Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו אזור אאודי TT כחולה (שנדירה גם ככה) זה מן הסתם אותו בנאדם

לפי התאור של יוסי הבנאדם חצוף ומסכן אנשים בכוונה

אין לי בעיה עם EVO שעפה ב250+ בכביש מהיר והנהג שלה מיומן מספיק ויודע מה לעשות

יש לי בעיה עם אנשים שפוגעים באנשים תמימים שבטעות נקלעו לדרך שלהם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה אני לא הולך להגיש שום תלונה וגם לא להעיד אם ישאלו אותי, בדיוק בגלל שאני לא יכול להיות בטוח שזה הוא. אני מקווה שהוא יקבל עונש, אבל אני לא הולך לדפוק למישהו את החיים אם אני לא בטוח.

פורסם

אני דווקא בטוח שזה אותו הרכב שניסה להעיף אותי מהכביש מס. פעמים. ברגע שראיתי את המס. רכב בכתבה, אני מייד נזכרתי. גם המקרה שלי יכל להגמר רע, אולי בתאונה קטלנית באחד השלבים, או בקטטה ואולי יותר מזה.

מצד אחד אני אומר לעצמי, יופי, עכשיו המשפחה איבדה את הרכב הזה ואני שמח אבל גם מצד שני אני יודע שהם ירכשו אחת אחרת והסיכוי שהם יחזרו להשתולל הוא גבוה.

אגב, מישהו מהפורום שלי שגר בחיפה אמר לי שבעל הרכב הזה שייך למשפחת פשע (בהסתייגות כמובן).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם אתה זוכר את מספר הרישוי ו/או יכול לזהות את הנהג בצורה אמינה, עליך לפנות למשטרה מיד.

אם מדובר באותו נהג, "עדות אופי" שכזו תעזור להרחיק אותו מהכביש (וכנראה גם מהחברה בכלל) לקצת יותר זמן. ובמקרה הזה זה רק לטובה.

אם מדובר בנהג אחר, ישנו סיכוי - במקרה הקל ביותר - שיוזמן לחקירה לא נעימה בכלל. גם זה לטובה.

כללים אלו תופסים לגבי "בני דודים", "אחים", "הורים" ובכלל - לכל הגזעים, המינים והדתות.

פורסם

כמו שזה נראה, בכל הפעמים שנהג הTT התעמת עם מישהו בכביש ה"קורבן" ויתר וניסה לברוח ממנו, כנראה שהפעם הנהג הצעיר החליט ללכת עד הסוף מול הTT מה שהסתיים בתוצאה הטראגית הזאת, הילד "ירד" מהכביש בצורה הרסנית.

פורסם

אני מאמין לשמוליק ויוסי. אם שני חברי פורום אמינים כמוהם כבר נתקלו בtt הסוררת כבר לפני כן אז יש מצב שלנהג הtt יש קשר לתאונה.לא יעזור לאף אחד , אין עשן בלי אש!

תמיד בכביש יש לך כל מיני "כוכבים" שנוסעים בפראות ואתה יודע שזאת רק שאלה של זמן עד שהם יעשו תאונה.

למשל אצלנו באזור מגורים יש "כוכב חדש" . ילד עם אוטו ספורט פתוח קטן (שזה רמז עבהה להמשך המשפט) שהוא גם חבר באיזה מועדון רכב ( לא נגיד איזה מועדון , אתם כבר הבנתם לבד ).

הילדון נוסע ממש בפראות, חותך מכוניות ואוהב להחליק את עכוז הרכב ברחוב משולב.

כל בן אדם שפוי אצלנו יודע שאם המהירות שהוא נוהג בתוך תנאי הדרך הללו , אז זאת רק שאלה של זמן עד שהוא יעשה תאונה.

בדיוק, אבל בדיוק כמו שבן אדם שפוי כמו שמוליק אמר שבטוח שהבחור עם הtt יעשה תאונה מתישהו..

שוב אותה מסקנה: אין עשן בלי אש

וכל נהג מופרע יבוא יומו

יוגב

פורסם

לפי התאור של יוסי הבנאדם חצוף ומסכן אנשים בכוונה

אין לי בעיה עם EVO שעפה ב250+ בכביש מהיר והנהג שלה מיומן מספיק ויודע מה לעשות

יש לי בעיה עם אנשים שפוגעים באנשים תמימים שבטעות נקלעו לדרך שלהם

אהה מי שנוהג באוו הוא בטח מיומן מספיק... ו TT זה סתם אוטו פוזה אז הוא בטח לא מיומן.

