יומיומי -עם מעט חלודות

לא היתה עלי מצלמה- אשתדל להעלות תמונות בקרוב , מיקום בה.פ.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
אופל מנטה S בת"א/גבול גבעתיים, צבע צהוב גג בד סקאי שחור, לוחית אספנות.

היא גם למכירה כבר הרבה מאוד זמן ומפורסמת ביד 2 (הייתה גם פעם אחת במפגש באוניברסיטה). הרכב יד ראשונה אבל במצב לא מזהיר. הלכתי לא מזמן לבדוק אותה עם בחור שהתעניין בקניה אך בעל הרכב עמד על שלו במחיר ולצערי מצב הרכב רק הולך ומתדרדר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אסף בשבילך- אודי 100 עומדת בבני ברק ברחוב שמקביל לבן גוריון (זה שעובר מאחורי אוטו דיפו ומגדלי ויטה)

אז היום יצא לי לעבור שם עוד פעם, והנה התוצאות:

- היא שנת 86

- נראת די שלמה

- עומדת באיזור מועד לפורענות (אסף, תמהר.)

- שם רחוב עדיין לא זכור לי...

- וכמובן, תמונות.

תמונה016.jpg

תמונה003.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
לגאסי 4x4 החלו להגיע ארצה רק בשנת 1996 לפני כן כל הלגאסי כולל ה-2 וה-2.2 היו עם הנעה קדמית בלבד.

אני יכול לומר בודאות שמהדגם שלפני 1995 לא היו לגאסי 4x4 (אלא אם הגיעו ביבוא אישי, או לצרכי תקינה) שווק סדיר בטוח שלא היה.

אז הנה הלגאסי, אני מניח שהיא משנת 91 או 92. הרכב על פי המספר אינו יבוא אישי (03). 2.2GLX .

Pic 1086.jpg

Pic 1087.jpg

פורסם
אז הנה הלגאסי, אני מניח שהיא משנת 91 או 92. הרכב על פי המספר אינו יבוא אישי (03). 2.2GLX .

מודל 92 כבר הגיע עם שינוי צורה בבקליות האחוריות (מלבניות יותר) ,כולל טמבון אחורי וגם שינוי בחזית (בקליות).

מדובר במודל 91. על פי סיומת שציינת (כמו אצלי - 03).

4WD - לא שייך לרכב הזה .

מוטי.

פורסם

ה 4WD באמת לא קשור לרכב.

עד שלא תצלם ממש מקרוב אני מהמר על זה שהרכב הזה הוא לא טורבו והכונס רק ליופי או שמישהו הסב אותו מתי שהוא לטורבו.

יש לי תמונה של לגאסי טורבו סטיישן מהארץ, גם יצא לי קצת לדבר עם זה שהביא אותה למצב שרואים בתמונה, אבל היא שנת 92 מהצורה הטיפה שונה.

1.JPG

2.JPG

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...