Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור RCA למערכת PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת PIONEER מדגם 560MP וראיתי שאפשר לקנות מתאם שמתחבר לכניסה של הצ'ינגר שבמערכת ובצד השני שלו יש כניסת RCA

השאלה שלי אם מישהו ניסה את זה במערכות מדגמים ישנים כמו שלי (יש לי אותה יותר משלוש שנים)

ואם זה עובד טוב.

לינק למתאם:

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=CD+RB10

נ.ב התקשרתי לחנות והמוכר לא ידע להגיד לי אם זה מתאים למערכת מדגם ישן כמו שלי...

פורסם

אם אני לא טועה זה הופך את כניסת הצ'ינג'ר לכניסת AUX כלומר לחבר נגן דיוידי חיצוני או איפוד או כל דבר אחר

זו לא יציאה למגבר!!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יש לי גם כבל כזה באוטו, של מערכת פיוניר, לא זוכר את הדגם שלה, אבל הוא ישן, עם מסך רקע כחול ואותיות לבנות.

בכל מקרה לדעתי לפיוניר יש סטנדרט בכל המערכות מאז ועד היום לגבי הסוג יציאת צנג'ר שלהם, כמו כן בכל שאר החברות, רק שהסוג חיבור בין חברה לחברה משתנה

פורסם

ה IPBUS הינו "ממשק" שבו עוברים כבלי הכניסה של הצינג'ר וגם השליטה עליו"

סך הכל מה שהמתאם הזה עושה הוא כאילו לקחו רק את הכניסות שמאל ימין של האודיו של הצ'נגיר והלחימו עליהם כניסות RCA.

זה מתאים לכל פיוניר שיש לו IPBUS

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...