Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין התנהגות במקרה אחד מעידה על התנהגות במקרה אחר. לפיכך העדות שלך לא תועיל כלל לתיק הנוכחי.

מה גם שלך תוכיח שזה היה אוטו רכב (אתה זוכר את מספר הרישוי?) ולך תוכיח שזה היה אותו נהג..

עדות אופי

אני המום , באמת המום מהתגובות שלכם.

אני לא מנסה לגונן על הבחור עם הTT , אבל בכל זאת , מישהו אמר "הלוואי שהוא לא היה חגור " ?? הלוואי והביטוח לא ייכסה את הנזק ??? כאליו W.T.F ???

אני עצבני עכשיו, אז אולי אני ילך ויתחיל לצוד בני אדם, הרי מותר לי, כי נכשלתי בבגרות.WTF.. מה איכפת לי אם הוא עצבני או שחברה שלו במחזור. יש חוקים הוא לא ציית להם, המשטרה בפנסיה. הגורל עובד שעות נוספות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אחרי שקראתי את הסיפורים שלכם על הרכב הזה (והנהג שלו) ורואה את הכתבה בטלוויזיה אני דווקא חושב שאתם חייבים להעביר את המידע הזה אחרת נראה שכל התיק הולך ליפול בצורה טבעית על הילד, הנהג החדש שבטח השתולל בחוסר אחריות...

מהסיפורים שלכם נראה שיש יסוד גדול להאמין שהוא, כפי שאחותו טוענת, תמים או לפחות לא סתם נפל על נהג תמים ואקראי.

פורסם
אחרי שקראתי את הסיפורים שלכם על הרכב הזה (והנהג שלו) ורואה את הכתבה בטלוויזיה אני דווקא חושב שאתם חייבים להעביר את המידע הזה אחרת נראה שכל התיק הולך ליפול בצורה טבעית על הילד, הנהג החדש שבטח השתולל בחוסר אחריות...

מהסיפורים שלכם נראה שיש יסוד גדול להאמין שהוא, כפי שאחותו טוענת, תמים או לפחות לא סתם נפל על נהג תמים ואקראי.

אולי זה היה יכל לסייע במידה והיה להם זיהוי ודאי של נהג הרכב יחד עם מספר הרכב.

תמיד הוא יכל לטעון שהוא לא נהג באותה העת ולהכחיש שזה הרכב שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברור לי שכל הסיפורים של האנשים פה בפורום לא עומדים בשום קריטריון משפטי אבל אני מדבר על מודעות בלבד.

מהנתונים היבשים לפחות כפי שהם מוצגים לתקשורת, יש לנו פה נהג מבוגר, בעל משפחה, אולי אפילו רקורד נקי, מול ילד שרק קיבל רישיון, נסע עם אוטו מלא כשאנשים לא חגורים.

הוא נכנס מאחורה במישהו והתהפך.

תכל'ס, גם לי נראה ברור שהוא אשם, לא ?

אחרי כמה סיפורים של אנשים פה על התופעה המדוברת + הראיון עם אחותו שנשמעה מאוד משוכנעת בצדקת אחיה, כולל חוקר שהם שכרו אני מתחיל לפקפק.

השאלה אם גם המשטרה מפקפקת וחוקרת לעומק ובשביל זה לא יזיק אם היא תקבל כמה דיווחים מאזרחים מודאגים (אפילו אם אין לזה שום תוקף משפטי).

ניר

פורסם
אני המום , באמת המום מהתגובות שלכם. אתה המום ?!!!! אני המום ממך עוד יותר

אני לא מנסה לגונן על הבחור עם הTT , אבל בכל זאת כבר אתה מנסה לגונן, מישהו אמר "הלוואי שהוא לא היה חגור " ?? הלוואי והביטוח לא ייכסה את הנזק ??? כאליו W.T.F ??? מי שנוהג לסכן חיים של אחרים בכביש , הוא בגדר של רוצח שלא נתפס , אם בגלל מעלליו הוא גם צריך לשלם , ברור שכולם רוצים שישילם בצורה כזו ,שתכאיב לו עד כדי כך ,שאולי ,פשוט אולי הוא יחשוב פעם נוספת לפני הפעם הבאה. מי מאיתנו לא נהג פעם כשהוא עצבני ,או שהחברה שלו עושה לו בעיות או שהיא במחזור ולא יודע מה, בעיות בלימודים , בעיות בעבודה וכולי.,ואני מבין שאם אני עצבני כי הפקידה בבנק עשתה לי צרות , ואילצה אותי להופיע בבנק שלו פעמים לשווא , כשאצא מהבנק אני ארצח מישהו, ואגיד אנה ממכם תתחשבו בכך שהפקידה שרפה לי את כול הפיוזים ?!!!! , אין בעיות . תגיד לי בבקשה היכן אתה גר , ובפעם הבאה שמישהו יעצבן אותי אני אבוא אליך ואפרק עליך את עצבי ועל מכוניתך . לפי שיטתך זה מותר בעיתון נאמר שהוא בן 42 , לכאורה איש מבוגר , יכול להיות שהוא לא אשם בכלל , יכול להיות שטעית וזה לא אותו אדם ?? זו אפשרות קיימת . רק אם תשים לב קיללו את הנהג שכן התנהג כרוצח . אם לנהג הספציפי הזה אין קשר גם לא קילו אותו

