Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג - רנו / טויוטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

מקווה שאני במקום הנכון לשאלה זו -

בכוונתי לקחת רכב ליסינג מהעבודה.

כמובן שאין את המושלם (גם ביצועים וגם נוחות).

הקורולה הייתה קרובה אם לא היה הגיר הרובוטי.

הרנו קרובה אך קצת חלשה מבחינת ביצועים.

הפוקוס קצת חלשה מבחינת ביצועים.

אני צריך רכב משפחתי (כסא לילד בן שנה), נוחות נסיעה ובטיחות.

כמובן שרצוי מאד ביצועים אבל עד גבול מסויים ניתן להתפשר בכיוון הזה.

על מה תמליצו - רנו / טויוטה?

או אולי על משהו אחר?

תודה על עזרתכם.

פורסם

בכל מקרה הרבה ביצועים ממנוע 1600 לא תקבל.

הרנו רכה יחסית (מתלים רכים), עם הגה קל. די נוחה בשיוט בכביש מהיר ישר וארוך. המתלים סופגים מהמורות די טוב, אבל בפניות מרגישים שהם רכים. האצה בקו ישר לא מדהימה, אבל גם לא רעה.

שים לב שלרנו יש בעיות אמינות- לא ממש חשוב לך אם זה רכב ליסינג, אבל יכול להיות מרגיז.

שלושתן מאוד בטוחות. בקשר לכיסא לילד, הרנו מגיעה עם התקני ISOFIX לקיבוע מושב לילד- אביזר בטיחותי חשוב. שמעתי ממישהו שיש לו פוקוס שאין בה ISOFIX- בדוק את זה (יכול להיות שבחלק מהדגמים יש ובחלק אין).

הפוקוס אכן חלשה ויש לה את המנוע החלש ביותר מהשלוש שהזכרת. מאנשים שיש להם פוקוס שמעתי שהיא "עגלה". מצד שני, הפוקוס תמיד הצטיינו בהיגוי טוב וכיפי.

לגבי הטויוטה, אני לא יודע הרבה- אם הגיר מהווה בעיה עבורך, לא הייתי מציע לבחור אותה. עדיף להתקע במשך 3 שנים עם רכב שמאיץ פחות מהר, מאשר עם רכב שבכל החלפת הילוך אתה מקלל את הרגע שהזמת אותו. למיטב ידיעתי, ההיגוי בטויוטה לא מדהים, ודומה מאוד לזה שברנו.

אגב, המקום המתאים לשאול הוא ביעוץ ברכישת רכב.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מניח שהשרשור יועבר לייעוץ ברכישה - בכל מקרה, אם אתה מחפש רכב בטוח - לך על המגאן או לחילופין על הסיטרואן C4, הן הבטוחות בקבוצה, והאיבזור גם לא רע.

לידיעתך יש לך רכב ליסינג, לא מאיץ? תלחץ יותר :), זה לא עולה כסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גילוי נאות, אני נוהג במאגאן ליסינג השניה שלי, סה"כ כ 150K ק"מ בשני הרכבים.

בעיות אמינות = 0 , מעולם הרכב לא ביקר במוסך אלא לטיפול שיגרתי.

הרנו מרווחת יותר הן בתא הנוסעים ובתא המטען, עד 130 ק"מש שקטה יותר, התנהגות כביש טובה מאוד נוחה, וגם בכבישים מפותלים היא יודעת להנות, רק ההגה החשמלי מקלקל את ההיזון החוזר.

דגם 2008 אשר ברשותי מצויד ב 6 כ"א +ESP כסטנדרט, לי זה היה חשוב ביותר.

מושב אחורי מרווח שקולט ללא בעיה בוסטר + כיסא בטיחות, + ילד אשר יושב באמצע..

לעניות דעתי הרכב עדיף בהחלט על הקורולה כרכב משפחה, אצלנו בחברה כל 9 הנהגים הזמינו מאגאן..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חוץ מאמינות וביצועים לקורולה אין שום יתרון על המגאן.

אם לא אכפת לך ללכת על גיר ידני לך על מגאן דיזל ותקבל גם ביצועים.

גילוי נאות: אני נוסע על מגאן בנזין ידנית מודל 2006 וקצת יותר מ 60,000 ק"מ. הרכב הוא בבעלות החברה ולא ליסינג ועד הים 0 תקלות. אישית אני מאוד מרוצה מהבחירה במגאן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אפילו באמינות אני לא בטוח שהקורולה טובה יותר.

דגם חדש לחלוטין - לך תדע אם הוא אמין או לא.

