Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם הייתה, אני לא יכול לעזור כי אני לא אעיד על שום דבר גם אם אני 95% בטוח שזה אותו הבן אדם. אני צריך להיות 100% בטוח שזה הוא. אתה מעיד שבכמה מקרים בעבר נהג שנהג במכונית כזו עשה כך וכך , הם יחקרו וימצאו . לבוא ולהתמם שאני צריך להיות בטוח ב 100% על נהג שאולי גרם למוות או לתאונה קשה זה פחדנות .

כמו שלא הייתי רוצה שמישהו יעיד שבועת שקר עלי, אני לא אעשה את אותו הדבר.

בתי המשפט יחליטו אם זה הוא או לא , אתה לא צריך להשבע שבועת שקר , אתה פשוט מעיד שמכונית כזו בצבע כזה באיזור הזה עשתה כך וכך . רק מה אתה מוציא תירוצים כדי שלא תצטרך להסתבך או להגיע לבית משפט . אז זה פחדנות

בברכה יהודה

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום ראית את הכתבה בחדשות על התאונה ולא אמרו בכלל איך התאונה קרתה איך הרכב התהפך אם זה בגלל האוודי TT ואם זה ממשהו אחר , בתאונה כזאת מגיע בוחני תאונות לא? הם לא אמורים להסיק מסקנות או משהו בסגנון , זה נראה לי מוזר כי בכתבה רק דיברו על כל מי שהיה ברכב שהתהפך ולא דיברו בכלל על הTT.

פורסם

מעניין מי האשם בתאונה הזו. האם לפי דעתכם הנהג הצעיר דובר אמת ?

עכשיו זה ראש בראש, לא נראה לי שיצליחו לפענח את המקרה הזה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מעניין מי האשם בתאונה הזו. האם לפי דעתכם הנהג הצעיר דובר אמת ?

עכשיו זה ראש בראש, לא נראה לי שיצליחו לפענח את המקרה הזה.

שמוליק

יש מקומות בהם מציבים מצלמות מטעם בקרת התנועה, אולי האירוע הזה מתועד באחת מהן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...