Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז ככה לפני כמה ימים ראיתי מודעה על לאון יד 3 שנת 2002 4*4

נפגשתי עם הבנאדם באותו היום ראיתי אותה באמת הייתה מרשימה שמורה ויפה

יום אחרי זה עשינו בדיקה הבדיקה יצאה מצויינת חשוב לציין שהיא הייתה אצל חבר של אבא שלי במכון הבאתי לו כבר מקדמה ככה שאני קונה את האוטו (קודם אני צריך למכור את שלי זה ההסכם)

מה שרציתי לדעת זה ככה

איך הוא בדלק?

האם זאת קניה טובה?

האם יש לו שוק בעתיד כשאני אמכור אותו?

האוטו עבר 70000 קילומטר טופל רק בצ'מפיון יש ספר טיפולים מלא וחשוב לציין שהוא נקנה מבנאדם בערך בן 37 נהג יחיד.

והאוטו גם סטנדרטי לא משופר לא כלום כמו חדש (זה מה שחיפשתי)

אשמח לראות תגובות..

פורסם

הייתה לי לפני הקליאו סיאט כזאת כסופה, האוטו עושה בסביבות 1:9 האוטו מאוד נוח וכיפי, יש לו כוח מסל"ד נמוך, והאוטו מושך יפה.

תתחדש לך ושמור על האוטו אין הרבה כאלה 4 על 4.

פורסם

אני יכול להבטיח לך שאתה תהנה המון עם האוטו הזה

חשוב מאוד שתהיה החלטי בחייך מצאת אוטו שמור מנהג יחיד בעלות פרטית

אתה לא מפסיד שום דבר

אין הרבה דברים כאלה בשוק.

תתחדש בהצלחה סע לאט ובזהירות.

פורסם

אני את הלאון שלי קניתי "בטעות" לאחר שחיפשתי הוט-טאצ' ספורטיבית.

אני לא מצטער לרגע על כל-יום שהיא הייתה אצלי, אבל פשוט היא לא התאימה לצרכיי.

אתה הולך לעשות את אחת הקניות היותר כדאיות שלך בחיים!

ועכשיו אני יסביר למה.

במחיר שאתה רוכש לך אחת כזאת (גם אם הוא גבוה משמעותית מהמחירון, וסביר להניח שזה כך) אתה מקבל רכב אדיר!

מנוע 1.8T גמיש ואחד מהמוצלחים בקונצרן עם 180 כ"ס, גיר 6 הילוכים שנקלח מאודי TT, הנעת 4X4 אלדקס

ועוד מגוון תוספות ואיבזור - כסאות ספורט, ג'אנטים, בקרות למניהן, סאנרוף, בקרת אקלים, פנסי ערפל ועוד ועוד...

איכות בנייה וחומרים מצויינת! ובכלל, רואים שהרכב יצא ממפעל גרמני! להמחשה: אפילו הדשבורד נקלח מאודי A3.

הכי חשוב, שבעזרת צ'יפ אחד קטנטן אפשר להתחיל כיף כמעט בלתי מוגבל. 210 כוחות-סוס לערך וכמעט 30 קג"מ מומנט, וזה רק התחלה.

הלאון 4 הוא רכב עם מערכת אלדקס וגיר חזק שנועדו לעמוד בהספקים גבוהים! מאוד.

עם ניהול נכון של מערכת האלדקס ותוספת כח משמעותית- אתה תהנה ברמות מטורפות!

המגרעה היחידה של הרכב (כשהוא סטנדרטי בדר"כ) היא המשקל. כמעט 1.5 טון שוקלת הלאון 4. דיי הרבה.

גם נושא החיסכון בדלק לא חזק ברכב זה. אני, בנסיעה משולבת שכללה בעיקר נסיעות לאורך כביש איילון

הגעתי לממוצעים של 9-10 ק"מ לליטר. ואל תשכח שמומלץ למלא 98.

לנושא השוק אין לך מה לדאוג. לפי דבריך הרכב עם נתונים מצויינים. שמירה ואחזקה נכונה של הרכב, אי חיסכון

בטיפולים, ובנוסף כמות האקזמפלרים הנמוכה שנשארה בארצנו לעומת הביקוש הרב לדגם- יכולים לגרום לך ללכת לישון בראש שקט.

רק תיזהר מלוי יצחק בפינה :wink:

שוב, לדעתי זאת לא קנייה טובה. זאת קנייה מצויינת!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ללירן

אתה צודק

אבל ההסכם הוא ל3 שבועות

הבנאדם קיבל רכב חדש מהעבודה ותראה עוד איזה גבר הוא יצא הוא שם אותו בצד אמר לי תרשום את הקילומטרז' הוא לא זז מטר וזה גם מה שנחתם בהסכם

ובקשר לרכב שלי תראה אני רוצה עליו קצת מעל למחירון כי הוא קצת מושקע מדובר על פאסאט 1800 גיר רגיל אבל בסופו של דבר רציתי למכור אותו במחיר לא גבוה כך שכנראה שעוד כמה ימים אני אוריד אותו למחיר הלא גבוה וכבר אנשים הציעו לי מעל למחירון פשוט לא הסכמתי

ומה שמבאס זה שאתה יודע שמחכה לך אוטו כזה ואתה רק צריך למכור את שלך ויש לך הזדמנויות אבל המחיר זאת הבעיה אבל כמו שאמרתי לא תהיה ברירה כי אני רואה כבר שבמחיר שאני רוצה אני לא אמכור אותו אז נמכור אותו במחירון או ב1000-2000 מתחת אין ברירה וזה ממילא מה שרציתי בהתחלה

ותודה לכם על התגובות עזרתם לי המון

כי בכל זאת אני אחד שמכיר את השוק הזה אבל לא הכי מתמצא בלאון ואני יודע שזה אוטו טוב והכל אבל עדיין רציתי כמה חוות דעת ולבינתיים לא שמעתי עליו משהו רע חוץ מהצריכת דלק שלו אבל ליד הפאסאט שאני הולך למכור הוא צורך בסדר הפאסאט שותה המון.

פורסם

אם הוא באמת שמור וללא תאונות, זאת רכישה מצויינת.

לדעתי : תנסה לקחת הלוואה מההורים שלך (אם יש להם את היכולת) , ותקנה את הרכב.

את הפאסאט לא אמורה להיות בעיה למכור במחיר מחירון אם היא שמורה. עוד לא שמעתי על פאסאט שנדרש עליה מעל אז תהיה קצת גמיש בנושא הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ללירן

ותראה עוד איזה גבר הוא יצא הוא שם אותו בצד...

או שהוא באמת גבר,או שאתה פשוט היית זה שהצעת הכי הרבה כסף על הרכב :roll:

בכל אופן שיהיה בהצלחה במכירה, קנית רכב מעולה סע בדרכים טובות

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...