Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים עדיין לא ניפתרה הבעיה של חוסר אפשרות לינסוע בבוקר רק כאשר המנוע מגיע לטפרטורת עבודה שזה בשעון

כמעט חצי ברצוני לציין שהרכב עבר טיפול מלא כולל אינפוזיה וניקוי כל החיישנים היום ניגשתי לסוכנות פיאט בעכו לעשות דיאגנוזה

לאחר בדיקה מקיפה לא נימצאה כל בעיה או תקלה בחיישנים כולל בדיקת לחץ דלק נימסר לי במוסך שאני צריך להשאיר את הרכב לישון לילה במוסך כדי ליבדוק את התופעה בבוקר כשהמנוע קר לחלוטין ואם גם זה לא יעזור יתחילו להחליף כל מה שניראה להם כגורם הבעיה עד לפיתרונה וזה כרוך בהוצאה גבוהה מה שתמוהה בעניי זה שמוסך מרכזי לא מסוגל לאבחן את הבעיה במדוייק למינימום הוצאה שאלתיל כלהמומחים בפורם על כיוון בדיקה שאוכל ליפתור את הבעיה הבעיה קיימת רק בבוקר הרכב מניע בנגיעה ללא בעיה סל"ד בסרק בבוקר 1500 מנוע עובד עגול ויפה אך כשאני משלב הילוך ב-D (אוטומט ) ומתחיל לינסוע במישור מס מטרים הרכב כאילו נחנק ולא נוסע אם אני לוחץ יותר גז הוא לא מגיב לתאוצה וגם עושה באק פייר בסעפת היניקה כך שאני חונה בצד עוזב את הגז המנוע מתיצב לסיבובי סרק נורמלי עד אשר המנוע מתחמם רק אז ניתן לינסוע אודה על עזרתכם לכיוון פתרון תעלומה זו

לפני שיחליפו את כל החיישנים ברכב ולקיחת משכנתא מהבנק:x

בברכה פיני

פורסם

ביצעו בדיקת קומפרסיה במנוע כשהוא קר? חיברו שעון וואקום?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ביצעו בדיקת קומפרסיה במנוע כשהוא קר? חיברו שעון וואקום?

לא בוצע קומפרסיה ולא ווקום למיטב ידיעתי יש לציין שהרכב סוחב מצויין ללא בעיות ומינע בנגיעה האים יכולה להיות האפשרות

שחוטי ההצתה הם הבעיתיים האם החוטים מתנהגים אחרת בין קור לחום במוליכות שלהם ובהיתנגדות המוליך?

• תוכן חדש...