Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג טוב 205/55 16'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שאתם רואים אני מחפש צמיג טוב +

הציעו לי מישלין סידרה V מה אתם אומרים עליו? יש הצעות יותר טובות?

חשוב לי גם לדעת סדר גודל של מחירים כי אני לא הכי מבין במחירים של צמיגים ואני לא רוצה שסתם יקחו ממני עוד כסף..

תודה לעונים.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

פה תמצאה הסברים על הסימנים בצמיגים:

http://www.carbibles.com/tyre_bible.html

תבדוק לקבל צמיגים לא ישנים יותר מי 6 חודשים.

יש הבדל מחיר גדול בהתאם למהירות מקסימלית מותרת של הצמיג.

אין טעם לקנות צמיג W ל-270 קמ"ש כאשר צמיג H ל-210 מספיק.

אתרים עם חוות דעת של גולשים:

http://www.1010tires.com/tirereviews.asp?view=all

http://www.tyretest.com/

http://www.tyres-online.co.uk/tyretest/tests.asp

פורסם

בקשר למה שנכתב על גיל הצמיגים : זאת שטות לכתוב לא לרכוש צמיגים שגילם מעל 6 חודשים !!!!

ובכלל אין כל קביעה מקצועית לגביי גיל הצמיגים !!!

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם
אין טעם לקנות צמיג W ל-270 קמ"ש כאשר צמיג H ל-210 מספיק.

כמה שמקדם המהירות יהיה גבוהה יותר כך גם מקדם הטמפרטורה.

תמיד יש טעם לקנות צמיגים בעלי מקדמים כמה שיותר גבוהים, ובמכוניות יקרות יותר אפילו ההמלצה היא להרכיב רק צמיגים בעלי מקדמים גבוהים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בקשר למה שנכתב על גיל הצמיגים : זאת שטות לכתוב לא לרכוש צמיגים שגילם מעל 6 חודשים !!!!

ובכלל אין כל קביעה מקצועית לגביי גיל הצמיגים !!!

שטות למה?

וצמיגים בני שנה? או שנתיים?

היית רוכש?

צמיג מתבלה, מתיישן, מתייבש - ככל שעובר הזמן מיום הייצור שלו, הוא הולך ומאבד מאיכותו, גם אם הוא רק יושב על המדף ולא נוסע על הכביש. אותו צמיג בדיוק, רק בהבדל גיל של שנה - שניהם "חדשים" מהמדף לא יתנהגו אותו דבר ולא יחזיקו מעמד אותו פרק זמן, כאשר הצמיג בן השנה יתבלה מהר יותר מהצמיג בן יומו.

בכל מקום שתלך ותבדוק - ממליצים עד שנה, המהדרין הולכים על חצי שנה.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

צמיג המאוחסן בתנאים אופטימליים ללא חשיפה לשמש, ןבטמפרטורה של מקס' 25 מעלות , יכול להיות מורכב גם לאחר שנים. לידיעתך אין לצמיג תאריך תפוגה . תאריך הייצור נועד לזיהוי והחזרת סדרות ייצור במקרה של פגם ייצור !!!! צמיגים המיובאים לארץ מגיעים לפחות 3 חודשים מיום הייצור . מכוניות חדשות יכולות ע"פ תקנות משרד התחבורה להגיע עם צמיגים בני עד 18 חודשים מיום הייצור . יבואן צמיגים יכול לייבא צמיגים בני עד 10 חודשים מיום הייצור. מלעיטים אתכם בעיתונות בכל מיני שטויות ואתם כמו עדר לא טורחים לבדוק לעומק ומייעצים עצות אחיתופל !!!

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם

גודייר אקסלנס צמיג באמת ברמה גבוהה שקט חזק אתה תרגיש שהרכב שלך לא חשוב איזה סוג משתדרג למעלה מבחינת הנסיעה/נהיגה בכמה דרגות!אני הרכבתי על שני הרכבים שלי את הצמיג.

פורסם
צמיג המאוחסן בתנאים אופטימליים ללא חשיפה לשמש, ןבטמפרטורה של מקס' 25 מעלות , יכול להיות מורכב גם לאחר שנים. לידיעתך אין לצמיג תאריך תפוגה . תאריך הייצור נועד לזיהוי והחזרת סדרות ייצור במקרה של פגם ייצור !!!! צמיגים המיובאים לארץ מגיעים לפחות 3 חודשים מיום הייצור . מכוניות חדשות יכולות ע"פ תקנות משרד התחבורה להגיע עם צמיגים בני עד 18 חודשים מיום הייצור . יבואן צמיגים יכול לייבא צמיגים בני עד 10 חודשים מיום הייצור. מלעיטים אתכם בעיתונות בכל מיני שטויות ואתם כמו עדר לא טורחים לבדוק לעומק ומייעצים עצות אחיתופל !!!

