Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר יצא לי להיות בקריית שמונה להתקנת דלקן באחד מרכבי החברה

תוך כדי שהחברה עובדים קפצתי למוסך הבשן (צ'מפיון) לברר מחיר לגבי כמה חלקים

על הדרך שאלתי אם ניתן לברר היסטוריה לגבי רכבי מכיוון שאין לי מושג וגם לא למגרש שממנו קניתי,מתי הטיימינג האחרון שבוצע

התשובה,לתדהמתי,הייתה שהם אינם מוכנים בשום פנים ואופן למסור לי אף לא מידע הקטן ביותר למרות שהרכב שלי ורשום על שמי

אלא רק למסור מידע למוסך אחר מורשה שיטפל,וגם אז רק למכונאים במקום.

אני עד עכשיו בהלם. למה לעזאזל לא מוכנים לתת לי מידע? זה רכב שלי! טוב שלא דורשים תשלום מיוחד אחרת זה בכלל היה מעלה לי תג'ננה

בכל מקרה אני מתכוון לבצע טיימינג בטיפול הקרוב אבל רציתי לדעת אם למישהו אחר יש ניסיון\קרה בעבר

תודה מראש והמשך ערב נעים \ שבוע טוב וזהיר בדרכים לכולנו

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בהונדה שקניתי לאמא הק"מז' היה נמוך מאוד. (12K בשנה)

טוב שמנהל מוסך הונדה מכיר אותי מהרכב הקודם... כמובן אמיתי!!

פורסם

הם יכולים למסור היסטוריה אך ורק אם הרכב היה בבעלותך בזמן הטיפולים.

מבחינה חוקית, אסור להם להראות את ההיסטוריה שהייתה בזמן הבעלות הקודם.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לפי דעתי זה שטויות. לי יש A3 והייתי במוסך ג.ג.ג ברעננה והראו לי את ההיסטוריית טיפולים שהיתה לאורך כל השנים וכל הידיים (ולצערי היו הרבה). ואני לא חושב שזה רק לי כי אני יפה.

בכל מקרה לפותח השרשור... אני לא ידוע באהבתי הרבה לצ'מפיונס אבל לפי מה שידוע לי הם בדרך כלל נותנים היסטוריית טיפולים ברגע שהרכב הוא באמת על שמך ואתה מראה להם את הרשיון רכב.

יכול להיות שהיה להם בעיה נקודתית עם זה במוסך הספציפי הזה או שהיה להם איזשהי בעיה איתך.

פורסם

זה נכון.

זה שחלק מן האנשים הייתה/יש "עזרה" בגישה להיסטוריית הטיפולים הקודמת, גם שהרכב היה שלא בבעלותם, זה לא אומר

שהדבר הינו חוקי ומותר.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
זה נכון.

זה שחלק מן האנשים הייתה/יש "עזרה" בגישה להיסטוריית הטיפולים הקודמת, גם שהרכב היה שלא בבעלותם, זה לא אומר

שהדבר הינו חוקי ומותר.

אז אתה אומר שכמעט כל המוסכים עובדים בניגוד לחוק?

יש איזשהו ביסוס למה שאתה אומר? או ששמעת את זה מחבר?

ובוא גם תסביר לי את ההגיון של מה שאתה אומר...

פורסם

תראה אסף, אין לי הוכחה מוצקה, אך זהו דבר שהוסבר לי ע"י יותר ממוסך אחד (גם מרכזי, גם מורשה וגם אחרים) של יותר

מחברת רכב אחת (צ'מפיון, קרסו ומאזדה/פורד הן רק חלק מן המוסכים).

אני מאמין שהנושא מעוגן בחוק.

אני פשוט לא מתמצא היכן למצוא אותו.

הלוואי ואני טועה ומישהו יוכל להביא לי הצדקה לטענותיו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

גם לי זה קרה, הרכב שלי טובל במוסך ג.ג.ג ברעננה והלכתי לצ'מפיון פה בחדרה והם אמרו שהם לא יכולים להראות לי אבל הוא "רמז" לי כל מיני דברים למשל:

1. רציתי לבדוק אם הקילומטרג' של האוטו שלי היה אמיתי ולא הורידו (86,000 לשנת 2001) והוא הסתכל בטיפולים קודמים וראה שאין שינוי דרסטי בקילומטרג' וההפרש בין טיפול לטיפול הגיוני - אפשר להגיד שהוא כן "הראה" לי היסטורית טיפולים.

2. שאלתי אותו אם החליפו טיימינג ואיזה דברים עוד החליפו אז הוא אמר לי שבטיפול האחרון לא החליפו ואני צריך להחליף ואמר לי שהחליפו מצבר שטפו רדיאטור ועוד כמה דברים ממש קטנים - אז גם עכשיו אפשר להגיד שהוא "הראה" לי היסטורית טיפולים, אומנם בדרך עקיפה אבל בסופו של דבר הוא כן הראה לי היסטורית טיפולים.

תנסה לעשות מה שאני עשיתי בסעיף 1 וככה תוכל לדעת קצת פרטים על האוטו, מקווה שעזרתי

אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

שחיפשתי אחר אוטו בדקתי בשני מוסכי פיאט ולא נתנו לי היסטוריה של האוטו למרות שהייתי עם הבעלים והרכב רשום על שמו (הוא ניסה להוציא ולא נתנו לא). רק במוסך פיאט שאני מכיר ואנחנו מטפלים בו בפונטו של המשפחה הביאו לי לראות את כל ההיסטוריה של האוטו במשך השנים.

פורסם

כן, אני קיבלתי מודפסת, כשקניתי את האוטו :wink:

הבעלים האחרון שמר הכל אצלו, קיבלתי ספר רכב חתום + קבלות על הכל

(כולל כל התדלוקים על 2,000 ק"מ ש-ל-מ-י-ם שהוא עשה בשנה האחרונה).

אבל אם לא היה לו - אז קופצים איתו יחד למוסך, כשהרכב עדיין על שמו, ומוציאים הכל. מה הבעייה?

אני לא יודע להכריע באמת האם העניין חוקי או לא, הוצאת טיפולים ליד קודמת,

ההיגיון אומר שזה לא חוקי, אחרת לא היו מתנגדים לכך סתם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...