Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המגבר PHASE RS2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להחליף את הMAC AUDIO Z4100 בפייז RS2 בהוספה של 1400 ש"ח. אני רוצהה להגביר קומפוננט של מאק אודיו גולד שהם 160 RMS. איך המגבר הזה של פייז? דגש על איכות. ואיך הקומפוננט OLYMPIC GOLD 2.16 ולאיזה קומפוננט אפשר להשוות אותו?זה קומפוננט SQ או SPL או SQL?

תודה רבה.

פורסם

טוב...

תשמע RS2 משומש יעלה בין 1200 ל 1600 שקל תלוי במצב. ומה כולל.! אז תחשוב. אתה נותן את המגבר שלך ומוסיף! 1400 שקל?

למה זה נראה לי. שאתה נותן את המגבר שלך מתנה. רק עם אתה מקבל מגבר חדש!. זה עניין אחר.

אני בזמנו חיפשתי על המגבר.

מגבר מצויין! נותן המון כוח! אבל הוא היה ענק בשבילי. הוא פשוט חתיכת קיר. אז תחשוב על זה.

לגבי הקומפוננטים.

אני לא יכול לתת דעה . לא שמעתי אף אחד מהם. אבל החברה טובה. ויש להם ציוד איכותי. אז כמובן שהכול תלוי במחיר.

ובעיקר באוזן שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רשמתי, יש לי קומפוננט mac audio olympic הסידרה ליפני המקסימוס. ולא יודע חשבתי שאם אני אחליף מגבר שמספק חצי בקושי לקומפוננט יהיה הרבה יותר טוב. גם יש לי מגבר של MAC AUDIO Z4100 חשבתי שהRS2 יביא צליל הרבה יותר נקי ואיכותי בהרבה לא?ולא אכפת לי מהמקום , יש רנו 19 והמגבר ניכנס בכייף.

• תוכן חדש...