צאו כבר מהבועה המגעילה הזאת ומהסטיגמה המגעילה הזאת.

אין לי בעיה גם עם איביזה טורבו שטסה 250 והנהג שלה לא מיומן מספיק.

אני פשוט לא הייתי רוצה לשמוע אותו מתבכיין על זה אחר כך..... "אני בכלא".... "אין לי רשיון".... וכן הלאה.

פורסם

מן הסתם? סבבה... תוכיח.

בלי הוכחה חד משמעית שום עדות של כל מי שפגש אותו בעבר, בין אם זה לטובה או לרעה, אינה קבילה.

הדבר היחיד שהם מזהים זה האוטו.

ומה זה באותו איזור? מדינת ישראל כולה זה אזור אחד (אולי רק אילת יוצאת מהאיזור הזה).

והמרחק בין המקום בו פגשו בו לראשונה למקום בו קרתה התאונה די גדול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני גם חושב שנתקלתי ב-tt הזו

מה אני אגיד ? עצוב מאוד, חבל שמתנהגים כך על הכביש.

אבל כל יום כמעט שאני רואה עבריין כזה או אחר בדרגה כזו או אחרת,

הלוואי שאנשים יבינו שמכוניות הם גם כלי תחבורה, והם גם שווי ערך לאקדח טען שמנפנים

כל הזמן מול בן אדם, ואם לא נזהרים נפלטת תאונה. :-(

פורסם

למשל אצלנו באזור מגורים יש "כוכב חדש" . ילד עם אוטו ספורט פתוח קטן (שזה רמז עבהה להמשך המשפט) שהוא גם חבר באיזה מועדון רכב ( לא נגיד איזה מועדון , אתם כבר הבנתם לבד ).

השתייכותו של אותו בחור למועדון כזה או אחר מעידה משהו ?

לא.

אז אל תנסה לגרום לזה להיראות כך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה היה עכשיו בחדשות ערוץ 2 והבחור הצעיר שנהרגו שני החברים שלו טוען שהאאודי חתכה אותו , ומחר באולפן שישי יהיה את כל הכתבה.

עכשיו לאחר שקראתי פה את כל השרשור אולי יש מקום לנסות לעזור לבחור בצורה מסוימת לאור כל מה שנכתב פה בשרשור.

מה דעתכם??

S2K-T...R.I.P

פורסם
זה היה עכשיו בחדשות ערוץ 2 והבחור הצעיר שנהרגו שני החברים שלו טוען שהאאודי חתכה אותו , ומחר באולפן שישי יהיה את כל הכתבה.

עכשיו לאחר שקראתי פה את כל השרשור אולי יש מקום לנסות לעזור לבחור בצורה מסוימת לאור כל מה שנכתב פה בשרשור.

מה דעתכם??

מסכים עם כל מילה

תמיר.

פורסם
השתייכותו של אותו בחור למועדון כזה או אחר מעידה משהו ?

לא.

אז אל תנסה לגרום לזה להיראות כך.

אף אחד לא אמר שם של מועדון ,רק רמזתי .

המטרה שלי לא היתה לפגוע או יותר נכון לנסות לפגוע בשם של מועדון רכב מסויים.בגלל זה רק רמזתי.

המטרה שלה רמזתי את עניין המועדון היא להראות פה לכל מיני תמימים וספקנים שבעצם כל ה"כוכבי כביש" האלה חיים ממש בתוכנו. ממש חלק מאיתנו, פה מהגרופה , מהברנז'ה של מועדוני הרכב באינטרנט.

זה הכל

יוגב

פורסם

גם אם הייתה, אני לא יכול לעזור כי אני לא אעיד על שום דבר גם אם אני 95% בטוח שזה אותו הבן אדם. אני צריך להיות 100% בטוח שזה הוא.

כמו שלא הייתי רוצה שמישהו יעיד שבועת שקר עלי, אני לא אעשה את אותו הדבר.

פורסם

אז כבר יש הוככות שהנהג של הTT הוא האשם?

למה אנשים צריכים למות בגלל איזה ש**ק אחד!

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

• תוכן חדש...