המגאן? התבגרה וכל מחלות הילדות סודרו, היום אין איתה בעיות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תאמינו או לא , יש בעיות עם המגאן. בחברה שבה אבא שלי עובד הזמינו 12 רכבים, ב-3 הלך מדחס (כולל זאת של אבא שלי), והפנסים שלהן נמסים (תאמינו או לא- החליפו אצל אבא שלי לפני שבועיים- מגאן 2008 ). כמו כן יש איתה כל מני בעיות אמינות אחרות (אין לי כוח לרשום הכל עכשיו). מצד שני, במגאן נוספת שנמצאת בצפון ואני רואה הרבה (גם כן מהחברה, 1500 דיזל ידני), לא היו בעיות משמעותיות (בינתיים :?). מזה אני מסיק שיש מגאן אמינות ויש כאלה שלא. אין באמצע, ואתה גם לא יודע מה תקבל, ובגלל זה צריך לצאת מהנחה שתקבל רכב עם בעיות. לא מדובר על "לימון", מכיוון שיש כל כך הרבה רכבים עם תקלות.

יש להזכיר שהמגאן אכן מאובזרת הכי טוב מבחינה בטיחותית בגרסת הליסינג, וכמו שאמרו היא באמת שקטה גם בנסיעה מהירה. היא באמת גם מאוד מרווחת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

נוחות ובטיחות בתנאי שלא צריך לשאת בהוצאות החזקה ותיקונים -לדעתי רק רנו מגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאגאן שניה שלי מליסינג, היא לא שמעה על זה שהיא צריכה להתקלקל, ק"מ מצטבר בשני הרכבים של למעלה מ 170K ק"מ, מלבד נורות חזית (2), הרכבים רואים מוסך רק בטיפולים.

את האמת, גם אני חששתי מרנו בהתחלה, חברים שלי אכלו קש עם מודל 2004 , אבל החל ממודל 2005 אשר שירת בחברה בנאמנות יותר מ 15 איש אין בעיות ברכב כלל, מודל 2008 אשר התקבל לפני כ7 חודשים עושה עבודתו נאמנה ויש רכבים שכבר רואים את ה 40K ק"מ מלמעלה..

מעצבן הוא האיבזור הקמצני של הרכב, גם את משענת הראש המתפצלת הורידו, שלא לומר את האופציה של הקשחת מסעד המושב..

יופי קראסו, חסכתם 2 גרוש..

פורסם

כתבתי בהודעה המקורית שלי, היות וזה רכב ליסינג נושא האמינות לא צריך להוות שיקול מכריע. לרנו באמת יש הרבה יתרונות בגרסת הליסינג ביחס לגרסאות ליסינג אחרות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה לכולכם.

נראה לי שאבחר במגאן.

לא מצליח לקבל פרטים לגבי האבזור שלה -

חלונות חשמל

מערכת MP3

רמקולים אחוריים

למישהו יש מושג?

תודה

פורסם

אם מדובר בקב' שווי 2: חלונות חשמל רק מקדימה (חסרון); מערכת-שמע אינה מיובאת לארץ (קרסו!), ולכן זה תלוי במה שחברת הליסינג נותנת (בדר"כ מאוד מינימאלית, למרות ש mp3 זה כבר סטנדרט).

פורסם

נסעתי במגאן מליסינג במשך שנתיים. בחרתי בה משיקולים של בטיחות ומרחב פנימי, כל השאר היה פחות חשוב מבחינתי.

היתרונות: תא מטען הגדול בקטגוריה (520 ליטר), אבזור בטיחות מלא.

חסרונות: אמינות בינונית, מראות ידניות (בעייה בטיחותית כאשר מראה ימנית לא מכוונת), חלונות אחוריים ידניים (מאפשר לילדים לפתוח חלון תןך כדי הנסיעה). בדגמים החדשים יש חלונות חשמליים מאחור, אבל הם בהרכבה מקומית כך שלא ידוע לי אם ניתן לשלוט עליהם מכסא הנהג.

עוד טיפ בטיחותי: ברדיו דיסק שאני קיבלתי, ניתן היה לחבר את הדיבורית לרדיו. כשנכנסת שיחה הרדיו מושתק והשיחה נענית אוטומטית, ואתה פחות מוסח מהכביש.

פורסם

ההיתי אולך על b3 של סוברו או i30 של יונדאי , יצא לי לנהוג במכוניות האלו ומאוד נהנתי

נוחות, ביצועים נחמדים ל1.6 רק מה הבעיה הוא תא המטען שהוא קטן .

אחת מהם מגיעה עם מערכת של פנסוניק והשנייה של פרימייר ושניהם mp3

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...