ובכלל מה זה התגובות הגזעניות האלה , "בני דודים שלנו " גם מהשרשור הקודם, מה זה קשור ? זה קשור לאמרה הידועה "שאם חיה הולכת כמו אווז מגעגעת כמו אווז ונראית כמו אווז אני מניח שהיא אווז " והיות ובני דודנו , הן עקב אי אחריות והן עקב שנאתם אלינו , והן עקב ידיעתם שבגלל פוליקאלי קורקט הם יכולים לצאת בשלום , ממשהו שיהודי לא יצא ממנו , מרשים לעצמם להתנהג בבריונות בכבישים תאונות קורה לכולם ? לא לשכוח שהוא אב של מישהו , בן של מישהו , אח או בעל של מישהי , ואני לא הייתי מאחל רע לאף בנאדם לא משנה מה הוא עשה. יש אמרה של חז"ל "מי שמרחם על רוצחים סופו להתאכזר לרחמנים ", השתמשו באמרה הזו כמה רבנים כשביקשו מהם חוות דעת מה הולך בעולם שנתיים לפני מלחמת העולם . כולנו ראינו מה בדיוק קרה אח"כ

בגלל שיש לו TT , אגב יש שוויצרים ומניקים עם פיאט אונו. ולא חסר מניקים עם מזדה ליסינג גם .

אבל חבר'ה , זה ממש לעניין , אני אישית , מאחל לכולם החלמה מהירה , ומשתתף בצער משפחות הבחורים שנהרגו בתאונה.

סעו בזהירות , האל ישמור אותנו אחד אחד .

אני אישית חושב ,שמישהו שמרחם על רוצחים בפוטנציה ,שמתנהגים כרוצחים בפוטנציה ,והוא מודע לכך ועדיין מרחם עליהם , חייב לסבול מאותם רוצחים בפוטנציה .

זה נורא נחמד וחשוב מאוד לרחם . השאלה היא על מי . על אנשים שלא מרחמים על אף אחד וחושבים שהכביש שלהם והם יכולים לגרום סבל לכולם כי בא להם . לרחם עליהם זה מעיד על בעיה קשה באופי וד"ל

בברכה יהודה

פורסם

אני מתעב את הקטע הזה של "אבל יש לו משפחה...". זה נשמע לי מאוד כמו אוי אוי אוי.

זה שיש לו משפחה זה טוב ויפה, אבל מדברים על בן אדם שבאופן סיסטמטי כל הזמן עושה עבירות שמסכנות אנשים. אין שום סיבה שאני אצטרך להגיע לאן שאני נוסע עם הדופק בעננים רק כי הוא היה חייב לעקוף אותי באותו רגע וכעס על זה שהוא מאחורי רכב קטן "רק" על 130.

אותי הוא עקף מימין כי הוא לא רצה לראות אוטו קטן ומחורבן לפניו. הוא גם לא ממש עשה את זה בצורה הגיונית, אלא שניה לפני שהתחלתי לחזור לנתיב שלי (חיכיתי לראות את הרכב שעקפתי במראה) הוא החליט לשים גז, לעבור נתיב מהר מאוד, כמעט לגרד לי את הפינה ואז כמעט להכנס ברכב שלפניו.

אם אמא שלי או אחותי היו איתי הן היו נעשות היסטריות באותו רגע, כי הוא החליט שהוא בכל מקרה רוצה לעקוף ולא אכפת לו אם אני שם. הוא שוב התחיל לעבור נתיב ואם לא הייתי בולם הוא היה מכניס אותי בגדר ההפרדה.

כל זה לקח בערך שניה וחצי.

אז ממה לא מתחשק לי לשמוע את השטויות האלו של "תרחמו עליו, יש לו משפחה". סביר להניח שאם הוא לא ימות בתאונה, הילדים שלו ינהגו בדיוק כמוהו כשהם יגדלו, ויסכנו את הילדים שלי ושלכם.

