Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות- פג'ו 206, מודל 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני כחודש, פג'ו 206 מודל 99.

המזגן קירור עובד, אך החימום, לוקח לו בערך חצי שעה נסיעה עד שהוא מתחיל לחמם (וגם אז מדובר בחימום עדין מאוד..)

האם מדובר ברדיאטור החימום? או שזה יכול להיות משהו אחר?

שעון החימום של הרכב- לא מתחמם תו"כ נסיעה, הוא נשאר נמוך במהלך כל הנסיעה, הוא מתחמם רק כאשר אני עומדת בפקק ארוך.. אז הוא מגיע לחום הנורמלי, ברגע שאני חוזרת לנסיעה, החום שוב יורד. מזה יכול להיות? האם זה מצריך תיקון ?

תודה, רעות

פורסם
קניתי רכב לפני כחודש, פג'ו 206 מודל 99.

המזגן קירור עובד, אך החימום, לוקח לו בערך חצי שעה נסיעה עד שהוא מתחיל לחמם (וגם אז מדובר בחימום עדין מאוד..)

האם מדובר ברדיאטור החימום? או שזה יכול להיות משהו אחר?

שעון החימום של הרכב- לא מתחמם תו"כ נסיעה, הוא נשאר נמוך במהלך כל הנסיעה, הוא מתחמם רק כאשר אני עומדת בפקק ארוך.. אז הוא מגיע לחום הנורמלי, ברגע שאני חוזרת לנסיעה, החום שוב יורד. מזה יכול להיות? האם זה מצריך תיקון ?

תודה, רעות

שלום רעות...

כנראה שהתרמוסטט שלך או תפוס או לא נמצא כלל, מה שצריך לעשות זה ללכת למוסך ולבדוק את העניין.

זה לא סיפור מסובך או יקר. אם זה באמת התרמוסטט, אחרי שיחליפו אותו, הרכב יעבוד בטמפרטורה נכונה ואז גם החימום יעבוד כמו שצריך.

בהצלחה

פורסם

יתכן והוציאו את טרמוסטט המנוע במכוניתך ולכן חום המנוע אינו עולה מספיק בנסיעה וגם החימום הפנימי חלש בגלל זה.

רצוי גם לבצע שטיפה של רדיאטור החימום הפנימי שיתכן ונסתם בבוצה.

במוסך מכונאות יוכלו לבדוק זאת ולבצע השטיפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בעל הרכב הקודם, אמר שחודש לפני - היתה התחממות של הרכב, ובוצעה שטיפה (היה סתום)

ומאז לא היו בעיות התחממות.

פורסם

לגבי רדיאטור החימום רצוי לבצע שטיפה, מספיק שפעם אחת השתמשו במיי ברז זה כבר עלול להיגרם.

לגבי החום מנוע זה נורמלי, אני משער שיש לך 1400 סמ"ק ידנית זה מנועי tu גם לי יש את אותו סוג מנוע ברכבי פג'ו 306, ובנסיעה רגילה שמאוד קריר עכשיו מחוג החום יראה בין 70 ל 75 מעלות.

טיפה בעליה או עמידה בפקק הוא יעלה.

אך כל זה כך בגלל שהתרמוסטט יושב על הרדיאטור עצמו ומקבל קריאת חום מהרדיאטור ולא מהמנוע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בעל הרכב הקודם, אמר שחודש לפני - היתה התחממות של הרכב, ובוצעה שטיפה (היה סתום)

ומאז לא היו בעיות התחממות.

לדעתי זאת התשובה לשאלה.

יש לי הרגשה שהיתה התחממות של הרכב כתוצאה מתרמוסטט תפוס ובעל הרכב שאמר לעצמו שהוא גם ככה עומד למכור את הרכב, הוציא את התרמוסטט והשאיר את הרכב בלי.

זה מסביר את העניין שהרכב לא מתחמם ולא נמצא בטמפרטורת עבודה נורמלית.

לחברה שלי יש אותו רכב ושעון החום משחק בין 70 ל 90 שזה הגיוני אבל לא יותר מזה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז לכל המגיבים,

הבעיה היתה אכן הטרמוסטט - הוא לא היה קיים, ביטלו אותו.

מאז שהוחלף, החימום עובד מצוין והמנוע של האוטו מתחמם כמו שצריך.

• תוכן חדש...