Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר המפגש, החלטתי לרכוש HU חדש ולא משומש (כי כבר אכלתי אותה ביד שניה).

אז הכיוון הוא אחד מאלה Z1 / MX406 / אקליפס (שעדיין לא שמעתי, טרם אשמע אחליט).

אבל הבעיה היא שיש הרבה אופציות שאינם בחלק מהמכשירים מקנטוש ודינון:

3. פנל קבוע

4. 90% מדיסקים צרובים לא עובדים

5. אי אפשר להריץ שיר קדימה או אחורה !!!! שזה ממש לא הבנתי מה הבעיה להוסיף את זה או לתכנן את זה במכשיר.

You have it all in Clarion DRX9255 , same sound.

Basicaly MX406 and DRX9255 are the same.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

1. אין שלט לא אסון

2. אין תצוגת מד ווליום (אי אפשר לראות במספרים או בסקלה כמה ווליום אני נותן) מה זה משנה לך ? ואם זה על 10 מתוך 100 וזה נשמע מפוצץ זה רע ? או להפיך ?

3. פנל קבוע קצת בעייתי צריך למצוא דרך להסתיר אותו

4. 90% מדיסקים צרובים לא עובדים בשביל זה צריך לקנות קלריון , שמעתי שאצלו אין את הבעיה הזו

5. אי אפשר להריץ שיר קדימה או אחורה !!!! שזה ממש לא הבנתי מה הבעיה להוסיף את זה או לתכנן את זה במכשיר. הם לא רוצים להוסיף שום פיצ'ר שלא נחוץ ממש . ולפעמים הם טיפה מגזימים במינמליזם הזה

אני לא יודע כמה זה יפריע לי באמת אם במידה והמכשיר מותקן אצלי, אבל גם מצד שני אני לא יכול לתאר לעצמי שאי אפשר לחזור על קטע משיר ובמיוחד בג'אז שיש הקלטות יותר מ- 8 דקות.

מישהו יכל לוותר על האופציה הזו להריץ שיר קדימה/ אחורה?

אתה יודע מה אתה מזכיר לי , שבאייפוד יש לו זכרון של 9MB שאליו מועבר השיר (או השיר הבא בליסט לא ממש זוכר ), כשאתה משתמש בפורמאט לוסלסס כול שיר הוא 20MB ומעלה , ואז יוצא ,שאף פעם אתה לא יכול להחליף שיר ,כי יקח לו כמה שניות טובות עד שהשיר החדש יעלה . נו אז ? זה אומר שאני אשתמש בפורמאט AAC או MP3 ? לא . זה אומר שמתרגלים לשמוע כך.

מה עוד שסשין ג'אז נשמע יותר טוב כששומעים את כולו מאשר חלקים

בברכה יהודה

פורסם

"פנל קבוע, קצת בעייתי צריך למצוא דרך להסתיר אותו"

לא יודע אם זה בכל המכשירים ללא פנל נשלף, אתה אמור לקבל מכסה שחור שמסתיר את הHU.

מקס.

פורסם

מה עוד שסשין ג'אז נשמע יותר טוב כששומעים את כולו מאשר חלקים בזה אתה צודק 100%

תצוגת ווליום באמת לא משנה, אני רק מזכיר את החסרונות. הבעיה הרצינית זה הפנל וההרצה של השיר.

אז ככל הנראה מי שרוכש סוג מכשירים כאלה צריך להתרגל ואין בחירה אחרת.

לגבי הפנל הוא גם ככה אצלנו בארץ יראה כ- HU של 50 שקל. :lol:

פורסם

1. אין שלט

2. אין תצוגת מד ווליום (אי אפשר לראות במספרים או בסקלה כמה ווליום אני נותן)

3. פנל קבוע

4. 90% מדיסקים צרובים לא עובדים

5. אי אפשר להריץ שיר קדימה או אחורה !!!! שזה ממש לא הבנתי מה הבעיה להוסיף את זה או לתכנן את זה במכשיר.

אני לא יודע כמה זה יפריע לי באמת אם במידה והמכשיר מותקן אצלי, אבל גם מצד שני אני לא יכול לתאר לעצמי שאי אפשר לחזור על קטע משיר ובמיוחד בג'אז שיש הקלטות יותר מ- 8 דקות.

מישהו יכל לוותר על האופציה הזו להריץ שיר קדימה/ אחורה?

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני דיי מרוצה מהאקליפס שלי (דגם 7000): יש שלט, יש תצוגת ווליום במספרים ואם אני לא טועה גם בסקאלה (עניין של שינוי תצוגה..) יש פנל נשלף כך שאני הולכת לישון טוב.. קןרא את כל הדיסקים הצרובים שיש לי (גם אלה שלא כל כך.. איכותיים..) ויש אפשרות להרצה קדימה ואחורה של שיר\דיסק\תיקיה ו..ו...ו.. וגם... המערכת שלי פשוט מכוונת כל כך טוב שהמכשיר מנוצל במלואו והשמיעה באקליפס היא פשוט כל כך נקיה וצלולה לפחות אצלי ברכב. אבל זה רק אני והמערכת שלי..:-D:-D:-D

Seat Leon turbo MK1 אז

volkswagen Golf GTI MK5 אז

Audi S3 2008 היום

פורסם
אני לא יודעת מה איתך, אבל אני דיי מרוצה מהאקליפס שלי (דגם 7000): יש שלט, יש תצוגת ווליום במספרים ואם אני לא טועה גם בסקאלה (עניין של שינוי תצוגה..) יש פנל נשלף כך שאני הולכת לישון טוב..בטוח ? אם זה היה מוסתר היית יכול לישון יותר טוב קןרא את כל הדיסקים הצרובים שיש לי (גם אלה שלא כל כך.. איכותיים..ההי אנד נעלבים כ"כ מדיסקים גרועים ,שהם פשוט מסרבים להשמיע את הקקופוניה הזו, מוכח אם כך שהאקליפס הוא לא היי אנד:lol: ) ויש אפשרות להרצה קדימה ואחורה של שיר\דיסק\תיקיה ו..ו...ו.. וגם... המערכת שלי פשוט מכוונת כל כך טוב שהמכשיר מנוצל במלואו והשמיעה באקליפס היא פשוט כל כך נקיה וצלולה לפחות אצלי ברכב. אבל זה רק אני והמערכת שלי..:-D:-D:-D

אולי היית משנה את דעתך אם היית שומע קלריון HX-D2 או אולי מקינטוש חדש אמיתי (לא זה שמבוסס על קלריון )

בברכה יהודה

פורסם
אולי היית משנה את דעתך אם היית שומע קלריון HX-D2 או אולי מקינטוש חדש אמיתי (לא זה שמבוסס על קלריון )

New MC? PLs advise.

Last brochure attached.

http://www.mcintoshlabs.com/data/brochures/Carsources.pdf

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

AKAPP הדגם הזה הוא ה24BIT אבל הוא 406 , בכתבה שם דיברו על ה5000 ועל ה4000 , שהם כנראה מקינטושים שמשיגים מיפן חדישים יותר . הדגם של ה20BIT זהה לחלוטין לDRZ9255 הישן . אם הם מצאו הבדל כזה אזי חייב להיות שהם מדברים על דגם חדש . ועליו צריך לחפש פרטים באתר היפני ו/או בחנויות שמוכרות דברים מיפן .

לא זכור לי כרגע אבל יש למשל נגן נייד שנחשב אודיופילי הרבה יותר מהאייפוד , זהו קנווד שהוא נמכר רק ביפן . יש עוד דברים שיש רק שם

בברכה יהודה

• תוכן חדש...