Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי לפני כחודשיים כבלי הצתה ופלגים בעקבות בעיית גימגום קלה במהירות נמוכה.

לפני כשבועיים נכנסתי לאותו מוסך והחלפתי טיימינג. לאחר הטיפול המנוע נשטף עם לחץ אוויר וסולר, יובש בלחץ אוויר ורוסס עם ספריי הגנה מתאים.

אתמול בעקבות בעיית גמגום חמורה שצצה באותו יום נכנסתי למוסך אחר. 4 פלגים פורצים הוחלפו. הבעיה השתפרה אך לא נפתרה. הוחלפו כבלים והבעיה נפתרה.

שתי שאלות

1 המוסך טוען שהבעיה נגרמה עקב השטיפה. האם הגיוני לאחר פרק זמן של שבועיים שהבעיה תצוץ בבת אחת?

2 יש לי את הכבלים והפלגים, האם יש טעם לחזור למוסך הראשון ולבקש פיצוי מסויים?

3 עכשיו האוטו נוסע חלק וגם לא מגמגם כשיורדים הטורים (למשל מעט מתחת ל 40 בשלישי), אבל בכל זאת נראה לי שמשהו מעט שונה בפעילות המנוע, אבל אני לא יכול להצביע על מה שמפריע לי. האם יש בדיקה שאני יכול לבקש שיעשו כדי להתרשם מבצועי המנוע? ואם יש כזאת בדיקה, האם אני זכאי לקבל אותה כשרות במסגרת הטיפול, או שעלי להוסיף כסף?

תודה

פורסם

אנישם רושמים הודעות מפורטות וארוכות, ושוכחים להוסיף עוד שתי מילים - דגם הרכב.

למה לא הלכת לאותו מוסך, החוק מחייב אותם לתת 3 חודשי אחריות על כל תיקון, ולכן הם היו אמורים לתקן לך את התקלה ללא תשלום.

שום פיצוי על פלגים וחוטים לא תקבל, חבל לך על הזמן, ישאלו אותך, ובצדק, למה לא נכנסת עליהם עם הבעייה.

במסגרת הטיפול לא מגיעה לך בדיקת ביצעי מנוע, היא בכל מקרה לא רלוונטית.

אם אתה לא יכול להצביע על הבעייה, לא ניתן לבדוק או לתקן אותה.

לגבי הבדיקות , שאתה יכול לעשות - אפשר להתייחס רק אם תגלה, איזה אוטו יש לך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה

לא ידעתי שדגם הרכב חשוב, חשבתי שמדובר בבעיה כללית.

מדובר במיציבושי סופר לנסר גיר ידני

לפי מה שאתה אומר, "אכלתי אותה", אבל באמת שלא היתה לי אפשרות להגיע אליו כי הוא רחוק וטוב לטיפול שוטף לא לבעיות פתאומיות.

בכל אופן טוב לדעת שיש אחריות שלושה חודשים על טיפול

אני מתנתק עכשיו מהאינטרנט וחוזר מחר אז לא להתעצבן אם אני לא עונה

ושוב תודה

פורסם
אם הבעיה חזרה , למה אתה לא חזרת למוסך שכבר שלמת עבור התיקון?

הייתי רחוק מאוד והבעיה הייתה דחופה.

אני מבין שהייתי צריך להיכנס לאותו מוסך, ואכן הייתי עושה זאת (אם לא הייתי רחוק והבעיה דחופה -4 פלגים פורצים וכבלים דפוקים ולכן רכב בקושי זז).

אז הלך הכסף, לא נורא.

אבל יש עדיין שאלות טכניות שמציקות לי:

האם סביר שיתרחש נזק היום כשההחלפה בוצעה לפני חודשיים, בגלל שטיפה של לפני שבועיים (עם סולר ושימון אבל ללא מים). אם כן בסדר,אבל אם אם לא, יש צורך לעלות על מקור הבעיה לא?

בנוסף, בוקי אמר שאני יכול לעשות בדיקות כדי לבדוק אם כרגע המצב תקין . אני חושב שיש מעט רעידות בניוטרל שנעלמות בלחיצה עדינה על הגז. האם זה מעיד על בעיה מסוימת? מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

היי חברים ,

אני צריך עזרה , לפני שנה החלפתי ארבעה צמיגים ברכב , אך המוסך שהרכיב אותם בטעות הרכיב את שני הצמיגים הקדמיים הפוך לכיוון הנסיעה , לכן שאלתי היא כך , האם ניתן כרגע להחליף בין הצמיגים שהימני יהיה שמאלי אחורי והשמאלי יהיה ימני אחורי , ואהם דבר זה מסוכן ?

• תוכן חדש...