Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

זאת בעיה חדשה ישנה

הבעיה תמיד היתה קיימת (מאז שרכשתי את האותו כיד שניה) אבל ייחסתי את הרעש לגלגלים (צמיגים) - מאז הרעש הלך וגבר.

לאחרונה החלפתי את הצמיגים הטעונים החלפה והרעש מסרב להעלם.

הרעש הוא כנראה מהגלגלים האחוריים. הוא נשמע רק כאשר הרכב בתנועה ככל שהמהירות עולה הרעש גובר(בעמידה אין את הרעש הזה אז הוא מן הסתם לא קשור למנוע) וגם האגזוז לא נראה לי קשור למקור הרעש כי בזמן נסיעה כשאני עוזב את דוושת הגז או מעביר לניוטראל - הרעש ממשיך ומתגבר או נחלש ביחס ישר למהירות הנסיעה.

הרעש מוגבר לחלל הנוסעים בהד חזק שקשה לדבר בלי לצעוק, רדיו חייבים להגביר ודיבורית? - שכחו מזה.

מרגישים את זה במיוחד כשהחלונות סגורים)

אין לי רעיון למקור הסיבה. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה? :roll:

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

האם הרכב מאבד מהירות מהר? האם צריכת הדלק עלתה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
האם הרכב מאבד מהירות מהר? האם צריכת הדלק עלתה?

תודה Shay על התגובה

לשאלתך..

מוזר שאתה שואל - כי לאחרונה באמת שמתי לב לזה ויש לי הרגשה שכן.. אמנם לא בצורה דראסטית אבל כן.

בעבר הרכב היה מגביר מהירות בירידות לא תלולות כ"כ וכמובן בתלולות יותר כשאני בלי גז או בניוטראל והיום הוא מאט בירידות כאלה לא תלולות. מיותר לציין שבירידות תלולות הוא מגביר מהירות בניוטראל אבל לא כמו פעם.

לגבי צריכהת דלק - גם לגבי צריכת הדלק יש תחושה שהיא עלתה - לא בדקתי ממש כמו שצריך אבל אני מבקר יותר פעמים בתחנת הדלק על אותו קילומטראז'.

יש לך דיאגנוזה אפשרית?

פורסם
הרעש הוא כנראה מהגלגלים האחוריים. הוא נשמע רק כאשר הרכב בתנועה ככל שהמהירות עולה הרעש גובר(בעמידה אין את הרעש הזה אז הוא מן הסתם לא קשור למנוע) וגם האגזוז לא נראה לי קשור למקור הרעש כי בזמן נסיעה כשאני עוזב את דוושת הגז או מעביר לניוטראל - הרעש ממשיך ומתגבר או נחלש ביחס ישר למהירות הנסיעה.

בדוק את מיסבי הגלגלים האחוריים.

פורסם

אכן כך, תאור הבעיה מצביע על מייסב/ים אח' תקול. הרעש החזק ברכב מגיע דרך בולמי הזעזועים והמתלה שמעבירים את התדר לתא המטען שמשמש כמו תיבת תהודה של גיטרה ולכן הרעש בתא הנוסעים מוגבר.

ניתן לבצע אבחון בצורה קלה במוסך וגם תיקון כמובן.

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה כשהייתי קצין צעיר על סיפונה של האנטרפרייז והבחור הקירח היה צועק: "עבור למצב על חלל". היה מחרפן אותי הפיקארד הזה... סתם, עכשיו ברצינות- היתה לי באמת את אותה הבעיה ב 205 gti ושם התברר (כמו שנאמר מעלי) שהלך מיסב אחורי.

פורסם

תודה על התגובות - המייסבים כנראה הם מקור הרעש.

יכול להיות שמיסב אחד יעשה כזה רעש? יש לי תחושה ששניהם צועקים הצילו

לגבי ההשלכות:

זה בטיחותי? זה יכול לגרום לבעית היגוי (גלגל שיתפס באמצע נהיגה או משהו דומה) שתביא לחוסר שליטה? נזק לצמיגים? אולי לסרן כולו?

והכי חשוב - לאיזה מוסך מומלץ לפנות לבדיקה ותיקון - שיעשה עבודה טובה, יהיה הגון ושהמחיר יהיה נוח -

(כמה בערך המחיר לכזה תיקון?)

מדובר על אזור השפלה או המרכז

אגב איזה מוסך מטפל בדברים כאלה? מוסך כללי? מכון פרונט?

אה ועוד שאלה - נוהגים לשים מיסב חדש או שיש כזה דבר מיסב משופץ או שבכלל יש אפשרות לתקן את המיסב הקיים?

שוב תודה לכולם8)

פורסם

גם לי יש אותה בעייה באוטו אבל מהצד הימני קידמי ורק שמסובבים את האוטו שמאלה במהירות מעל 70 80 שרוצים לעבור מהנתיב הימני לשמאלי ,במוסך בדקו ולא ניראה להם שזה מייסב אולי צירייה או צמיגים לא מתאימים,

מה מידת הנזק והבטיחות עם זה מייסב האים חובה להחליף ??

הרעש לא ממש היסטרי ולא בקיצוניות כמו שתאר D driver

הרכב קוואליר 96 LS

פורסם

גש למוסך מורשה (לא מורשה יבואן אלא אם יש לך עודף כסף).

מדובר בעבודה פשוטה יחסית.

וכן זה בטיחותי לחלוטין וחבל שיתפס גלגל ומכאן ידוע מה יקרה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

עדכון

בקוואליר המיסב האחורי מגיע בחתיכה אחת עם הנאבה כמו שאפשר לראות בתמונה (ועם חיבור לחיישן ABS).

מאחר וב- UMI המחיר (לחלק בלבד) מרקיע שחקים אני זקוק להמלצה איפה אוכל למצוא את החלק בזול או איזה מוסך יסדר את החלק פלוס עבודה במחיר שאפשר לחיות איתו.

אני מטפל ברחובות אבל אם ניתן יהיה למצוא את החלק בהפרש משמעותי במקום אחר במרכז - זה יהיה מעולה (איפה רפי לין שיושיע :??).

אגב יש גם פירוקיות שמוכרות את החלק הזה - כדאי להתעסק עם יד שנייה מפירוק?

מיסב אחורי.JPG

פורסם

במוסך לא מורשה UMI קיבלתי הצעה על קידמי ימני 800 שקל לפני עבודה .......

מחפש יותר זול האים ניתן למצוא תחליפי משומש ?

• תוכן חדש...