Jump to content

pamir

  • הודעות

    13
  • כאן מאז:

הנקודות של pamir

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. תודה לכולכם. נראה לי שאבחר במגאן. לא מצליח לקבל פרטים לגבי האבזור שלה - חלונות חשמל מערכת MP3 רמקולים אחוריים למישהו יש מושג? תודה
  2. שלום לכם. בכוונתי לקחת רנו מגאן בליסינג (קבוצה 2). האם מישהו יודע אם יש מערכת MP3 ברכב? האם יש רמקולים רק קדמיים או גם אחוריים? תודה.
  3. שלום לכם. מקווה שאני במקום הנכון לשאלה זו - בכוונתי לקחת רכב ליסינג מהעבודה. כמובן שאין את המושלם (גם ביצועים וגם נוחות). הקורולה הייתה קרובה אם לא היה הגיר הרובוטי. הרנו קרובה אך קצת חלשה מבחינת ביצועים. הפוקוס קצת חלשה מבחינת ביצועים. אני צריך רכב משפחתי (כסא לילד בן שנה), נוחות נסיעה ובטיחות. כמובן שרצוי מאד ביצועים אבל עד גבול מסויים ניתן להתפשר בכיוון הזה. על מה תמליצו - רנו / טויוטה? או אולי על משהו אחר? תודה על עזרתכם.
  4. שלום לכם. בזמן נסיעה, במיוחד בהטיית ההגה בסיבובים יש רעש כמו של רצועה מסתובבת (משהו כמו רעש קטר - כדי לנסות להסביר...). מה זה יכול להיות ? ברור שאני אפנה למוסך - רציתי מודיעין מקדים. תודה.
  5. pamir

    מבקש המלצה לרכב לטיול

    הכוונה היא לשכור את הרכב לשלושה שבועות. התקציב להשכרת רכב: עד 1300 דולר.
  6. שלום לכם. אני מתכנן טיול בארה"ב, מה שאומר נסיעות ארוכות בכבישים מהירים וסיורים בפארקים. האם תוכלו להמליץ לי על רכב, מהגדולים יותר - 4X4 ? הרכב הוא לשני אנשים כך שהוא לא צריך להיות ענק, מעיין ג'יפ נחמד ונוח. תודה.
  7. שלום לכם. שאלה / בעיה לא סטנדרטית: בשעה טובה קניתי את ה-5650. אני משוכנע שיש לו פוטנציאל ענק והמכשיר מכובד, אבל: יש לו צליל מאד מתכתי (רכשתי גם רמקולים 6X9 של פיוניר). הצלילים הגבוהים ביותר ב-TREBLE מורגשים מדיי (אשמת הטוויטרים ??). המכשיר לא פשוט לכוונון. מישהו יכול לתת לי טיפים לכוונון או את מפרט בכוונון ? תודה מראש.
  8. שלום לכם. האם יש משהו בטענה שבדגמים בעלי סיומת 50 (4650, 5650) יש כיול המתאים לתדרי הרדיו בארץ ? משהו בנוגע לתדרים זוגיים / אי-זוגיים ? באופן כללי : מה דעתכם על שני הדגמים הנ"ל ? תודה.
  9. שלום לכם. אני יודע שזו שאלה מאד כללית אבל אולי אוכל למצוא כיוון. האם תוכלו להמליץ לי על רדיו דיסק / MP3 במחיר עד 1000 ש"ח ? אני מבין שכדאי ללכת על השמות הידועים (?): Pioneer DEH-P4650MP JVC KDG700 האם אני בכיוון ? תודה רבה על העזרה.
  10. תודה לכם על התגובות. השאלה עלתה בגלל רכב מסוג גולף. גולף שנת 97 - נפח 1800 - 90 כח סוס. מפתיע, משום שלרכבים בעלי נפח 1600 יש בדר"כ 100 כח סוס... ברור שהגולף רכב כבד יחסית. מה דעתכם ?
  11. פולו קלאסיק 1600 שנת 99 אוטומטית. מה דעתכם ? תודה.
  12. שלום לכם. האם חיבור של נפח מנוע עם כח סוס נותן את "כח" הרכב ? או שכח סוס מביא בחשבון את נפח המנוע ? מה חשוב יותר לנסיעות ארוכות ? האם נפח 1800 עם 90 כ"ס שווה ערך ל- נפח 1600 עם 100 כח סוס ? אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלגן...
  13. שלום. מה דעתכם על גולף 97 מנוע 1800, אוטומטית ? מבחינת נוחות, אמינות, עלויות, בטיחות ובאופן כללי כל מה שאפשר. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...