לא מתיימר להבין, אבל הצמיג הרזרבי שלי הוצא אתמול לראשונה ממקומו בתא המטען ולסתו של הפנצ'רמאכר, התנגשה בריצפה מרוב התפעלות. הצמיג הוא גודייר NCT5, תאריך ייצור אי שם באמצע 1998.

פורסם
כמה שמקדם המהירות יהיה גבוהה יותר כך גם מקדם הטמפרטורה.

תמיד יש טעם לקנות צמיגים בעלי מקדמים כמה שיותר גבוהים, ובמכוניות יקרות יותר אפילו ההמלצה היא להרכיב רק צמיגים בעלי מקדמים גבוהים.

קו המחשבה של בן אדם הגיוני הוא ליניארי ועל זה מתבסס הערתך.

אינני יודע על התנגות של גומי אבל אני יכול לספר לך שיש חומרי חסין אש שלא מתנגים לפי "הגיון ליניארי".

הם יכולים ליות יותר חזקים 1700 צלסיוס ויותר חלשים ב-1000.

אני מתכוון שלא בטוח שצמיג למהירות גבועה יהיה יותר טוב לשימוש רגיל.

גם סביר להניח שמקדם חיקוח (אחיזה) של צמיג (270) W יהיה יותר נמוח מי זה של צמיג (210) H כאשר שניהם נוסעים ב-100 קמ"ש

אני אישית נוסע לפי חוק וחושב שלקנות צמיגים למהירויות גבועות בארצנו זה סתם ביזבוז.

זה מתאים למי שגר בגרמניה ונוסע במהירויות גבועות. (בהתאם למהירות מקסימלית של הרכב)

פורסם

כן, וכל אחת ואחת מהצמיגיות פה בארץ שומרת על תנאים אופטימליים, ובכולן יש מזגן לשמור שבתשעה חודשים מתוך ה-12 שיש פה קיץ, באף יום לא תעלה הטמפרטורה מעל 25 מעלות, אפילו לא לרגע. אם בתקנות משרד התחבורה עסקינן, בטוח שהם ברוכות רק בהגיון וקמצוץ גאונות ומילתן אחרונה וקדושה.

אולי אתה גם משאיר את הצמיג עד שנשארים כשני מילימטרים גומי, ואז טורח להחליפו.

מצד שני כולנו סומכים ובטוחים שכל יבואן (ישראלי!) ישים דגש על בטיחות ואיכות לפני כל נושא אחר (רווחיות) ויביא לנו רק את הטוב ביותר בעבורנו וישים בצד את כל מחשבותיו ומעוויו (על עשיית עוד קצת רווח)

מצד שלישי, ייתכן וכולנו פה עדר של שוטים, שמולעטים בשטויות ומייעצים עצות אחיתופל

אבל הצמיגים שלי נשארים מצויינים כל השנה, כי אני מחליף במרץ ונובמבר, אני מקפיד שהצמיג לא יהיה ישן יותר משישה חודשים (והבדיחה היא שצמיג בן שישה חודשים יעלה לך כמו אותו צמיג בן עשרה או ארבע עשרה חודשים) - ואני מעדיף להאמין שצמיג עדיף לו להיות על הכביש מאשר על המדף של הצמיגן השוכנתי - אני לא סומך עליהם שישמרו אותו בתנאים אופטימליים - אני גם לא ממש סומך על תקנות משרד התחבורה - אני כבר לא גר באנגליה שם התנאים אופטימליים או באירלנד שם אני באמת יכול להאמין לבחור שמוכר לי צמיגים - אני חי בישראל, אני יודע על מה אני מדבר

מצד שלישי שוב פעם - ייתכן וכולנו פה עדר של שוטים, שמולעטים בשטויות ומייעצים עצות אחיתופל ואתה פשוט סומך על פנצ'ר מעכרים ישראלים שלא חושבים על טובתך ועל משרד התחבורה.. נו, אני יודע מה אני מעדיף להיות!

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

נסה את אליאנס....! הם התחילו לייצר צמיג במידה הזאת, נושאי תו תקן אמריקאי וישראלי המחמירים מאוד. צמיג באיכות טובה, הרבה יותר מכל הדברים המוזרים שמגיעים מסין. נסה לברר מחירים.

• תוכן חדש...