Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמפגש בדרום 24/10/03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המקום ריק לגמרי בשעה הזאת, והוא פנוי רק למפגש, אז לדעתי אין שום בעיה שהמקומות האלה יהיו תפוסים, כי הרי שום נכה לא יבוא לשם בכל מקרה... אם זה לא ככה, אז זה כבר סיפור אחר.. אבל לא הייתי קופץ לפני שמבררים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אם המקום ריק לגמרי בשעה הזאת, והוא פנוי רק למפגש, אז לדעתי אין שום בעיה שהמקומות האלה יהיו תפוסים, כי הרי שום נכה לא יבוא לשם בכל מקרה... אם זה לא ככה, אז זה כבר סיפור אחר.. אבל לא הייתי קופץ לפני שמבררים.

בלי שום קשר. זהו מקום מיוחד ששמור לאיש נכה.

ולא סתם מבקשים לא לחנות שם. גם אם מגיע רק נכה אחד או להקה.

הרי זה גם מראה איך הם מצפצים על החוק. אם דרדסבא היה, הוא בכייף מביא להם דו"ח

אלי :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

פשששש, איזה מפגש!

אני לא יודע מה אתך אני רואה רק תמונה אחת ורק שתי מכוניות (שלא לדבר על זה שהם בכלל תופסים חניה של נכים!!! :evil: )

if you feel in control , you're not going fast enough

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...