מהירות? עזבו את זה! מה שצריך להתרכז בו הם חארות כמוהו, וממש לא אכפת לי אם הוא ערבי או לא. אני מסוגל להבין את הגישה שלו אם הוא ערבי, כי אין להם כבוד לסמכות והם מרגישים שדופקים אותם כל היום (הרוב, לא כולם), אבל זה לא משנה. הנזק הוא אותו נזק במקרה של תאונה.

פורסם

חברים , כנראה שהבנתם אותי לא נכון , אז אני רוצה להסביר את עצמי

בכלל הכוונה שלי היא שזה לא בטוח אותו אדם שעקף והשתולל הוא אותו אדם שהיה מעורב בתאונה

דבר שני אם זה הוא בכלל קשור אז האם הוא אשם בכלל ? חשבתם על זה אולי ???

וגם אם הוא אותו אדם , וגם אם הוא אשם , בשביל זה יש חוק , אז לא להתחיל להגיד הלוואי ולא חגור וכו..

אני לא מתכוון שאם הוא עצבני אז יש לו היתר להרוג ולנהוג כמו מטורף.

בלי קשר לתאונה המצערת שקרתה , כל אדם יקבל את מה שמגיע לו , אתה נוהג כמו מטורף , אתה תשלם בהתאם.

אז תקחו את הדברים בפרופורציות, אני לא מגונן על האדם , אבל אולי נבין מה קרה שם קודם , ואז תגיבו.

אני מקווה שהסברתי את עצמי .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
כל הפושטקים האלה שחושבים להם שזה שיש להם כיס עמוק יכולים לעשות מה בראש שלהם.

אני מבין שאתה חש מקופח חברתית / מדוכא כלכלית,

אבל לא כל התנהגות חסרת רסן של אזרח באוכלוסייה קשורה קשר הדוק לחשבון הבנק שלו.

יש נהגים דבילים בג'אסטי (סליחה, יוסי, אין קשר אלייך), וגם על מרצדס (חבר מסויים ממועדון החמש).

מצער לשמוע על אלו שנהרגו, באשמת הנהג של רכבם או שלא, עוד יותר מצער לשמוע שהם לא היו חגורים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון אני חושב שאתה לא צודק . מבלי לדעת בבירור כי אי אפשר לעשות סטטיסטיקה , אבל התחושה היא שברכבים יקרים יש יותר הרגשה של "מלך הכביש " . אז יתכן ואתה צודק וזה הערכה כי המצב הכלכלי נחות (למרות שאצלי זה בכלל לא משנה הייתי אצל אנשים עם המון כסף ואצל עניים ורק האישיות השפיעה עלי ). אבל יש את העובדה שאדם עשיר חושב שאם הוא עשיר הוא יותר טוב והוא יותר חכם (אפשר לחשוב ,אבל עדיין זו מגרעת אופי די ידועה וצפויה אצל עשירים , ובמיוחד חדשים ), ולכן הם מרשים לעצמם .

שוב אי אפשר להוכיח את זה , אבל איכשהו זה קיים . ובמקצוע הקודם שלי ראיתי את זה המון

בברכה יהודה

פורסם

אז אני רואה דווקא תופעה הפוכה:

"מה, למניאק הזה יש גם פורשה וגם הוא רוצה להשלתב לפניי בתנועה? Z! אני אחתוך אותו".

"אינעל העולם, תראה אותו, צעיר עם רכב יקר - בוא נעשה איתו רייסים ברמזור שיראה מה זה".

ועוד שלל דוגמאות.

התייחסתי לעובדה שלסוס המתכת יש איזושהי בעייה מובנית, שניכרת מהודעותיו הרבות בתחום,

על המצב הסוציו אקונומי של אחרים, ועל בחירתם להשתמש בכספם על מנת לנהוג ברכבים יקרים מהממוצע.

בכל מקרה, אם אדם הוא זבל, הוא יהיה גם זבל על הכביש.

עם כסף, או בלעדיו. עם רכב יקר, או בלעדיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

משהו אחד לא הבנתי

שני חברים כאן אמרו שהוא ניסה להוריד אותם מהכביש

ניסה להוריד???

הסבר יועיל מאוד

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
עדות אופי

אופי של מי? של האוטו?

הם אפילו לא בטוחים שזה אותו אוטו..

יש כמה וכמה אודי TT כחולות בארץ.. משהו מחייב שזאת אותה TT כחולה?

ומי אמר שזה אותו נהג? אולי זה אח שלו? אולי הבן שלו? אולי הוא מכר את האוטו מאז?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...